Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziany przed chwila na swiatlach w Garwolinie, przy dawnym Swojaku ;) Lecialem za Toba bialym Transitem :kox:

1ed67d6847baf7b9abe3b74c5de41455.jpg

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś o 14 na Podchorążych przy Łazienkach widziany ciemny avant WZW**** z klubową wlepką z tyłu (chyba B7).Pozdrawiam.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pozdrowienia z apartamentu naprzeciwko ; )

IMG_4544.JPG

Edytowane przez narkil

Opublikowano

pozdrowienia dla Koleżanki, z szarego matowego B8, rejestracja PO/PZ, która w piątek wpuściła mnie przy zwężeniu na S11 przed A2 ;)

Opublikowano

Dzisiaj czarna A4 B6 Avant na klubowych ramkach WJ**** koło godz.13 na Jerozolimskich przy hotelu Marriott przeciskała się w stronę Marszałkowskiej

Opublikowano

Pozdrawiam kolegę z b6, srebrny avant na klubowych ramkach KN***** widziany na Jaśle z pół godziny temu. Szkoda, że przechodząc akurat ci zgasła ?.

Opublikowano

Dzisiaj kolejny klubowicz ustrzelony na S17 w stronę Lublina koło 20 pomykał B6 w avancie, szara, ramki klubowe nr rej. LU59***. Pozdro z mrugającego busa :wink:

Opublikowano

Klubowicz A6 B6 avant 17" kolor srebrny ciemna szybka tył nr. LTM***** widziany o 20 Eclerc Turystyczna wlepka klubowa - zaparkowałem obok :)

Opublikowano

Pozdrawiam Armiego. Furmanka stala o 19:20 w Stezycy pod domem malzonki [emoji4]

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pozdrawiam kolegę w b7 na LLU dziś napotkanego pod biedronką w Pilawie

Edytowane przez Mietko

Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi z z niebieskiego sedana b6 . Przed chwilą blindnołem z czarnej b8 na al. 29 listopada w Krakowie. 

Opublikowano

Ostatnio mam szczęście do wyłapywania klubowiczy, bo dziś kolejny na S17 po 14 mknął w stronę Warszawki niebieskim B6 w sedanie amerycka klapa z tyłu, wlepa klubowa i ramka (chyba indywidualne zamówienie pod kwadratowa blachę) na nr rej. WWL***** Mrugnąłem światełkami z szarego busa :hi:

Opublikowano

I dziś kolejny (03.07), ale już byłem swoim w Tomaszowie Lub. po 19 czarny sedan B5 ramki klubowe nr rej LTM55*** (jak dobrze zapamiętałem, gdzie te dwie piątki:wink:) jechał ulicą Zamojską. Zagadałem na CB, ale nie było odzewu :mellow:

Opublikowano

Dzisiaj koło 8:30 na trasie Łomża-Białystok minęliśmy się ;) pozdrowienia dla właściciela A4 B6 Avant na blaszorach z NOL-a :wink: zdążyłem tylko zauważyć ramkę :decayed:

Opublikowano

Dziś przed 7 na Rondzie Waszyngtona widziana czarna A4 avant b8? s-line na WE***** z klubową ramką.Pozdrawiam.

Opublikowano

Pozdro dla kierownika srebrnej B5 z nr rej SK **84M w ramkach klubowych![emoji4]
Przemknalem dzis obok Ciebie srebrna B6 z naklejkami A4K (mignalem awaryjkami jak Cie minalem) na trasie A4 przed Zabrzem/Gliwicami ok.20:30!Dogoniles mnie pozniej na bramkach w Zabrzu,ktos siedzial obok Ciebie.[emoji38]

Opublikowano

Wczoraj  w Makowie Maz widziane czarne b5 sedan na WCI zaparkowane pod apteką, pozdrawiam

Opublikowano
Dziś przed 7 na Rondzie Waszyngtona widziana czarna A4 avant b8? s-line na WE***** z klubową ramką.Pozdrawiam.

Pewnie PIXI

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jeśli kolor był ciemno szary i rotory 19 to ja ...

Biały co nie trąbiłeś ? 

Opublikowano

Na laczki nie patrzyłem,rozglądalem się za ramkami :-) Jechałem służbowym to nie trabilem B-)