Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skąd wiesz że jego?

Adam napisał mi w temacie "spotkania na drodze" -> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1246.2970 :wink4:

Dobra idę w kimę bo padam na ryjek :decayed::hi:

no no to on tylko coś przestał się udzielać na forum, ale mówił że na wojewódzkim będzie :decayed:
  • Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no no to on tylko coś przestał się udzielać na forum, ale mówił że na wojewódzkim będzie :decayed:

wlepy klubowej chyba nie ma? MR Motors i zmiany w aucie spowodowały moje podejrzenie jego obecności na forum :)

Opublikowano

wlepy klubowej chyba nie ma? MR Motors i zmiany w aucie spowodowały moje podejrzenie jego obecności na forum :)

ma naklejkę, no i glebę ma :decayed:[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 11:03_________________________________________________dla kowiego na zimę http://allegro.pl/speedline-z-a8-17-5x112-efektowny-rarytas-i1519919402.html
Opublikowano

takie w sumie nie głupie :decayed:

Opublikowano

Felgi które wyglądają jak kołpaki :naughty: mniam :decayed:

Opublikowano

Felgi które wyglądają jak kołpaki :naughty: mniam :decayed:

ale w 17tce :kox: moje obecne też tak wygladają wiec poniekad przyzwyczajony jestem :kox: :kox:[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 17:38_________________________________________________z tym że zjebane ET te felgi mają nie bedzie niczego z tego :polew: :polew:[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 17:41_________________________________________________Moja nowa furka

fiacik.jpg

Dzisiaj sie nią przejechałem... po biurku :decayed:

co to jedzie :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

musowo fiacik w trumience :polew:

Opublikowano

a jak :decayed: jedyne słuszne nadwozie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a jak :decayed: jedyne słuszne nadwozie :polew: :polew: :polew:

no jak nie jak tak :good::dance:[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 12:14_________________________________________________pany kupujemy angliki, jest łatwy sposob na przeróbkę :decayed:

images?q=tbn:ANd9GcSGAZb41kbUg6E75rbc-fyCWg7ZjXX55mGXq9W_LNDjhfTcdXTi

Gość norbertdriver
Opublikowano

Welcam Pany :hi: Udzielać się będzie jak sesje zaliczy, do końca marca mam czas żeby zdać indeks, a wpisów nie ma. Jeśli chodzi o mojąwidzialność w woj. Lbn to tak, kolega Kowi widział mnie we wtorek w Puławach, to byłem ja, jeśli chodzi o kolege Rafalekxa, Aleje Racławickie w okolicach Sądu, to również byłem ja.

ma naklejkę, no i glebę ma

Mam horyzont, hordzwagena i motor emzete mam, o co ja mam.

Jeśli chodzi o niedzielę to powinienem być tak na 99%

Opublikowano

jeśli chodzi o kolege Rafalekxa, Aleje Racławickie w okolicach Sądu, to również byłem ja.

:hi: Z daleka widać że furka klubowa :)

:good: fajno :wink4:

Opublikowano

Welcam Pany :hi: Udzielać się będzie jak sesje zaliczy, do końca marca mam czas żeby zdać indeks, a wpisów nie ma. Jeśli chodzi o mojąwidzialność w woj. Lbn to tak, kolega Kowi widział mnie we wtorek w Puławach, to byłem ja, jeśli chodzi o kolege Rafalekxa, Aleje Racławickie w okolicach Sądu, to również byłem ja.

ma naklejkę, no i glebę ma

Mam horyzont, hordzwagena i motor emzete mam, o co ja mam.

:good: to już będziesz w LBn czy jedziem razem?
Gość norbertdriver
Opublikowano

Raczej pojedziem razem, nie mam zjazdu w ten weekend, więc pojedziemy z Puław. Jeśli w ogóle pojade ;(

O której i gdzie to jest? Ktoś jeszcze jedzie z Puław?

Opublikowano

Raczej pojedziem razem, nie mam zjazdu w ten weekend, więc pojedziemy z Puław. Jeśli w ogóle pojade ;(

O której i gdzie to jest? Ktoś jeszcze jedzie z Puław?

a nie wiem, póki co ja i TY :decayed:

a Ty masz ostatnią nockę wtedy kolego :naughty:[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 17:59_________________________________________________o 14 się zaczyna, nad Zalewem Zemborzyckim

Gość norbertdriver
Opublikowano

Wiem. W piątek Lublin, w sobote Skarżysko Kamienna, w niedziele LBN, a w poniedziałek Warszawa. Ale damy rade. :)

Jak schodze z ostatniej nocki to Ty masz pierwszą dniówkę...

Opublikowano

Wiem. W piątek Lublin, w sobote Skarżysko Kamienna, w niedziele LBN, a w poniedziałek Warszawa. Ale damy rade. :)

co Ty dilerem jesteś :shocked: :>
Gość norbertdriver
Opublikowano

Ostatnio jakoś tak wyszło. Wolne bierzesz w robocie?

Opublikowano

Paput ja mogę jeszcze pojechać z wami

Opublikowano

Paput ja mogę jeszcze pojechać z wami

ok

Ostatnio jakoś tak wyszło. Wolne bierzesz w robocie?

no właśnie nie wiem, chyba że po 14 pojedziemy? :naughty::decayed:

Gość norbertdriver
Opublikowano

To my z Asisem sobie pojedziemy, a Ty sobie do nas dojedziesz :> Spróbuj połówke wolnego, albo urwij się z godzinę :mysli: