Dev Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 witam Kolega wymieniał akku na nowe i tym samym.... wiadomo... potrzebny jest teraz PIN do radia w jaki sposób go pozyskac ????? radio to ori Navigation Plus Blaupunkt czekam na info w temacie pozdrawiam T
marewel Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Wysylasz go do mnie placisz $$ ja odsyłam z pinem.
aju Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 lub idziesz do kogoś w okolicy kto się zajmuje takimi rzeczami (często serwisy rtv)
krzysaudi Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Radio proste w rozkodowaniu . Jesli masz blisko do mnie zapraszam. Czas operacyjny ok 10 minut I po sprawie . Ładnie chodzi na tym polskie menu
krzysaudi Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Dokładnie - jest to warunek niezbędny do pl. Ale ja jeszcze nie widziałem plusiaka bez DX . Może jest z tym jak Yeti - każdy słyszał ale nikt nie widział
norbi3000 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 juz bylo mialem ten sam problem, zapraszam do mojego watku http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t79026.0.html;highlight=kody+do+navi
aju Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 nie widziałem plusiaka bez DX jest ich pełno
Rekomendowane odpowiedzi