jarucki Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 a ja nie dałem rady [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 22:36_________________________________________________ Kowi mi kazał ktoś Ty? Jarucki to rezacz z lubelskiego nie znam :>[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 22:40_________________________________________________Rezacz Jarucki? no nie znasz, ale juz od dawna tu sie kreci po puławach to skąd on jest? z Kobylanki gdzie to je??? Jadąc Pociągiem, w stronę Lublina 3 stacja! (przy opcji że w Pulawach "Drewnianych" zatrzymują się pociągi )
jarucki Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Nie byłem tamoj jak zrobie padło to wyjadę na Puławy, gdzie czasami widać A4ki z vlepkami
paput Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 Nie byłem tamoj jak zrobie padło to wyjadę na Puławy, gdzie czasami widać A4ki z vlepkami ja tam nie widzę :>
Kowi87 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Nie byłem tamoj jak zrobie padło to wyjadę na Puławy, gdzie czasami widać A4ki z vlepkami W sumie to o której byś nie wjechał to Paputa spotkasz :polew: Mi pierdalnął czujnik temp paliwa znowu, ledwo go zdązyłem zmienic(juz 3 sztuka), ja to niewiem całe życie z tym czujnikiem musze walczyc, odkad mam auto zawsze ta karwa jest na vagu
paput Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 Nie byłem tamoj jak zrobie padło to wyjadę na Puławy, gdzie czasami widać A4ki z vlepkami W sumie to o której byś nie wjechał to Paputa spotkasz :polew: Mi pierdalnął czujnik temp paliwa znowu, ledwo go zdązyłem zmienic(juz 3 sztuka), ja to niewiem całe życie z tym czujnikiem musze walczyc, odkad mam auto zawsze ta karwa jest na vagu żebyś wiedział, teraz też się kręciłem trupem co Ty masz z tym czujnikiem? czemu tak świruje?
Kowi87 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 bo jest j**niety juz nie mam sił na to w poniedziałek złoze zamówienie na nowe graty do wymiany to sie tym hajem zajme musze go sprawdzic czy pier**li sie od termostatu czy to tylko błąd sporadyczny, bo moze to jakaś zaleznosc ze auto niedogrzane
jarucki Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 A kolega z Klementowic no to przecie pisałem
paput Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 A kolega z Klementowic no to przecie pisałem
rafalekx Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 To prawda że w Zwoleniu to strach się pokazywać na jakichkolwiek imprezach?
Kowi87 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 To prawda że w Zwoleniu to strach się pokazywać na jakichkolwiek imprezach? nie wiem nie byłem ale przybliż jakieś szczegóły
paput Opublikowano 10 Października 2010 Autor Opublikowano 10 Października 2010 To prawda że w Zwoleniu to strach się pokazywać na jakichkolwiek imprezach? w Leokadiowie obok Zwolenia starch się pokazywać, we Scenium w Zwoleniu w sumie też moje tereny :>
Kowi87 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 To prawda że w Zwoleniu to strach się pokazywać na jakichkolwiek imprezach? w Leokadiowie obok Zwolenia starch się pokazywać, we Scenium w Zwoleniu w sumie też moje tereny :> że biją tak
rafalekx Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 nie wiem nie byłem ale przybliż jakieś szczegóły A bo weselicho mi się w tych stronach szykuje I słyszałem że trzeba uważać [br]Dopisany: 10 Październik 2010, 19:41_________________________________________________paput załatw mi tam ochronę
paput Opublikowano 10 Października 2010 Autor Opublikowano 10 Października 2010 To prawda że w Zwoleniu to strach się pokazywać na jakichkolwiek imprezach? w Leokadiowie obok Zwolenia starch się pokazywać, we Scenium w Zwoleniu w sumie też moje tereny :> że biją tak to mało powiedziane [br]Dopisany: 10 Październik 2010, 19:42_________________________________________________ nie wiem nie byłem ale przybliż jakieś szczegóły A bo weselicho mi się w tych stronach szykuje I słyszałem że trzeba uważać [br]Dopisany: 10 Październik 2010, 19:41_________________________________________________paput załatw mi tam ochronę a co może w Brzozowym Raju?
rafalekx Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 a co może w Brzozowym Raju? Nie mam pojęcia Wiem tylko że w Zwoleniu Z noclegiem itd. Właśnie wróciłem z jednego wesela z okolic Garwolina I przy okazji dowiedziałem się że za 3 tygodnie idę na kolejne Na szczęście transport mam załatwiony więc fura nie ucierpi... Martwię się o siebie
paput Opublikowano 10 Października 2010 Autor Opublikowano 10 Października 2010 a co może w Brzozowym Raju? Nie mam pojęcia Wiem tylko że w Zwoleniu Z noclegiem itd. Właśnie wróciłem z jednego wesela z okolic Garwolina I przy okazji dowiedziałem się że za 3 tygodnie idę na kolejne Na szczęście transport mam załatwiony więc fura nie ucierpi... Martwię się o siebie to wesele na dyskotece macie?
Kowi87 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Czym sie stresujesz, kumpel od 3 lat tam jezdzi do dupeczki zaczynał od autobusu i go nie zablili, nie pobili nie opluli :gwizdanie: wiec na weselichu niby co Ci zrobia
rafalekx Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 to wesele na dyskotece macie? nie raczej nie, nie mam pojęcia gdzie będzie wesele, bo to nie moja rodzina wiem tylko że w Zwoleniu i przy okazji słyszałem że może być różnie bo sporo ludzi ze Zwolenia i Radomia Czym sie stresujesz, kumpel od 3 lat tam jezdzi do dupeczki zaczynał od autobusu i go nie zablili, nie pobili nie opluli :gwizdanie: wiec na weselichu niby co Ci zrobia Tak se napisałem
Rekomendowane odpowiedzi