Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 APB]2.7 BiT Quattro Shadow Line,S-line,RNS-E Złoto S4 SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ano żal gdzie będziesz robić swapa? w Wawie ?

Opublikowano

Ooooooo pacz jaki będzie zapieprz. ...da...la...cz. Bravo Wujek.

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze namówiony zostałem na quattro :facepalm: także bedzie komplet od razu :decayed:

Opublikowano

Ja cos slyszalem, ze auto mialo byc za jakis czas sprzedawane, a tu prosze co wjedzie. :)

Opublikowano
  • Autor

Ja cos slyszalem, ze auto mialo byc za jakis czas sprzedawane, a tu prosze co wjedzie. :)

No miałobyć, ale jak na złość/szczęscie trafiła się taka okazja no i się nie zastanawiałem :decayed: mam nadzieje że będzie na nowo cieszyć z takim napędem akurat do zimy może nauczę sie nią jeździć od nowa :decayed:

Opublikowano

Tez bym chcial napotykac takie "sprzeciwnosci losu" ;)

Opublikowano
  • Autor

Tez bym chcial napotykac takie "sprzeciwnosci losu" ;)

Wiesz silnik silnikiem ale koszta montażu i wyjdzie koło 6tys minimum + q. Najlepsze jest to że motor pochodzi z pewnych rąk ma nie całe 180k przelotu :decayed:

Opublikowano

A nie lepiej byłoby kupić np. tego sedana z 2.7BiT, który jest w dziale sprzedam?

Wyszedłby trochę drożej ale ile czasu zaoszczędzone.

W każdym razie gratuluję zapału i chęci :kox:

Opublikowano
  • Autor

Wolę swoją :wink: Wiesz czasu akurat mi auto nie ujmie czorny będzie rzeźbił :wink: ja tylko dogrywam temat motorem i śmigam na wakacje. Potem będziemy myśleć. Chciałbym w październiku wyjechać na drogę autem ;)

Opublikowano

Przyjedz po silnik osobiście przywitam Cie jak należy :D tylko kierowce weź :D

Opublikowano

Źle spojrzałem - w dziale sprzedam jest avant :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Tobię się należy skrzynka 40% :kox: Sam będe podstawiał auto tylko ale to się zejdzie jeszcze :decayed:

Opublikowano

mordo, w końcu świetny motor :kox: tylko jak przeżyjesz brak ciągłego dolewania oleju?! :decayed:

Opublikowano

Ciągłe dolewanie oleju zostanie zrekompensowane przez ciągłe dolewanie bynzyny, tak więc powinien się odnaleźc bo ciągle trzeba będzie dolewac ;)

A tak na poważnie to będzie fajny dupowóz po swap'ie :thumbup1:

Opublikowano

dobrze trafiłeś z tym motorem :naughty: z Q i bit bedziesz sie cieszył jak dziecko bateryjką :decayed::wink:

Opublikowano

Ubiegłeś mnie nie zdążyłem kredytu załatwić :decayed:

Opublikowano
  • Autor

mordo, w końcu świetny motor :kox: tylko jak przeżyjesz brak ciągłego dolewania oleju?! :decayed:

Myślę że pogodzę sie z tym jakoś :decayed: Jak coś się bedzie działo będę wrzucał fotki :wink:

Opublikowano

Tobię się należy skrzynka 40% :kox: Sam będe podstawiał auto tylko ale to się zejdzie jeszcze :decayed:

Nic nie trzeba Mordo, ważne żebyś to poskładał bez problemów :) i cieszył się jazdą :)

powiedz jakie masz plany? Wpadną odrazu jakieś hybrydy.. ? no wiesz.. zeby dwa razy nie wyciagac :D

Opublikowano
  • Autor

Nic nie trzeba Mordo, ważne żebyś to poskładał bez problemów :) i cieszył się jazdą :)

powiedz jakie masz plany? Wpadną odrazu jakieś hybrydy.. ? no wiesz.. zeby dwa razy nie wyciagac :D

:grin: Przestań :decayed: Wiesz ile ja będę się uczył panować nad tym? Mam obecnie 130KM więc tego :decayed: Ale wpadnie chyba od razu soft sportec`a na około 300km :ph34r: