Matush2904 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Czytałem na forum troszke rzeczy o turbinie i zastanawiam sie czy nie rozruszać turbiny ponieważ wydaje mi sie ze cos jest z nią nie tak. Moje pytanie brzmi jak to wogole zrobić Silnik 1.8T
Matush2904 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 ile to kosztuje i gdzie to zrobić. Nie znam sie wogole na tym
fend18 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Czytałem na forum troszke rzeczy o turbinie i zastanawiam sie czy nie rozruszać turbiny ponieważ wydaje mi sie ze cos jest z nią nie tak. Moje pytanie brzmi jak to wogole zrobić Silnik 1.8T a co chcesz w niej rozruszac? przeciagnij pare razy, a najlepiej podlacz wskaznik i bedziesz wiedziec ile ci laduje.
domjenick Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a co chcesz w niej rozruszac? przeciagnij pare razy, a najlepiej podlacz wskaznik i bedziesz wiedziec ile ci laduje. mozna jeszcze dolot zdjac i palcem sprawdzic,czy lekko wirnik sie kręci-jak tak-to wskażnik i testy
Dev Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 no i czy nie ma luzów podepnij manometr zobaczysz ile pompuje albo sprawdz Vag-iem co wskazuje przepływka
spawacz5 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 "cos jest z nią nie tak" czyli co dokladnie? mocy nie ma? turbina moze byc ok, moze to byc wina jej osprzetu, na brak mocy takiej jaka powinien miec moze miec tez wplyw przytkany katalizator, powiedz dokladniej jakie sa objawy
sardo Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Panowie mają racje też z czymś takim walczyłem wszystko było ok aż doszło do pały żeby sprawdzić kolektor i skucha pęknięcie od spodu, turbina nie dmucha
Rekomendowane odpowiedzi