Wandej Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 a tłumik kupiel od 2,5 i czy od czego...allegro?? Allegro... Prawy od 1.8T(wedlug sprzedawcy ) Fwd... Taki najlatwiej bo od razu rura jest skierowana w lewa strone i tylko zostaje to wprawnie polaczyc
MARCIN607 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 i bardzo dobrze- ceny kompletnych z 1,8T są
MAGIC87 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 u mnie Wandej koszty podobne... dokladka 100 stara oddałem w zamian Tłumik 45 zł + rurka 30 zl spawanie Flaszka Malowanie lakier + 100 w 300 sie zamkne
Wandej Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 tak to wyglada Jak widac roznica w wydechach jest znaczna A tutaj przymiarka MS Design ktora nie pasuje zakladal ktos ta dokladke do normalnego zderzaka?? :gwizdanie:
Wandej Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 tlumiki sa raczej takie same(puszki). quattro ma inny zbiornik i rure poprowadzona prosta a fwd ma rure od razu w lewo ktora idzie juz za wglebieniem na zapas... Takze tylko miedzy q a fwd jest roznica w budowie... Ale oba da sie przypasowac
Wandej Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 o to za świecący CHECK ENGINE ?? wywala blad prawdopodobnie termostatu, ktory byl wymieniany :gwizdanie: A Twoje 2.0 jak sie sprawuje??
Remik-A4 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 o to za świecący CHECK ENGINE ?? wywala blad prawdopodobnie termostatu, ktory byl wymieniany :gwizdanie: to po wymianiie tez wywala moze przyczyna gdzie indziej jaki nr. bledu ?
Wandej Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 o to za świecący CHECK ENGINE ?? wywala blad prawdopodobnie termostatu, ktory byl wymieniany :gwizdanie: to po wymianiie tez wywala moze przyczyna gdzie indziej jaki nr. bledu ? mam interfejs z jakims darmowym programem (pro scan) i wywala jakis blad: P0030 Heather control Circuit sensor... Musze podpiac pod cos normalnego [br]Dopisany: 08 Luty 2011, 22:19_________________________________________________Male foto nowych felg Uploaded with ImageShack.us
Wandej Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 wolałem ja na RS'ach ja troche tez jestem zawiedziony ale nie ich wygladem tylko rozmiarem :gwizdanie: jednak 19` dopiero wyglada za***iście w B6 Roznica w komforcie jest nie duza W nastepnym tygodniu bedzie zalozona dokladka MS`a :kox: I fura jakos bedzie wygladac
adamooo Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 wiesz mogłeś zostawić te rsy ..dołożyć dystanse..zmienić opony i było by koxik..a te nowe fele szau nie robią..
Młody Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 dolozyc dystanse do ET35 ? adamooo do felg od RS4 B7 z ET 29 wsadziłby dystans
MAGIC87 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 dolozyc dystanse do ET35 ? blink ja co prawda na 18, et 35 i nie wiem gdzie tam dystans wsadzic obcierka by byla za kazdym razem
adamooo Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 dolozyc dystanse do ET35 ? spokojnie..mówie o dystansie na tył bo przód był w miare ok..
Wandej Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 dolozyc dystanse do ET35 ? spokojnie..mówie o dystansie na tył bo przód był w miare ok.. Do tego trzeba miec za***iście sztywna zawieche Bo tak to bedzie tarlo ostro o blotnik... A u mnie tylko springi -35mm sa :gwizdanie: Ale patrzac na te 18` z et 35 to faktycznie na tyl by dystans maly sie przydal :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 06:40_________________________________________________MS Design on board :kox: Niestety trzeba bylo przykleic no i jej spasowanie jest "srednie" Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Flyer Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Ty nie masz w zderzaku wglebienia na rejestracje ?
MARCIN607 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 na moje oko to ona odstaje i to w chuuuu- nie tworzy całości
Remik-A4 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 rzeczywiscie wyszlo slabiej zobacz u mnie kiedys tak wygladalo
Rekomendowane odpowiedzi