Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis na a2 w kierunku ursynowa o 9 czarny b6 avant na WD z ramkami. Pozdro z vw lt35

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Jak na S2 to zakładam ze to mnie widziałeś, gdzie dokładnie - przed czy za Krakowska? Mrugałeś chociaż może? Bo akurat wczoraj to się uczepiłem jakiejś vectry która z dobra prędkością przelotową ten kawałek robiła... Pozdr
Niestety nie zdazylem bo dobrze dawales lewym pasem, ja bylem na srodkowym a mijales mnie przed zjazdem na krakowska.

PS: Przed chwila obtrąbione czarne b5 avant z ramkami na WZ na ulicy kasprzaka. Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jcwpl o ktorej teraz jezdzisz bo ostatnio Cie nie widuje? ;) chociaż teraz najczesciej latam przez nowolazurową wiec pewnie się mijamy;)

i pozdrawiam kierowniczke niebieskiej B7 avant na WW....XA z klubowymi ramkami widzianą z poł godziny temu na połczyńskiej

Jak zawsze - staram się wjeżdżać na trasę o 8, zależy też jak mi się w szkole zejdzie rano ze starszą córą :huh:

Dziś np. utknąłem chwilę na Lazurowej, bo miałem jakiś dziwny pomysł :kwasny: żeby wjechać z Górczewskiej, ale jak zobaczyłem że od Człuchowskiej wszystko stoi to się zawinąłem na Połczyńską, pewnie 8:10-15 byłem na Morach.

Jutro plan taki sam ;) Muszę ~8.30 jeszcze kumpla po drodze z Raszyna zgarnąć od Karola bo zostawia swoje B8 na robotę... Pozdro!

a czemu nie jezdzisz nowolazurowa? ja od kiedy ja otworzyli to z 10 minut wczesniej jestem w pracy na ursynowie ;)

no chyba ze trafie na korek przy zjezdzie na aleje to juz gorzej :D

Opublikowano

jcwpl o ktorej teraz jezdzisz bo ostatnio Cie nie widuje? ;) chociaż teraz najczesciej latam przez nowolazurową wiec pewnie się mijamy;)

i pozdrawiam kierowniczke niebieskiej B7 avant na WW....XA z klubowymi ramkami widzianą z poł godziny temu na połczyńskiej

Jak zawsze - staram się wjeżdżać na trasę o 8, zależy też jak mi się w szkole zejdzie rano ze starszą córą :huh:

Dziś np. utknąłem chwilę na Lazurowej, bo miałem jakiś dziwny pomysł :kwasny: żeby wjechać z Górczewskiej, ale jak zobaczyłem że od Człuchowskiej wszystko stoi to się zawinąłem na Połczyńską, pewnie 8:10-15 byłem na Morach.

Jutro plan taki sam ;) Muszę ~8.30 jeszcze kumpla po drodze z Raszyna zgarnąć od Karola bo zostawia swoje B8 na robotę... Pozdro!

a czemu nie jezdzisz nowolazurowa? ja od kiedy ja otworzyli to z 10 minut wczesniej jestem w pracy na ursynowie ;)

No myślałem już kilka razy o tym ale jakoś nie mogłem się przemóc, bo mam wrażenie ze będę stał w alejach :/ Ale skoro mówisz ze warto to w poniedziałek spróbuje, jutro siedzę w domu... Pozdr

Opublikowano

Przed chwila czarny b6 avant na WWY z ramkami przy ratuszu na bemowie. Kolega zauwazyl, pozdrawiam.

Edytowane przez Olszak86

Opublikowano

Przed chwilą to i ja byłem tam hahaha ale Was nie widziałem ;)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dziś w Gdańsku, pod Zieleniakiem, przed 13 widziałem czarne b5 sedan na numerach GD0801* z klubową ramką na tyle. Pozdrawiam

Opublikowano

Przed chwila czarny b6 avant na WWY z ramkami przy ratuszu na bemowie. Kolega zauwazyl, pozdrawiam.

Również pozdrawiam:D

Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi z A4 B8 jadącego w stronę Piaseczna przed chwilą na WP i

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi z czarnego b6 avant na LZ52*** widzianego dziś przed 14-tą na Kamiennej w Zamościu

Opublikowano

Pozdro dla kolegi w czarnym a4 b6 avant z rej LOP2**** namierzonego dziś na al. Armii Ludowej/Wawelskiej, około 6:40, brak ramek, wlepka klubowa na klapie.

Edytowane przez s3ns

Opublikowano

Dzisiaj na Nyskiej/Hubskiej widzialem b6 kombi czarna z ramkami klubowymi.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano

Widziany Hugo w Nadarzynie o koło godziny 16 :D:hi: Pozdrawiam

Opublikowano

Przed chwilą w Radomiu czarne B7 WSZ z klubowymi ramkami skręcało z ul.Młodzianowskiej w ul.1905 roku. Stałem "za" i mrugałem , potem przy wyprzedzaniu pomachałem ale nie wiem czy kierowca zajarzył... Pozdro.

Opublikowano

Seba obtrąbiony dziś rano na lewoskręcie w Nowolazurową... Pozdro!

Edytowane przez jcwpl

Opublikowano

Seba obtrąbiony dziś rano na lewoskręcie w Nowolazurową... Pozdro!

Dzięki dzięki! nie zauważyłem Cie na początku bo dzieci nie dały dziś pospać i trochę byłem nieprzytomny z samego rana:D

i również pozdrawiam:):)

Opublikowano

W sobotę na Fieldorfa między 20-21 stałem za B6 ciemnym avantem na numerach WN 3168E z wlepkami forumowymi.pozdrawiam

Edytowane przez Przemots

Opublikowano

Dzis przed 9 na prymasa tysiaclecia w kierunku dworca zachodniego jechalem w korku obok a4 b5 avant czarny na WGM. Bez ramek ale dobrze zrobiony, wydech kwasiak, fele avusy biale i sporo mocy. Nikt z klubu?

I we wtorek widziany granatowy sedan b5 na ZK z wlepa klubowa przy przychodni WAT.

Opublikowano

Dziś pod CH M1 na Targówku ustrzeliłem dwóch kolegów u obu ramki klubowe :wink:

20151115_192349.jpg
Czyje chabety ? :decayed::grin::grin::grin:

to moja chabeta :decayed:

Opublikowano

Dzis kolo 14 widziany niebieski avant b6 na WGM z ramkami na trasie Kanie - Pruszków. Pozdro.

Opublikowano

Dziś w Kłodzku przy galerii zaparkowany czarny sedan b8, Blachy DZA, klubowe ramki 3d. Pozdrawiam. :hi: