Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Kędzierzyn-Koźle i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

PS. Szukam jakichś ładnych 18stek.:naughty:

To wpisz w Google: Gorące osiemnastki ;PPPP Na bank jakieś sobie wybierzesz hihihi :)))))

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gorące są OK tylko na jeden wypad...ja szukam ładnych czyt. takich na dłużej:grin:

Opublikowano

hejka i jak tam dzieje się coś w waszych autkach ???

Opublikowano

Mati usuwałeś listwy na dołach drzwi? w swoim b5:decayed:

Opublikowano

jeszcze nie, zastanawiam się nad tym czy teraz to robić czy później przy progach z S4 a czemu pytasz ??? :naughty:

Opublikowano

bo potrzebuje takie listwy:PP

Opublikowano

rozumiem :wink:

---------- Post dopisany at 11:42 ---------- Poprzedni post napisany at 10:44 ----------

Raf gdzie zakładałeś gwint ??? bo w końcu dzisiaj mi przyszedł :naughty: i ile płaciłeś ??? w 1 dzień się ogarnie z tematem

Opublikowano

Gwint zakładałem u kolegi z forum w nysie. ogarnelisny to w ok 3 godziny. Śruby współpracowały. Nie płaciłem nic. Mam kratę przy najbliższum spotkaniu postawić. jak chcesz to dam ci wysokości od nadkoli . Sprawdzone...;D

Opublikowano

acha no podaj wysokość, a nie zrobił by mi też za opłatą skoro widzę że wszystko ci pasi tz że ok zrobił

Opublikowano

Nie wiem. Teraz pracuje i nie wiem jak z czasem. Za ok150:200 robi to mechanik u którego wszystko robię. Masz mocowania z polifta? Bo gwint jest robiony właśnie pod nie.

Opublikowano

nie jakie mocowania ??? nic mi o tym nie wiadomo :kwasny:masz jakiegoś linka z allegro moze ich

Opublikowano

Poszukaj na forum i allegro. Musisz mieć mocowania z polifta. Pasują pp więc ok. koszt 2szt ok 50~60zl.

Opublikowano

no ostatnio jak gadałem z lukasem to mówił ,że zakładał komuś z kk w czarnym sedanie gwint ,a ja mówiłem że nie ma żadnego sedana na glebie w kk;p

---------- Post dopisany at 13:37 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ----------

Mati a wóz już pomalowany?

Opublikowano

No mi zakładał;-)

Opublikowano

jeszcze nie pomalowane po weselu maluje, a o jakie dokładnie mocowania chodzi , czemu z mojego nie będą pasować ( szukam i wszystko pisze od 95 do 2001 bez sensu??? bo nie czaje

a jak z tymi dekorami ogarnoł byś majkel ??

Opublikowano

nie mam pistoletu teraz więc mogę Ci to ew sprejem pomalować(też za***iście wygląda),a jak chcesz z pistoletu to pogadam z kumplem dziś czy miał by chwilke

Opublikowano

to słuchaj pogadamy jak się spotkamy i wtedy ewentualnie coś ustalimy nie pali się :wink:

Opublikowano

no jestem zaaa:decayed:

Opublikowano

kurde kiera nie przyszła no i dalej bez autka, normalnie jak bez nóg hehe nigdzie się ruszyć :naughty:

Opublikowano

heh,a gdzie ją wysłałeś?