Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kędzierzyn-Koźle i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widziałem właśnie.i tvn24 też mówili.jak będę w strzelcach zrobimy jakiś spot.:naughty:

tyle razy tam byłem i nikogo na ramkach klubu lub chociaż naklejka na tylniej klapie nie widziałem a tyle :audi::a4fan: widziałem a często jestem bo raz na miesiąc zawsze.:wink:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 169,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wczoraj jechałem z gliwic i do zjazdu k-k, pyskowice zaplacilem 1,60 zl :D

Opublikowano

a od zjazdu z Pyskowic do zjazdu Strzelce Op.- Olszowa kolejne 1,50 jechałem kilka dni wcześniej. czyli masz cenę:-)

Ja też pisze się na spota w Strzelcach jak coś;-) a dziś na dniach Ziemi Strzeleckiej będzie ktoś?? może tam mały spocik był by ok:-))))

Opublikowano

dzięki wielkie Panowie.jak będę na pewno spota zrobimy.:thumbup1:

Opublikowano

Tak z innej beczki...kupować ramki klubowe, to będziemy wiedzieć komu mrugać:D Tyle A4 na ulicach, że musi ktoś być z forum. Mati, Ty jeździsz granatowym avantem...bo coś mi się zdaje, że na wysokości Starego Koźla, Brzeziec kilka razy Cie widziałem. Tak czy inaczej, prezentuje sie zacnie:)

Opublikowano

no dokładnie moje okolice bo jestem z Dziergowic jest za spotkanie się w końcu bo jeździ sporo A4 w k-k

kurde ja cię nie widziałem :kwasny::naughty:

ja ramki mam a tak to migać migać panowie to się szybciej poznamy

Opublikowano

Nie jechałem akurat audicą tylko pajerem:) Ja mam czarnego niewyróżniającego się sedana...na 1BA...:P Ostatnio lampy na zespolone udało się wsadzić...w sumie ok 3h od wjechania do garażu...więc nie ma źle:)

Opublikowano

mati skąd Ty masz tyle ostrzeżeń??:kox:

Opublikowano

jak będzie jakiś spot w Strzelcach to ja chętnie przyjade z Opola, tylko wcześniej dajcie znać. Ja na Opolu też nie widziałem nikogo z klubowymi ramkami tylko chłopaków z vagteamu

Opublikowano
jak będzie jakiś spot w Strzelcach to ja chętnie przyjade z Opola, tylko wcześniej dajcie znać. Ja na Opolu też nie widziałem nikogo z klubowymi ramkami tylko chłopaków z vagteamu

a ja tak często bywam w tamtych okolicach.:whistling:w strzelcach i Chróścicach :naughty: i nikt mnie nie obczaił.mam ramki naklejkę.:facepalm:

Opublikowano

ja w strzelcach jestem co środe - taka praca. a tak to smigam po części woj. ja też mało co widze auta z naklejkami klubowymi, za to duzo widze z vaga opolskiego chłopaków

Opublikowano
ja w strzelcach jestem co środe - taka praca. a tak to smigam po części woj. ja też mało co widze auta z naklejkami klubowymi, za to duzo widze z vaga opolskiego chłopaków

jak będę dam znać.to zrobimy mini spota.:naughty:

Opublikowano

oki

Opublikowano

ja tez bym chetnie wpadl na jakiegos spota ale jestem srednio co 2-3 miesiace w Opolu i to na kilka dni. Wiec ciezko trafic z jakims spotem.

Opublikowano

ja też jestem średnio raz w miesiącu na wekend u teściów.:kox:

Opublikowano

ja też jestem chętny jestem z kk ale do opola to 30min drogi wiec chętnie przyjadę zobaczyć:)

Opublikowano

W kk, moglibyśmy się ustawić na chwilę pogadać i oblookać co tam nasze autka mają tu i ówdzie:D

Opublikowano

sluchajcie ja ostatnio spotykam sie w Opolu o 19 pod amfiteatrem w piatki, tak jak to kiedys bywało - czasem pojawi się ktoś. w ten piatek nie bedzie na pewno zlotu bo jest mecz na Euro, ale za tydzień będe tam na 100%. wstepnie mozna sie umowic.

Opublikowano

moze jutro albo w czwartek. W czwartek jest swieto

Opublikowano

jeżeli chodzi o czwartek to jestem na tak, jeżeli chodzi o środę, to jutro dopiero będe wiedział czy popoludnie bede miał wolne