marqs85 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam, mam głuche stukanie z przodu, czuć to na dołkach, na progach zwalniających, pojechałem na diagnostykę i gość mi powiedział że to przez Tuleje drążka, które są schowane pod osłoną silnika. Czy faktycznie może być tego wina? jadę na dniach do domu, tam mam garaż z kanałem to się dobiorę lecz wcześniej chciałbym się zaopatrzyć w części, może ktoś sprawdzić w Etce jakie i ile tych tulei tam idzie? i jakiej firmy polecacie zakup? Czy ciężko je wymienić? Z góry serdeczne dzięki za pomoc. Pozdrawiam Markus
Łukasz 23 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Drążek stabilizatora jest mocowany po bokach na dwóch łącznikach które też mogą stukać na dołach a te tuleje co mówisz to są z gumy i one się wycierają ,jest ich też dwie sztuki ,nr Ci nie podam bo niestety nie mam etki , co do samej wymiany to jest to prosta czynność a zwłaszcza gdy posiadasz kanał
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Drążek stabilizatora jest mocowany po bokach na dwóch łącznikach które też mogą stukać na dołach a te tuleje co mówisz to są z gumy i one się wycierają ,jest ich też dwie sztuki ,nr Ci nie podam bo niestety nie mam etki , co do samej wymiany to jest to prosta czynność a zwłaszcza gdy posiadasz kanał ta zgadzam się z kolegą....Za łączniki stabilizatora 1szt zapłaciłem jakies 40 z groszami. Głównym ich problemem to jest właśnie wycieranie się tych gum w środku...
michal-oracz Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 tylko kolego są dwa rozmiary i musisz wiedzieć który rozmiar masz
bish - kopt Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 bardzo dobry dostęp po zdjęciu osłony silnika 2 tuleje przy belce
Rekomendowane odpowiedzi