Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze tak , ale gdzies mi mignął napis q , moze w lusterku ?? masz na grillu z przodu ??

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozdrawiam kolegę z klubu , przejeżdżającego przez Puławy - udało mi się w końcu spotkać klubowicza na drodze... :>

Opublikowano

moze tak , ale gdzies mi mignął napis q , moze w lusterku ?? masz na grillu z przodu ??

No tak... na grilu z przodu mam ;-) ale s-line :P jednak z daleka to jak quattro :D

Jedyne onaczenie quattro jakie posiadam to na desce w kabinie, ale nie uglega watpliwości, że to byłeś Ty :>

Opublikowano

O proszę, GrześB, Gronowy kolega :)

Opublikowano

mozliwe , cos mi tam mignęło w lusterku , pewnie masz racje ze to S-line

Pozdrawiam kolege z granatowego A4 B5 w Avancie z dwoma chromowanymi poziomymi paskami na grillu którego spotkałem w piasecznie na bodajże ul. Pod Bateriami w okolicy wiaduktu na drodze do Gołkowa. ktos z klubu ???? ja jechałem w strone Piaseczna a Avant z naprzeciwka.

Opublikowano

Czy to ktoś z klubu był ostatnio dokładnie 07.03.2008 w piątek w Zakopcu? Tzn. może to ktoś z tamtej okolicy... Został zatrzymany przez policję ( gonili go na kogutach busem) na rondzie przy dworcu PKS koło godziny 22.00-22.30 właśnie wysiadałem z busa... Srebrne A5 B5 w sedanie, delikatnie majstrowane chyba, jeśli dobrze widziałem to ledy na tyle... Który to taki ostry driver? :naughty: Chyba tylko na upomnieniu sie skończyło. Po drodze mijałem wiele A4rek jeśli ktoś pomykał po trasie Lublin-Radom-Kielce-Kraków-Zakopane 7.03.2008 lub 9.03.2008 to pozdrawiam! :hi: A wydaje mi się że widziałem jakieś klubowe autka :mysli:

Opublikowano

Nie wiem czy dobry temat ... w nawibe nie moge pisac wiec napisze jeszcze raz :)

Dziekuje za pozdrowka od A4 klub na trasie w okolicy krakowa... ja jechalem autkiem z podpisu :) czyli A3 :) mam nadzieje ze zlocik sie udal :)

hehee cieszy mnie to ze koledzy wiedza jakie imprezy sa odstawiane na A3 klub (latajace krzesla) hehehe :) bede wdzieczny jesli tu te osoby cos napisza wiecej jak po zlocie :) ja tam pisac nie moge wiec moze tu sie uda :)

A :) nie dodalem ze chodzi o wasz zlot ogolnopolski tzn autka tam jechaly :)

Pozdrawiam

Proxa :)

Opublikowano

Dziekujemy za pozdrowienia.....jak juz pisalam ze Slawkiem nie mielismy radia.....

a na radyjku gadales z Szuderem i Iversonem......

Zlocik sie udal.......bylo.... :kox::naughty:

Tylko drogi sie nam troche pomieszaly....... :laghing2: ale na szczescie dotarlismy na czas... :decayed:

Opublikowano

a no faktycznie sorki za smietnik i nie pisanie w tym samym dziale... co powinienem :) ale mam nadzieje ze zostanie wybaczone :) ps alescie wypucowali te Ady wszystkie :P sie swiecily z daleka ale czerwona przykula mi wzrok ... dlatego reszte zobaczylem :)

aha radyjko trzeba zawsze miec :D

Opublikowano

zapraszamy na spoty do Rzeszowa, najbliższy 6 kwietnia pod UW , info w dziale zloty i spoty

Opublikowano

ojjjj neistety ja siedze w Wroclawiu do rzeszowa wpadam na weekendy czasem ... np bede jechal za 2 tyg w piatek i do poniedzialku ... :) a tak to praca w wrocku :) trzeba miec za co lac :)

Opublikowano

no ja niestety też tak mam, no to zapraszam na spoty do Kalisza tam też mnie znajdziesz :decayed:

Opublikowano

no w kaliszu mam klumpla pewnie znasz czarna A3 P I I I I I :) taka blacha :) PIterD sie zwie :D

Opublikowano

nie nieznam ale wiem kto może znac :gwizdanie:

Opublikowano

Kto z Wrocławia stał dzisiaj srebrna A4 B5 Przy ul. Kniaziewicza? ok godz 17 :) Widziałem rameczki, znak szczególny ciemny pas miedzy tylnymi lampami :)

Opublikowano

P1 IIIII - widuję czasem :tongue4:

Opublikowano

wczoraj ok. 23 50 w Warszawie, na wisłostradzie(na podzamczu) jechalem przez chwile równo z granatowym avancikiem b5... moze ktos stąd?

Opublikowano

wczoraj ok. 23 50 w Warszawie, na wisłostradzie(na podzamczu) jechalem przez chwile równo z granatowym avancikiem b5... moze ktos stąd?

Mogłam być ja ... : ) Napisz jaki masz kolorek Audi ... i czy ten avancior był bardzo brudny, bo wtedy to na pewno ja : )

Opublikowano
Mogłam być ja ... : ) Napisz jaki masz kolorek Audi ... i czy ten avancior był bardzo brudny, bo wtedy to na pewno ja : )

moj jest srebrny, z chromowanymi relingami, czy ten avancior byl brudny nie pamietam, moj byl na bank brudny :D a zapomnialem napisac blachy zaczynaly sie WPI