Thomson-t Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam chce zakupić naviplus do A4 2003r.I znalazłem w dobrej cenie tylko od a6 czy będzie pasowało?
and76sz Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 jak pod heblujesz po bokach to się zmieści :> ja tak mam i nie jest najgorzej
and76sz Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 jacek0311 da radę oto przykład na moim Audi: oraz że działa FIS:
Młody Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 nie da rady Pisze Ci and76sz że można zrobić to po co piszesz głupoty że nie można :gwizdanie: nie rozumiem takich ludzi jak Ty sam nic nie zrobiłeś ale się wypowiadasz
jacek0311 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 nie da rady Pisze Ci and76sz że można zrobić to po co piszesz głupoty że nie można :gwizdanie: nie rozumiem takich ludzi jak Ty sam nic nie zrobiłeś ale się wypowiadasz nie pisze głupot kolego bo tak jest a od a6 nie pasuje bo wymieniałem koledze jak juz coś to moze ktos cię w lewo zrobił i sprzedał ci od a4 navi
and76sz Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 moja navi jest od A6 bo sam z niej wyciągałem. Ja nie zabraniam nikomu mieć swojego zdania, ale w tym przypadku twierdzę że się da zamontować, a fotki powyżej są tego świętym przykładem. Widocznie Ci nie pasowało bo nie próbowałeś jej dopasować, bo fakt jest taki jak chcesz tylko przełożyć bez kombinacji to ciężko, ale po paru delikatnych szlifach siedzi na swoim miejscu jak należy.
jacek0311 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 moja navi jest od A6 bo sam z niej wyciągałem. Ja nie zabraniam nikomu mieć swojego zdania, ale w tym przypadku twierdzę że się da zamontować, a fotki powyżej są tego świętym przykładem. Widocznie Ci nie pasowało bo nie próbowałeś jej dopasować, bo fakt jest taki jak chcesz tylko przełożyć bez kombinacji to ciężko, ale po paru delikatnych szlifach siedzi na swoim miejscu jak należy. widzisz kolego jednak bez kombinacji się nie obędzie. Jakbym wiedział ze pasuje to bym nie podważał twojego zdania.
and76sz Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 to po co się wypowiadasz, jak napisałem jako pierwszy w odpowiedzi że trzeba pod heblować przecież nie twierdziłem że bez tego się obędzie. Czytaj wszystkie posty bo twoja wypowiedź dotyczyła tylko zapytania głównego, a kolega pytał czy się da. Tak więc odpowiedź jest jedna - da się i koniec. Temat już do zamknięcia, bo nie będę się kłócił z kimś kto nawet nie wiedział jak podejść do tematu montażu. Było za trudno?? To trzeba było nie zabierać się za coś o czym nie ma się pojęcia, bo jak myślałeś sobie tylko wyjąć stare i włożyć nowe to każdy głupi potrafi. Moderator zamykaj temat
jacek0311 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 kolego to po co się wypowiadasz, jak napisałem jako pierwszy w odpowiedzi że trzeba pod heblować przecież nie twierdziłem że bez tego się obędzie. Czytaj wszystkie posty bo twoja wypowiedź dotyczyła tylko zapytania głównego, a kolega pytał czy się da. Tak więc odpowiedź jest jedna - da się i koniec. Temat już do zamknięcia, bo nie będę się kłócił z kimś kto nawet nie wiedział jak podejść do tematu montażu. Było za trudno?? To trzeba było nie zabierać się za coś o czym nie ma się pojęcia, bo jak myślałeś sobie tylko wyjąć stare i włożyć nowe to każdy głupi potrafi. Moderator zamykaj temat Trudny montaż kolego to jest chyba dla ciebie, i nikt nie jest głupi jak już coś !!! Skoro Ty podchodzisz tak do wszystkich rzeczy i heblujesz co się da to jesteś stworzony do patentów w samochodach moje gratulacje Temat do zamknięcia
and76sz Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Trudny był dla Ciebie bo nie dałeś rady. A ja to zrobiłem END
Rekomendowane odpowiedzi