Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy na spoty w Puławach najczęściej na parkingu marketu TESCO

Terminy ustalamy na forum wiec jak ktoś jest chętny to proszę pisać.

JESTEŚMY NA FACEBOOKU:

FANPAGE: https://www.facebook.com/pages/Audi-Grupa-Pu%C5%82awy/446521482097121

GRUPA: https://www.facebook.com/groups/335400953254873/

GALERIA SPOTÓW

20130421_152359z.jpg

DSC05555_zps2a23e4c2.jpg

Czerwcowe spontany

480930_461881627227773_668084328_n.jpg

5481_461883853894217_1629396747_n.jpg

1013917_566234590081894_2058162982_n.jpg

1010449_504473986287141_1691372314_n.jpg

xxog.jpg

tov8.jpg

SPOT 21.04.2013

DSC05555_zps2a23e4c2.jpg

SPOT 10.03.2013

DSC05157_zps66263397.jpg

945727_462363177179618_1719038659_n.jpg

dsc07432l.jpg

dsc07009bl.jpg

dsc06339c.jpg

dsc05342o.jpg

dsc03616z.jpg

dsc06604c.jpg

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 255,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tu sobie wpisz "Puławy" i znajdziesz pewną grupę osób :wink4: -> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=mlist;sa=search

I śmiało pisz do nich na PW :wink4: A jak nic się nie uda, to zapraszamy na inne spoty w woj. lubelskim :>

Opublikowano
  • Autor

Tu sobie wpisz "Puławy" i znajdziesz pewną grupę osób :wink4: -> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=mlist;sa=search

I śmiało pisz do nich na PW :wink4: A jak nic się nie uda, to zapraszamy na inne spoty w woj. lubelskim :>

Dzięki nie wiedziałem że jest taka wyszukiwarka :notworthy:

Opublikowano

Jak cos ja jestem chętny na taki spocik mam 30km :good: i mysle że bedzie paru jeszcze chętnych :kox: z chudym mielismy cos tu zdziałać :naughty: no ale juz jest :good:

Opublikowano
  • Autor

Jak cos ja jestem chętny na taki spocik mam 30km :good: i mysle że bedzie paru jeszcze chętnych :kox: z chudym mielismy cos tu zdziałać :naughty: no ale juz jest :good:

Byłoby fanie tylko ciekawe czy ktoś z Puław jeszcze będzie zainteresowany bo u was w Rykach widzę poruszenie, potraficie się zorganizować :good:

Opublikowano

No w rykach to sie rozkreciło :kox: ale i tak trudno zebrać ekipe żeby na raz zjechała na zlot :gwizdanie:

A co do Puławach spokojnie cos rozkręcimy :decayed: Jeszcze chłopaki nie widzieli tematu :wink4:

Opublikowano

Witam ;) Teraz już widzieli :PP Miałem zamiar założyć taki watek ale widzie ze paput mnie ubiegł :D

Jak spotykaliśmy sie w Puławach mnie więcej było 4 - 7 autek :P

Opublikowano
  • Autor

Witam ;) Teraz już widzieli :PP Miałem zamiar założyć taki watek ale widzie ze paput mnie ubiegł :D

Zobaczymy co z tego wyjdzie. Czemu miałeś taki wątek założyć czyżbyś z puławskiej ziemi pochodził? :kox:

Opublikowano

Zobaczymy co z tego wyjdzie. Czemu miałeś taki wątek założyć czyżbyś z puławskiej ziemi pochodził? :kox:

chudy zna Puławy dobrze :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Pewnie za sprawą jakiejś panny :wink4: Furę widzę też ma niezły wypas nie pogada :>

Opublikowano

Pewnie za sprawą jakiejś panny :wink4:Furę widzę też ma niezły wypas nie pogada :>

I tak przyjedzie skodzianą :polew: :polew:

Macie w puławach jakiś kryty parking, bo ja sobie nie przypominam czy cos takiego jest :mysli:

Bo tak to spota można by zrobić na galerii zielonej :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Plandekę dla każdego się skombinuje i będzie kryty :polew: a tak serio to raczej nie ma. Jeszcze nie doczekaliśmy się podziemi. Zakryte boksy są obok hali targowej ale tam jest mało miejsca

Opublikowano

hmm to nie wiem w którym to miejscu jest :no: kiedys u nas na Ryckim jakis uzytkownik z spod Puław pisał ze z chęcia by przyjechał, no ale w końcu ucichł :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

hmm to nie wiem w którym to miejscu jest :no: kiedys u nas na Ryckim jakis uzytkownik z spod Puław pisał ze z chęcia by przyjechał, no ale w końcu ucichł :thumbdown:

Może jak jest na forum to warto mu na priva coś wysłać o ile wiesz który to...[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 22:38_________________________________________________A tak off top to moje poprzednie auto kupiłem właśnie w Rykach :>

Opublikowano

Może jak jest na forum to warto mu na priva coś wysłać o ile wiesz który to...

za duźo spamu na LRY wątku żeby go tam znaleźć :decayed: ogólnie patrzyłem na szukajce to mało puławiaków sie udziela, raz sie zalogowali i tyle ich widziano :thumbdown: Ale kwestia czasu :evil:

Opublikowano
  • Autor

Mało mało też patrzyłem. Mąż mojej siostry ma też a4 :naughty: wczoraj obok mnie stały dwie identyczne a4 avant też srebrne na LPU. :naughty:

Opublikowano

Mało mało też patrzyłem. Mąż mojej siostry ma też a4 :naughty: wczoraj obok mnie stały dwie identyczne a4 avant też srebrne na LPU. :naughty:

A jeździ tego w hooj tak samo i u mnie, ale żaden klubowy :disgust:

Opublikowano

jak będzie jakiś termin to i ja postaram się zawitać :)

Opublikowano

no ja tez moge sie panowie zjawic

Opublikowano

no to kilka osób się znajdzie tylko teraz trzeba jakiś termin dopasować :naughty: