Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja na tą chwile odpadam, trzeba raz a porzadnie ustalic bo takie na ostatnią godzine to nie wypali tak jak miałby wypalić

18:30 zdecydowanie za póxno bo o tej juz bym wracał

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 255,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hej, 12 maja będzie 10 rajd mazowiecki, 2 odcinek specjalny będzie startował z Celejowa, tj 15 km od Puław. więcej info na stronie www.rajdmazowiecki.pl

tak się składa ze beda przejeżdżać kolo mojego domu i z chęcią bym Was zaprosiła wtedy na grilla, ale niestety jestem jeszcze w Holandii. ale i tak Was zaprszam, miejscowke do ogladania moge Wam zalatwic:-) a o to filmik trasy

Opublikowano

i u mnie z pare odcinków specjalnych jest w terenie:kox:

Opublikowano

co tu taka cisza??

Opublikowano

paput nakurfia w piłke nonstop, a reszta reza padliny na ułęż 2012:hi:

Opublikowano
  • Autor
paput nakurfia w piłke nonstop, a reszta reza padliny na ułęż 2012:hi:
:polew:

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ----------

cza coś zorganizowac niedługo bo posucha w lubelskim niezła widzę:kwasny:

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ----------

cza coś zorganizowac niedługo bo posucha w lubelskim niezła widzę:kwasny:

Opublikowano

ja jutro moze dopiero auto odzyskam, ale nie na długo bo jedzie do blacharza na dniach bo czasu coraz mniej:whistling:

---------- Post dopisany 11-05-2012 at 15:28 ---------- Poprzedni post napisany 07-05-2012 at 22:23 ----------

Mijanka z norbertem na deblińskiej czy jak jej tam koło tesco, pozanałem po grzywie:polew:

Namierzone 1,6 B5 zielone sedan z wlepą z tyłu w centrum koło yeti na blokach:whistling: z miesiac temu spotkałem to auto w rykach przy wydziale komunikacji:whistling:

Opublikowano

Poznałeś bo mignąłem światłami:decayed:

Powiem szczerze, fela i gwint robi robote:kox:

Opublikowano
  • Autor
Poznałeś bo mignąłem światłami:decayed:

Powiem szczerze, fela i gwint robi robote:kox:

worek cementu najebaju i szpanuje:grin:
Opublikowano

jeeeest suka szeroka nie:grin: ale jak nie zdobęde maszynki do nadkoli to dystanse będą musiały wylecieć z przodu:kwasny:

---------- Post dopisany 14-05-2012 at 14:40 ---------- Poprzedni post napisany 12-05-2012 at 03:06 ----------

Dobra zasadnicze pytanie, mamy niecały miesiąc czasu do majówki, ktoś sie wybiera z was prócz By7 na majówke na 100%???

Opublikowano
  • Autor
jeeeest suka szeroka nie:grin: ale jak nie zdobęde maszynki do nadkoli to dystanse będą musiały wylecieć z przodu:kwasny:

---------- Post dopisany 14-05-2012 at 14:40 ---------- Poprzedni post napisany 12-05-2012 at 03:06 ----------

Dobra zasadnicze pytanie, mamy niecały miesiąc czasu do majówki, ktoś sie wybiera z was prócz By7 na majówke na 100%???

ja bym podjechał ale tylko w niedzielę mogę, tylko czy wtedy jakieś a4 będą?

Opublikowano

piątek i sobota jest impreza, niedziela to jest wielkie nic każą wypiertalać:grin:

Opublikowano
  • Autor
piątek i sobota jest impreza, niedziela to jest wielkie nic każą wypiertalać:grin:

to nie mam po co jechać:thumbdown:

Opublikowano

a co w sobote robisz

przecież całej soboty nie pracujesz

Opublikowano
  • Autor
a co w sobote robisz

przecież całej soboty nie pracujesz

mam na 14 :kwasny: i piątek też:kwasny:
Opublikowano

impra w sobote od 8 rano:decayed: lipa że w piatek też tak masz bo spokojnie od 15 tam juz sie dzieje

Co roku wypadał mi zjazd na uczelni w ta imprezke jak jechałem do wawy to o 6 rano co chwile kolumny odjebanych furek leciały, wiec główne zatrzęsienie tej imprezki jest tak gdzies od 11 do 18 w sobote i w tedy najlepiej sie pokazać:wink: a melanzyk trwa z piatku na sobote:naughty:

Opublikowano

ja niestety mam wesele :kwasny: chyba że przed południem

Opublikowano

Sprzedam koła VAG tzw talerze (12 płatów) s-line. 18/8'. Świeżo po polerce na tzw lustro. Dekielki VW. Opony nadają się tylko do wymiany. 2 rozstawy śrub 5x100 i 5x112. Cena 1000 do uzg

Opublikowano
  • Autor
impra w sobote od 8 rano:decayed: lipa że w piatek też tak masz bo spokojnie od 15 tam juz sie dzieje

Co roku wypadał mi zjazd na uczelni w ta imprezke jak jechałem do wawy to o 6 rano co chwile kolumny odjebanych furek leciały, wiec główne zatrzęsienie tej imprezki jest tak gdzies od 11 do 18 w sobote i w tedy najlepiej sie pokazać:wink: a melanzyk trwa z piatku na sobote:naughty:

może w sobotę dam radę sie pojawić:decayed:
Opublikowano

no widzisz w końcu zaczynasz dobrze gadać