Golfer Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 i taka frekwencja powinna być zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk.tom Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Spoko rośniemy w siłę Parę fotek ze zlotu. Kiedy jakaś następna ustawka ? https://imageshack.com/a/XStq/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Jutro o 8 zbiurka i akcja lublin---------- Post dopisany 23-03-2014 at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany 22-03-2014 at 07:08 ---------- Szkoda ze nikt sie nie pojawił z forum:whistling: ekipa LPU-LRY była bardzo liczna https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/523572_598505476907899_1891724159_n.jpg coś koło 30 aut:naughty: jak nikt? przeicież widzę na fotach dużo osób z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 nom sporo ze zlotów audi:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 nom sporo ze zlotów audi:polew: ? nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 nikt prócz mnie i armiego nie bywał na zlotach A4:whistling: tak wiec niewiem kogo tam na zdjeciach widziałeś, chłopaki z PKM tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 nikt prócz mnie i armiego nie bywał na zlotach A4:whistling: tak wiec niewiem kogo tam na zdjeciach widziałeś, chłopaki z PKM tylko Endżel , Chomiczeq, Cysiek, Vpld itp oni są z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 nikt prócz mnie i armiego nie bywał na zlotach A4:whistling: tak wiec niewiem kogo tam na zdjeciach widziałeś, chłopaki z PKM tylko Endżel , Chomiczeq, Cysiek, Vpld itp oni są z forum poza cyskiem nikt nie przyjeżdza na puławskie, kapisz o co mi chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 nikt prócz mnie i armiego nie bywał na zlotach A4:whistling: tak wiec niewiem kogo tam na zdjeciach widziałeś, chłopaki z PKM tylko Endżel , Chomiczeq, Cysiek, Vpld itp oni są z forum poza cyskiem nikt nie przyjeżdza na puławskie, kapisz o co mi chodzi? puławskie to nie istnieją można by rzec więc nie kapię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 bo nigdzie nie przyjeżdzasz jak zwykle jak ktos inny organizuje:wink: a z tych co wymieniłes nikt nie jest z puław ani z okolic to o czym mowa:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 bo nigdzie nie przyjeżdzasz jak zwykle jak ktos inny organizuje:wink:a z tych co wymieniłes nikt nie jest z puław ani z okolic to o czym mowa:facepalm: nie mam czasu ostatnio niestety, poza tym jest jeszcze spora liczba osób która nie pojechała trzeba było ich jakoś ogarnąć a nie teraz marudzisz:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 ogarnąłem ponad 15 aut, a wątek o zlocie jest wszędzie od fejsa przez wszelakie fora kończąc tutaj:wink: ale jak zwykle do wąskiego grona puławskiego forum A4 nic nie dociera:thumbdown: przypiertalam sie bo to jest juz enty raz, a jak wy cos organizujecie to jakimś cudem nagle wszyscy mogą było ich jakoś ogarnąć a nie teraz marudzisz hasło o zlocie jest ogólnodostępne i bardzo dużo osób je udostepniało na fejsie:wink: nastepnym razem napisze do was list polecony z zaproszeniem:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 ogarnąłem ponad 15 aut, a wątek o zlocie jest wszędzie od fejsa przez wszelakie fora kończąc tutaj:wink: ale jak zwykle do wąskiego grona puławskiego forum A4 nic nie dociera:thumbdown: przypiertalam sie bo to jest juz enty raz, a jak wy cos organizujecie to jakimś cudem nagle wszyscy mogąbyło ich jakoś ogarnąć a nie teraz marudzisz hasło o zlocie jest ogólnodostępne i bardzo dużo osób je udostepniało na fejsie:wink: nastepnym razem napisze do was list polecony z zaproszeniem:whistling: ale ja własnie tego nie rozumiem: po pierwsze niczego przeciez nie organizujemy, po drugie mówiac "wy" nie wiem kogo masz na mysli, cały czas byłem przekonany ze jestes cześcią puławskiej ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 pisząc "wy" mam na mysli wszystkich chłopaków których spotykałem na zlotach LPU a nie spotykam nigdzie indziej, np. PKM, u mnie też są spoty VAG Ryki:wink: ja staram sie przyjeżdzać wszedzie gdzie cos sie dzieje, gdzie będą znajomi:whistling: a pracowac tez pracuje:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk.tom Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Panowie trzeba działać mamy blisko do siebie, są fora, jest fb, można zrobić dobrą ekipę. Jeżeli chodzi o Puławy i PKM to jesteśmy jeszcze ciency w uszach, ale ostro działamy raz lepiej raz gorzej ale jesteśmy powoli zauważani, sezon otwarty więc trzeba działać. A tak na marginesie powstał pomysł na zorganizowanie zlotu na przełomie lipca sierpnia (termin do dogadania) w Puławach a dokładnie na Basenie na Wólce Profeckiej Ośrodek Rekreacyjno-Wypoczynkowy nad Wisłą (jakaś stara strona ale jest ). Na dzień dzisiejszy mamy ustalone: cały ośrodek za freee, może być i dwa dni,nagłośnienie oświetlenie +dj-je na nocą imprezę (chłopaki zamiatają po scenie lubelskiej, nie Kazio z harmonią) paru sponsorów też już mamy, wszystko inne trzeba dogadania z gościem, bardzo pozytywny facet i jak na razie nie było problemów z innymi imprezami u niego. Więc panowie co wy na to? Bo czasu mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Jak za freee to tylko dobry plakat przygotować i wpuscić w obieg, reszte juz internet zrobi:wink: wrzucić na fora lubelskie LKAudi, VAG lublin, cultstylelubelszczyzna, adhdclub, vagtomaszów i inne fora konkretnych modeli:naughty: tak wiec czekamy na plakat:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk.tom Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Teraz pytanie tylko VAG czy wszystko tak jak ma to miejsce w Bałtowie? Sam plakat to już na koniec, jak są chętni to trzeba siadać i pisać plan imprezy dopinać wszystko na tip top i z gotowym projektem dopiero plakat i reklama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Nie na koniec tylko na poczatek bo to on bedzie robil robote udostepniony w parj miejscach da odpowiednia reklame Jako ze pkm to nie tylko vag to moze organizacja dla wszystkich lepiej wyjdzie. Chociaz sam vag osobiscie dla mnie ciekawszy, ale to moja opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 wybiera się ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Brakuje jeszcze parę osób do zrealizowania zamówienia, ktoś coś ? Polary są na prawdę fajne http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-zapisy-325129/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi