Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 APB]2.7 BiT Quattro Shadow Line,S-line,RNS-E Złoto S4 SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko zrob jeszcze jakies inne biale akcenty w aucie... zebys nie mial srebrnych lusterek, bialych kol i chromowanych znaczkow :)

No właśnie się zastanawiam co pomalować :mysli: Lustra może i znaczek z przodu?? Co myślicie? :przebiegly:

znaczki :decayed:
Opublikowano

znaczki + lusterka + dekory w srodku :)

opcjonalnie listwa na zderzaku z tylu... ale z tego co pamietam to u Glinka (tego zlodziejaszka) srednio to wygladalo...

Opublikowano

znaczki + lusterka + dekory w srodku :)

opcjonalnie listwa na zderzaku z tylu... ale z tego co pamietam to u Glinka (tego zlodziejaszka) srednio to wygladalo...

tak mi się wydaje że lusterka w bieli też nie za bardzo, no chyba że ktoś ma jakąś fotkę która by mnie przekonała :rolleyes:
Opublikowano

lusterka do kol jak najbardziej :)

Opublikowano
  • Autor

lusterka do kol jak najbardziej :)

Sam masz coś w ten deseń :naughty: A to te ode mnie malowałeś? :cool1:

Opublikowano

Nie myje bo i tak sie zaraz u.ebie :decayed: Dokładka seria a końcówki nie ulter tylko całe tłumiczki robione na zamówienie :naughty: Krzywo są bo tłumikarze jakoś sobie słabo radzą z rzeźbą wydechów :thumbdown: Zmienić potrafią i nic po za tym :thumbdown: Ale jest człowiek który to ogarnie tylko kolanka 75 stopni muszę kupić :wink4:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 14:54_________________________________________________Wiosna 2012:

RS6 WHITE :kox: :kox:

dsc0144i.jpg

Uploaded with ImageShack.us

dsc0145er.jpg

Musiałem sie pochwalić :bag:

Malowane proszkiem czy na mokro ? :kox:

Opublikowano

Ręcznie na mokro :polew:

Opublikowano
  • Autor

Nie myje bo i tak sie zaraz u.ebie :decayed: Dokładka seria a końcówki nie ulter tylko całe tłumiczki robione na zamówienie :naughty: Krzywo są bo tłumikarze jakoś sobie słabo radzą z rzeźbą wydechów :thumbdown: Zmienić potrafią i nic po za tym :thumbdown: Ale jest człowiek który to ogarnie tylko kolanka 75 stopni muszę kupić :wink4:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 14:54_________________________________________________Wiosna 2012:

RS6 WHITE :kox: :kox:

dsc0144i.jpg

dsc0145er.jpg

Musiałem sie pochwalić :bag:

Proszek i do pieca :yeah: Ja chce kurfa wiosne :kox: :kox:

Ragga da rade dekory białe zrobić?? :naughty:

Opublikowano

Zobacz jak wygladaja dekory na bialo u mnie tez mam rs6 biale od poprzedniej b5 i zastanawiam sie czy je zostawic czy sprzedac

Opublikowano

Wandej świetnie koła wygląda :good: :good: :good:

Opublikowano

koło :good:

tez miałem robic swoje na biało po kolizji tyle ze mam pakiet chrom i nie chciało mi sie z tym bawic. a pasowało by jak swini siodło. chromowe ramki + białe koło

Opublikowano

koło :good:

tez miałem robic swoje na biało po kolizji tyle ze mam pakiet chrom i nie chciało mi sie z tym bawic. a pasowało by jak swini siodło. chromowe ramki + białe koło

z chromem koło srebrne (czytać ori kolor ) + lusterka S4 jak u Siemiana
Opublikowano
  • Autor

Zobacz jak wygladaja dekory na bialo u mnie tez mam rs6 biale od poprzedniej b5 i zastanawiam sie czy je zostawic czy sprzedac

To własnie zdjęcie Twojej jak sie nie myle były powodem malowania moich w biel :good:Marcin ja u siebie nie mam już żadnych chromów więc myśle że bedzie to miało ręce i nogi :wink4:

Opublikowano

Sam masz coś w ten deseń :naughty: A to te ode mnie malowałeś? :cool1:

tak, Twoje, ja mialem 1 obudowe peknieta.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Za namową wielu osób postanowiłem pokazać felunek na aucie:wink: Fotki nędzne jak zwykle:decayed: Ludzie się oglądają na ulicach ale jak dla mnie koza straszna teraz jest:thumbdown:

d17ca1da694a6611med.jpg

80d9ce5da204b252med.jpg

806bec771a1fd4c8med.jpg Oceniajcie:naughty: Postanowiłem ze w bieli będzie jeszcz: dekory , lusterka, listwa pod klapa, ramka grilla przód:wink:

Opublikowano

No jest koza jest:decayed:

Opublikowano

no plany fajne..mysle że fajnie sie to zgra...jak bedziesz miał okazje pstryknij coś żeby było widać koła na tle całego auta:wink:

Opublikowano

no białe koło jednak zaje... wygląda:decayed:

Opublikowano

Syto wygląda, jeszcze z 2 cm niżej i bedzie ok :naughty: , jakie Et masz z tyłu ?

Opublikowano

a pomyśleć że kiedyś nie były takie ładne:decayed:

dscn0033lowres.jpg