Piterex Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Ale jedno nadal mam , tylko narazie nie jeździ...
paput Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 Ale jedno nadal mam , tylko narazie nie jeździ... to kupuj drugie tym razem benzynkę w quattro, będziesz myślał że masz zupełnie inne auto
Kowi87 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Paput ludzie na forum mówią że wiesz ile czasu zejdzie sie demontaż podlogi w A4(wykładziny), musze prócz konsoli i foteli zrywac plastikowe progi i słupki
paput Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 Paput ludzie na forum mówią że wiesz ile czasu zejdzie sie demontaż podlogi w A4(wykładziny), musze prócz konsoli i foteli zrywac plastikowe progi i słupki chcesz to wyciągać :>? fotele i kanapa aut, listwy przy drzwiach da się odgiąć, no i ta nieszczęsna decha łączenie idzie pod nią
Kowi87 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Paput ludzie na forum mówią że wiesz ile czasu zejdzie sie demontaż podlogi w A4(wykładziny), musze prócz konsoli i foteli zrywac plastikowe progi i słupki chcesz to wyciągać :>? fotele i kanapa aut, listwy przy drzwiach da się odgiąć, no i ta nieszczęsna decha łączenie idzie pod nią ale dechy nie trzeba wyciągać
paput Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 Paput ludzie na forum mówią że wiesz ile czasu zejdzie sie demontaż podlogi w A4(wykładziny), musze prócz konsoli i foteli zrywac plastikowe progi i słupki chcesz to wyciągać :>? fotele i kanapa aut, listwy przy drzwiach da się odgiąć, no i ta nieszczęsna decha łączenie idzie pod nią ale dechy nie trzeba wyciągać tylko sam tunel?
Kowi87 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 no krycha pisze że tunel konsole trzeba i ze to godzinka roboty żeby to wytargać tylko gdzieś tam przy konsoli moge ja łątwo uszkodzić
paput Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 no krycha pisze że tunel konsole trzeba i ze to godzinka roboty żeby to wytargać tylko gdzieś tam przy konsoli moge ja łątwo uszkodzić mam nadzieję jak tak to ją wyjmę bez problemu
Kowi87 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 no krycha pisze że tunel konsole trzeba i ze to godzinka roboty żeby to wytargać tylko gdzieś tam przy konsoli moge ja łątwo uszkodzić mam nadzieję jak tak to ją wyjmę bez problemu no wyciagaj dasz wskazówki jak ja bede wyciagał, bo czekam na cieplejsze dni po 10st i słoneczko zeby na placu mozna było przyszaleć i wykładać graty
slepy Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Panowie, zapraszam do zgłaszania fotek do kalendarza klubowego http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.645
Kowi87 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Paput latasz boczkami bo to juz chyba ostatnie podrygi zimy, ja wczoraj troche polatałem, a dzisiaj widze ze wiecej śniegu
paput Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 Paput latasz boczkami bo to juz chyba ostatnie podrygi zimy, ja wczoraj troche polatałem, a dzisiaj widze ze wiecej śniegu Ja wczoraj w Nałęczowie pod Nałęczowianka śmigałem Kurcze właśnie mało śniegu tej zimy, ale gaz już mam to mogę trochę pokatować bo tak to wahy było szkoda
Kowi87 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Paput latasz boczkami bo to juz chyba ostatnie podrygi zimy, ja wczoraj troche polatałem, a dzisiaj widze ze wiecej śniegu Ja wczoraj w Nałęczowie pod Nałęczowianka śmigałem Kurcze właśnie mało śniegu tej zimy, ale gaz już mam to mogę trochę pokatować bo tak to wahy było szkoda to co benzin nie daje rady, na słabo oblodzonym asfalcie ja tam wczoraj na mokrym bokiem poszedłem ale zawiecha juz do roboty coś tam stuka po tej zimie
paput Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 Paput latasz boczkami bo to juz chyba ostatnie podrygi zimy, ja wczoraj troche polatałem, a dzisiaj widze ze wiecej śniegu Ja wczoraj w Nałęczowie pod Nałęczowianka śmigałem Kurcze właśnie mało śniegu tej zimy, ale gaz już mam to mogę trochę pokatować bo tak to wahy było szkoda to co benzin nie daje rady, na słabo oblodzonym asfalcie ja tam wczoraj na mokrym bokiem poszedłem ale zawiecha juz do roboty coś tam stuka po tej zimie daje radę, fajnie to jeździ, tylko szkoda było mi kasy na ciśnięcie jak nie miałem gazu[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 17:04_________________________________________________mam gaz, możemy robić spota
paput Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 Ja miałem wczoraj z Cyśkiem :gwizdanie: w jaki sposób? normalnie szok
Armi Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Ja miałem wczoraj z Cyśkiem :gwizdanie: w jaki sposób? normalnie szok Spotkanie przy ślizgawce
paput Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 Ja miałem wczoraj z Cyśkiem :gwizdanie: w jaki sposób? normalnie szok Spotkanie przy ślizgawce na tesco trzeba było cyskowi nagadać że nigdy na spocie nie był a tak zawsze na forum się pieklił
paput Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 Tak pod tesco, dokładnie to na stacji i co razem się ślizgaliście
Rekomendowane odpowiedzi