Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kędzierzyn-Koźle i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To najlepiej na MCku :) A jesli nas bedzie wieksza ilosc to przejedziemy na wiekszy parking :) No mnie godzina 18 odpowiada, wiec jak K-K w Niedziele o 18? Pasuje?

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 169,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mi pasi:decayed:

Opublikowano

Meeee Tooooo:D

Opublikowano

będzie ktoś na Mcd o 18? czy tylko ja i Szefcio.

Opublikowano

Również powinienem dotrzeć :)...Arek88 również coś tam kilka postów wyżej pisał...liczymy na obecność:)

Opublikowano

Spock udany:))) Pozdrowienia dla obecnych:D

Forum.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Fajnie ze coś ruszyło...panowiw dzięki za spotkanie...byle do kolejnego a A4ki z kk i okolic serdecznie zapraszamy!!!

---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ----------

Robione długopisem...ale jest:-)

IMG_20120729_214325.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Faktycznie, spocik udany :) Miejmy nadzieje, ze z kazdym kolejnym spocikiem bedzie nas tylko przybywac :) No to panowie kiedy kolejny spot? :grin: pozdrowienia dla posiadaczy A4 :D

---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ----------

Szefcio i Raf_kk zdjecia ze spotu udane :) Na nastepnym spocie trzeba pomyslec o jakiejs wiekszej sesji na troche ciekawszym tle :grin: pozdro

Opublikowano

jezeli nastepny spot odbedzie sie miedzy 4.08 a 18.08 to tez bede

Opublikowano
:whistling:...na taki zlocik,to chyba dobrze przyjechać z kierowcą:wink:
Opublikowano

Z kierowcą owszem można...ale obowiązkowo trzeba z pozytywnym nastawieniem!:thumbup1:

Opublikowano

Panowie dajcie termin i postaram się wpaść. Szefcio już mi mędzi że mnie nie było. a kolega Mati pewnie też by wpadł. Tak więc czekam... pozdro

Opublikowano

...a tak z ciekawości-gdzie to będzie?Może by się podskoczyło,z chęcią dowiem się czegoś na temat nowej bryczki :hi:

Opublikowano

Ludzie rzuca ktoś miejsce i czas, kązdy pisze czy pasi, czy nie, no i wtedy wiadomo czy bedą osoby i czy da rade sie spotkać:D Samym gdybaniem, to spota sie nie zrobi....

Opublikowano

To co koledzy, ja proponuje tak jak ostatnio niedziela 18 Mc w KK? :D

Opublikowano

Pomysł jak najbardziej...odnośnie tej niedzieli nie obiecuję obecności(jakby cos miało być), ale co byście powiedzieli na zatoczkę na prostej na zalesie?:D...i nie sugeruje tym żadnych kresek(choć czemu nie) bo nie mam się czym ścigać, ale przy zachodzie jest dobry plener. A może Mc na spotkanie, a potem przejazd na ankę jakieś foty porobić....?

DAwać propozycje...będzie lista pomysłó na przyszłość:)

Opublikowano

:facepalm: kurna jestem w robocie do 19:30 ale jak skoncze to moge sie dolaczyc... dlaczego by nie...:decayed:

Krystian nie spinaj sie, bo zrobimy spota u Ciebie na podwórku, a do tego cos na wzór polternabend (jak się to pisze to nie wiem, ale wiadomo o co kaman) i będzie :banan::banan::banan::banan: imprezowo:dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2:.

Opublikowano

ja też się piszę na ten polterabend też nie wiem jak się to pisze :facepalm: aż specjalnie przyjadę z gór.:polew::polew::polew:

Opublikowano
:facepalm: kurna jestem w robocie do 19:30 ale jak skoncze to moge sie dolaczyc... dlaczego by nie...:decayed:

Krystian nie spinaj sie, bo zrobimy spota u Ciebie na podwórku, a do tego cos na wzór polternabend (jak się to pisze to nie wiem, ale wiadomo o co kaman) i będzie :banan::banan::banan::banan: imprezowo:dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2:.

Taaaa co jeszcze.... Szymon wiem że chcesz mi Niunie podprowadzić;-P ale ja w nd o 18 też jestem zaaaaa Spotteeemmmmm:D

Opublikowano

To co Krystian w nd u Ciebie socik tak? :D To ja moge nawet pieszo dojsc jak ma byc polter :P hehe