Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie gadajcie ze spota pod TESCO robicie i kukuryny przy kazji wyrywacie :tongue4:

:polew: :polew:

jeszcze ani razu nie było tam spota :naughty: ale bedzie bo jest gdzie pójsć i jest duzy parking :decayed:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 255,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema byki :cool1:

Szkoda że wyemigrowałem na zachód bo wpadłbym do Was :) Za tydzień jestem w Dęblinie ale nie będzie czasu żeby wpaść.

Opublikowano

Szkoda że wyemigrowałem na zachód bo wpadłbym do Was :) Za tydzień jestem w Dęblinie ale nie będzie czasu żeby wpaść.

Siema :hi:

Za tydzień jest zlot VW&Audi na ułężu :kox:

Opublikowano

Ślub w Dęblinie bierzesz? :mysli:

Opublikowano

Ślub w Dęblinie bierzesz? :mysli:

TAK

Opublikowano

pany a Niedziela wam odpowiada??

Mnie nie będzie :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Więc kiedy jakiś spot w Puławach lub okol bo jestem nowy ale dołaczył bym do "timu" :decayed:

a co chcesz być w teamie Puławy Tesco? :polew:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2010, 21:25_________________________________________________cysiek sprzedajesz furę???

Opublikowano

Więc kiedy jakiś spot w Puławach lub okol bo jestem nowy ale dołaczył bym do "timu" :decayed:

a co chcesz być w teamie Puławy Tesco? :polew:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2010, 21:25_________________________________________________cysiek sprzedajesz furę???

może być team Pks albo Pkp Puławy ale chyba to tylko dla elity...
Opublikowano

paput tak wyszło :D ale jesli cene nie bedzie zadawalajaca to nie sprzedam :D

Opublikowano
  • Autor

paput tak wyszło :D ale jesli cene nie bedzie zadawalajaca to nie sprzedam :D

a co chcesz kupić? pewnie bmw :gwizdanie:

Opublikowano

juz mi chyba z bmw przeszło jak usłyszłem pare cen za czesci do bmw a grupa vag bardzo dobrze wychodzi cenowo za czesci

Opublikowano
  • Autor

juz mi chyba z bmw przeszło jak usłyszłem pare cen za czesci do bmw a grupa vag bardzo dobrze wychodzi cenowo za czesci

ja bym kOOpił E46 :wink4: cOOpe :kox:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siema chłopaki :hi:

Mam prośbę jeśli ktoś bylby w stanie podjechać oglądnąć tą A3 to byłbym bardzo wdzięczny, kolega jest zainteresowany (chciał kupić renówkę ale namówiłem go na A3 bo jest wielbicielem 3 drzwiówek :decayed:)

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13994152

Opublikowano
  • Autor

Siema chłopaki :hi:

Mam prośbę jeśli ktoś bylby w stanie podjechać oglądnąć tą A3 to byłbym bardzo wdzięczny, kolega jest zainteresowany (chciał kupić renówkę ale namówiłem go na A3 bo jest wielbicielem 3 drzwiówek :decayed:)

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13994152

to za lbn kolego tak więc pisz w spotach lubelskich :)

Opublikowano

Pany!!!!!!!!!!!!!! co tu taka cisza?? każdy wakacjuje??

ta u mnie sesja trwa jeszcze ;(

Opublikowano

Szczerze... to nie jest daleko od Was, raptem 30 km. A z Lublina jakieś 10. Gdybym był w Lublinie to na bank bym podjechał i już rozmawiałem o tym z Pablo. Wystarczyłoby odrobinę chęci a nie pisanie żeby pisał w lubelskich, bo on doskonale wie gdzie jest położona miejscowość :thumbdown: W sumie sam mu poleciłem, żeby tutaj też napisał. No ale... :disgust:

Opublikowano

Szczerze... to nie jest daleko od Was, raptem 30 km. A z Lublina jakieś 10. Gdybym był w Lublinie to na bank bym podjechał i już rozmawiałem o tym z Pablo. Wystarczyłoby odrobinę chęci a nie pisanie żeby pisał w lubelskich, bo on doskonale wie gdzie jest położona miejscowość :thumbdown: W sumie sam mu poleciłem, żeby tutaj też napisał. No ale... :disgust:

ja to mam 60km :gwizdanie: a nie 30 :disgust: