Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj w Milanówku ok. 11 30 widziałem ciemną B5 z rej. "TOS ****" trąbiłem ale kolega najarany chyba :>

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj w Milanówku ok. 11 30 widziałem ciemną B5 z rej. "TOS ****" trąbiłem ale kolega najarany chyba :>

to Tosik on zakochany jest, dziewczynę ma w Grodziskowie

a taki dobry chłop był

Opublikowano

to Tosik on zakochany jest, dziewczynę ma w Grodziskowie

a taki dobry chłop był

Aaa to dlatego taki przymroczony jechał

Opublikowano

Czarne B5 Avant LU 23xxx8J z ramkami klubowymi widziane dziś ok godz 18.30 w Lublinie, jechałem za Tobą i czasami przed Tobą :) od Alei Kraśnickich po ul. Związkową.

Pozdrawiam kierowcę:)

Opublikowano

pozdro dla właściciela srebrnego sedana parkującego na wojska polskiego w piasecznie

Opublikowano

pozdro dla srebnej B6 z klubowa naklejka o numerach WPR 15-- widzianej na alei krakowskiej w wawie

Opublikowano

ki hooj wczoraj w Lublinie na Chodźki trąbił na wszystkich i wyprzedzał na przejściach dla pieszych pod szpitalem a mojej niuńki mało nie rozwalił. Jechał czarną A5 2.0 T. Dawać go tu starego hooo :decayed:

Opublikowano

pozdro da kolegi w czarnm sedanie B5 1.8t na rybnickich numerach widzianego wczoraj około 17.40 na skrzyżowaniu w Żorach. kolega poleciał na Pszczynę.

Opublikowano

szary avant b5 rej SRxxxxx Bielsko Biała , wyjeżdżałem z podporządkowanej około 12.40 :hi:

Opublikowano

ki hooj wczoraj w Lublinie na Chodźki trąbił na wszystkich i wyprzedzał na przejściach dla pieszych pod szpitalem a mojej niuńki mało nie rozwalił. Jechał czarną A5 2.0 T. Dawać go tu starego hooo :decayed:

Kojarzę typa i pamiętam jak się woził po Nadbystrzyckiej z muzą na full i szybami otwartymi, jakiś goguś :thumbdown: A ta A5 to totalna seria, nawet alu ma jakieś małe. Mam tylko nadzieję, że jej nie zwieśniaczy :thumbdown: Chociaż tym jak się nią wozi już to robi :thumbdown:

A co do tematu:

Czy przypadkiem dzisiaj nie widziałem kogoś z klubu czarnym B5 avantem poliftowym, w Radzyniu Podlaskim na ul. Wisznickiej, leciał od strony K19 na Sławatycze/Parczew, wydaje mi się że widziałem naklejkę klubową na klapie. Tablic nie pamiętam :no:

Opublikowano

Kojarzę typa i pamiętam jak się woził po Nadbystrzyckiej z muzą na full i szybami otwartymi, jakiś goguś :thumbdown: A ta A5 to totalna seria, nawet alu ma jakieś małe. Mam tylko nadzieję, że jej nie zwieśniaczy :thumbdown: Chociaż tym jak się nią wozi już to robi :thumbdown:

A co do tematu:

Czy przypadkiem dzisiaj nie widziałem kogoś z klubu czarnym B5 avantem poliftowym, w Radzyniu Podlaskim na ul. Wisznickiej, leciał od strony K19 na Sławatycze/Parczew, wydaje mi się że widziałem naklejkę klubową na klapie. Tablic nie pamiętam :no:

Rafał & Rafał dwa srebrne avanty go dopadną s kopią mu turbo doopę :polew:[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 20:59_________________________________________________Właśnie było mi wstyd że audi jadę jak takiego k...wa buraka widze :evil: teraz wiemco czują normalni ludzie w BMW :>

Opublikowano

Srebrny avant b6 SGL klubowe ramki widziany dziś o 16 na Popularnej w Wawie leciał w stronę dworca PKP włochy kto taki :) ?

Pozdrawiam kierownika :hi:

Opublikowano

kolejne ramki namierzone, 25-10-2010 około 16:30 parking lidla w Piasecznie :hi:

Opublikowano

srebrny avant b5 , klubowe ramki, rejestracja zaczynajaca sie na ZLO XXXX widziany w niedziele ok. godz. 14.00 na osiedlu jaroty w olsztynie, myslalem ze to moze ktos do nas na niedzielnego spota z wycieczka wpadl, ale szofera nie bylo. pozdro!

Opublikowano

Fudi dzis widziany na parkingu UE w Katowicach :hi:

Opublikowano

RS4 B5 w kolorze srebrno-niebieskim na WPRach widziane dziś ok 16 w Otrębusach. Jechałem za Tobą od kolejki w Otrębusach. Klubowa fura ?

Opublikowano

RS4 B5 w kolorze srebrno-niebieskim na WPRach widziane dziś ok 16 w Otrębusach. Jechałem za Tobą od kolejki w Otrębusach. Klubowa fura ?

klubowa, klubowa :gwizdanie:

Opublikowano

taki mały konus z Otrębus se kupił :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

pozdrowienia dla Kolegi z Zielonej żaby w Zielonej Górze :) oczywiście klubowa naklejka

nawet 2 słowa zamieniliśmy na skrzyżowaniu :)

Pozdrowionka

Opublikowano

Wczoraj na Popiełuszki w Lublinie A4 avancik EBE 4XXX, oczywiście z wlepką

Pozdrawiam właściciela :good: