Wandej Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 Ragga przecież mówiłem, że to prawa autorskie i masz nie udostępniać tego koloru innym :polew: Ten kolor to już w 3 B5 będzie śmigał i 2 B6 zakończ produkcje w b6 Galka jest dobra ale ja caly czas choruje na fotele w skórce :gwizdanie: Ale ceny powalające
Reggi Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Kup od A6 i ognia , środek materiał i boki skóra
Wandej Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 Kup od A6 i ognia , środek materiał i boki skóra Rzezbic cos trzeba?? Za mna to cos takiego dokladnie chodzi jak tutaj :gwizdanie: http://sprzedajemy.pl/audi-a4-b6-avant-kombi-1-9-tdi-130-km-2003-r-srebrny-bogate-wyposazenie-jedyny-w-polsce-czerwon,24442 Tylko że na moich kubłach i ciemniejsze Normalnie przechój Ale czarna też byłaby super
cool506 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Kup od A6 i ognia , środek materiał i boki skóra Rzezbic cos trzeba?? Za mna to cos takiego dokladnie chodzi jak tutaj :gwizdanie: http://sprzedajemy.pl/audi-a4-b6-avant-kombi-1-9-tdi-130-km-2003-r-srebrny-bogate-wyposazenie-jedyny-w-polsce-czerwon,24442 Tylko że na moich kubłach i ciemniejsze Normalnie przechój Ale czarna też byłaby super Ale kupa pasje to drewno do tej czerwono krwistej skory :sick3: A propos - WANDEJ ?? lubisz chyba czerwony kolor Ale nie przeginaj Co za dużo to i świnia nie zeżre :polew: Skorka do Ciebie czarna moim skromnym zdaniem Szukaj u Wojtka A4 on tym handluje jak świeżymi bułkami
Flyer Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 poczekaj troche, oddam Ci swoje pelne skory w dobrej cenie
Wandej Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 Kup od A6 i ognia , środek materiał i boki skóra Rzezbic cos trzeba?? Za mna to cos takiego dokladnie chodzi jak tutaj :gwizdanie: http://sprzedajemy.pl/audi-a4-b6-avant-kombi-1-9-tdi-130-km-2003-r-srebrny-bogate-wyposazenie-jedyny-w-polsce-czerwon,24442 Tylko że na moich kubłach i ciemniejsze Normalnie przechój Ale czarna też byłaby super Ale kupa pasje to drewno do tej czerwono krwistej skory :sick3: A propos - WANDEJ ?? lubisz chyba czerwony kolor Ale nie przeginaj Co za dużo to i świnia nie zeżre :polew: Skorka do Ciebie czarna moim skromnym zdaniem Szukaj u Wojtka A4 on tym handluje jak świeżymi bułkami Nie to że lubie al widzialem kilka egzemplarzy z taka bordowa skóra w B6 i bardzo ładnie to wyglądało Flyer a od avanta tył bedzie pasował?? Twoje z tego co widzialem to dobrze utrzymane są
Flyer Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 tak, pasuje z tego co wiem. nie wiem tylko kiedy bede zmienial... na wiosne pewnie.
Wandej Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 tak, pasuje z tego co wiem. nie wiem tylko kiedy bede zmienial... na wiosne pewnie. dobry czas Także pamiętaj o mnie A co bedzie recaro??
Flyer Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 dobry czas Także pamiętaj o mnie A co bedzie recaro?? ano, tylko taka zmiana ma sens, ale zobaczymy jeszcze jak bedzie z talarami.
Wandej Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 Mały up Listwa z tyłu pod zderzak w czarny mat + ramka grilla czarny mat Shadow już jest Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Do tego wpadły soczewy z b8(jedna jak narazie, druga czeka na montaż) i to co najważniejsze ORI RS6 19` leżą w garażu i czekają na malowanie na biało :jerk:
cool506 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 ku....a umyłbys go , co to za koncowki wydechu ..... co to za dokładka....
Pawlo 2004 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Domniemam, że to dokładki ulter Jeśli się nie mylę to te http://new.ulter.com.pl/offer/endings/single/57 Też zamierzam kupić
PABLO Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Końcówki Ultera dają radę Też się decydowałem na takie
Reggi Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Te końcówki to jakoś nie teges zamontowane
Pawlo 2004 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 ścięciem nie w ta stronę woda bedzie ci sie nalewać do tłumika Zrób zdjęcie typowo tyłu auta jeśli możesz
cool506 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Te końcówki to jakoś nie teges zamontowane Raguś :polew: wysyłam wszystko w pon, a tego fiutka od gazowni nie ma tez do Pon dlatego we wtorek bede wiedział coś z modułem. pozdro, .............Wandej pokaz normalne foto tyłka bo tez mi coś nie pasi....
Wandej Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Nie myje bo i tak sie zaraz u.ebie Dokładka seria a końcówki nie ulter tylko całe tłumiczki robione na zamówienie Krzywo są bo tłumikarze jakoś sobie słabo radzą z rzeźbą wydechów Zmienić potrafią i nic po za tym Ale jest człowiek który to ogarnie tylko kolanka 75 stopni muszę kupić [br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 14:54_________________________________________________Wiosna 2012: RS6 WHITE :kox: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Musiałem sie pochwalić
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 tylko zrob jeszcze jakies inne biale akcenty w aucie... zebys nie mial srebrnych lusterek, bialych kol i chromowanych znaczkow
Wandej Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 tylko zrob jeszcze jakies inne biale akcenty w aucie... zebys nie mial srebrnych lusterek, bialych kol i chromowanych znaczkow No właśnie się zastanawiam co pomalować Lustra może i znaczek z przodu?? Co myślicie?
Rekomendowane odpowiedzi