Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

to ktoś kupił?

Na to wygląda , nie było szefa.

szkoda że nie ma B6

kupiłam zderzak pod kraśnikiem, pomaluje się go i będzie dobrze :)

:good:
  • Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 255,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja tu tak patrze czytam i "WA jego mać!! jestem dyskryminowany mowilem ze bede na spocie a jak narazie to mnie na mim nie uwzgledniono :shocked::wallbash::mysli: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ja tu tak patrze czytam i "WA jego mać!! jestem dyskryminowany mowilem ze bede na spocie a jak narazie to mnie na mim nie uwzgledniono :shocked::wallbash::mysli: :gwizdanie:

:decayed: sorki
Opublikowano

Własnie wróciłem z wycieczki i wiecie co na trasie lece sobie tak ok 180 noi z naprzeciwka ciag samochodów wiec zwalniam do prędkosci tego przede mną, a przedemną cisnie oporowo :evil: Tikuś(Daweoo TICO) prawie 150km/h :shocked:

co to sie dzieje na tych naszych drogach :polew: :polew: :polew: całe szczęście nie gonił za mną :tongue4:

Opublikowano

hmm a ja dzisiaj przyuważyłem na swoim osiedlu, że ktoś sobie zafundował B5 w Avancie po lifcie. Nie widziałem wcześniej i rejestracja jest dosyć świeża. Ciekawe czy zawita na forum :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Własnie wróciłem z wycieczki i wiecie co na trasie lece sobie tak ok 180 noi z naprzeciwka ciag samochodów wiec zwalniam do prędkosci tego przede mną, a przedemną cisnie oporowo :evil: Tikuś(Daweoo TICO) prawie 150km/h :shocked:

co to sie dzieje na tych naszych drogach :polew: :polew: :polew: całe szczęście nie gonił za mną :tongue4:

i bys baty dostał :decayed::tongue4:
Opublikowano

No ale co sobie szedł i nie to żeby tak przez chwile on tak sobie jechał jak na tempomacie :polew: :polew:

Opublikowano

No ale co sobie szedł i nie to żeby tak przez chwile on tak sobie jechał jak na tempomacie :polew: :polew:

Ciekawe czy głośno było w środku :mysli:

Opublikowano

Noo cicho to tam nie jest przy 50km/h :decayed:

Opublikowano
  • Autor

co tam Piterex teraz szukasz? jedziesz do tej holandii?

Opublikowano
  • Autor

co tam Piterex teraz szukasz? jedziesz do tej holandii?

Do Holandii nie mam kiedy się wybrać - praca.

Jutro ide oglądać : http://otomoto.pl/opel-astra-1-7-ctdi-comfort-serwisowany-C15106442.html

maŁE toto :no:

Opublikowano

Dla 2 osób starczy. Jak robie 100 - 120 km dziennie to przemawia jeszcze ekonomiczność , tylko osiągi nie porażają. Moge takim rok pośmigać , a potem kupić coś mocnego.

Opublikowano
  • Autor

Dla 2 osób starczy. Jak robie 100 - 120 km dziennie to przemawia jeszcze ekonomiczność , tylko osiągi nie porażają. Moge takim rok pośmigać , a potem kupić coś mocnego.

ja bym Opla nie kupił :decayed:[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 22:50_________________________________________________już wolałbym Forda albo Renaulta

Opublikowano

Ja Opla miałem i bardzo miło go wspominam...

Opublikowano

Jak obejrzysz to opowiedz swoje wrażenia na temat auta i samego komisu "autobenelux".

Teść jest zainteresowany jednym autem :gwizdanie:

Właściwie żadne ze sprzedawanych aut nie ma zaznaczonej opcji bezwypadkowy i przebiegi, można włożyć między bajki. Ale są też ludzie, którzy tam kupili auta i są zadowoleni.

Opublikowano

No to panowie i panie, jutro widzimy się koło 16.00 w Puławach :naughty:

Mam nadzieję, że wszyscy się zjawią :)

Opublikowano

Jak obejrzysz to opowiedz swoje wrażenia na temat auta i samego komisu "autobenelux".

Właściwie żadne ze sprzedawanych aut nie ma zaznaczonej opcji bezwypadkowy i przebiegi, można włożyć między bajki. Ale są też ludzie, którzy tam kupili auta i są zadowoleni.

Wyślij mi na PW o jaki samochód chodzi ...[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 16:58_________________________________________________Mi trafiło się rok młodsze kombi z mniejszym przebiegiem i będę chyba finalizował transakcje... Przejrzeli go w Oplu , wszystko wygląda perfekt.

Opublikowano
  • Autor

Wyślij mi na PW o jaki samochód chodzi ...[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 16:58_________________________________________________Mi trafiło się rok młodsze kombi z mniejszym przebiegiem i będę chyba finalizował transakcje... Przejrzeli go w Oplu , wszystko wygląda perfekt.

bierz, musisz się teraz na forum opla zapisać :naughty::decayed:[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 17:57_________________________________________________chyba że zostajesz u nas z aneksem do umowy na INNY MODEL :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 17:58_________________________________________________

No to panowie i panie, jutro widzimy się koło 16.00 w Puławach :naughty:

Mam nadzieję, że wszyscy się zjawią :)

a miałem jutro tarcze i klocki wymieniać :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Wolę zostać tutaj... Będzie mnie to mobilizowało by powrócić do Audi.