marcinos80 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 :wallbash: kół nie zdążyłem zmienić szerokiej drogi na cmentarze Szerokości
filip1001 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 ja właśnie wyruszam na objazd szerokości i przyczepności !
marcinos80 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 16-stki zima założone ,teraz to zapier.......... na tych wąskich kółkach :gwizdanie:
marcinos80 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Mała sesyjka przed updatem zimowym.
joker-lukasz Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 Sylwek.. niedawno coś wspominałeś że zakładałeś wycieraczki jakieś marketowe.. dobrze one działają? jeśli tak to gdzie kupowałeś? bo czeka mnie wymiana i nie wiem co kupić.. wiadomo jak na forum.. pisać że kupować firmowe.. ale wiele osób dobrze pisze o marketowych :gwizdanie:
Lo-buz Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Ja bralem marketowe rowniez, kiedys do Astry bralem bosha i po sezonie zimy i lata juz byly do kosza. W tym roku do audi wlecialy najtansze alco, pare razy juz ich uzywalem i wycieraja dobrze, czas pokaze Wydalem na nie cale 9 zl za dwie sztuki .
filip1001 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Wydalem na nie cale 9 zl za dwie sztuki . kuźwa mnie we wrześniu w ASO za oryginalne skroili 187 PLN po rabacie, przed rabatem było 204 PLN powiedziałem do kolesia, że jak będą do wymiany wcześniej niż za 2 lata to ich firma wystąpi w programie UWAGA w TVN
sylwiasty Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam! Polecam te ALCO - używałem kiedyś u siebie i dawały radę. Te co mam teraz to te tzw. aero (bez tej metalowej konstrukcji). Zapłaciłem za nie chyba coś ok. 30 PLN'ów i właściwie to wytrzymały nie cały rok. Teraz znowu chyba kupię tę ALCO, mają bardzo dobre pióra z dużą ilością grafitu (guma jest aż szara).
joker-lukasz Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 Panowie a gdzie dostac te ALCO? Filip dobre podsumowanie z tą "uwagą"
Lo-buz Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Owszem guma jest az szara od grafitu. Polecam Tesco, kupilem tam cos za 3.99 za szt. Albo motoryzacyjne a tam juz takie same za 9 zl za szt.
johnybravo Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 kuffa i pierwszy mandat za szybkość mam za sobą
karolasterka Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 kuffa i pierwszy mandat za szybkość mam za sobą ile i gdzie?
johnybravo Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 6p 200 zł. od dziewczyny wracałem , w sumie w czas mnie zatrzymali bo zaczołem juz porzadnie lecieć
karolasterka Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 :gwizdanie: uuu to poleciałeś trochę poleciałeś,,,,
karolasterka Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 tam mają możliwość chyba 200-300, zależy w której granicy prędkości się złapałeś i cyz byłeś grzeczny podczas kontroli
johnybravo Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 1km mniej i bym dostał 100 zł ,no patałęgi yebane
filip1001 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Sylwek, pamiętasz jak we wrześniu na spocie w BAU zauważyliśmy u mnie w A6, że brakuje troszkę płynu chłodniczego? Wtedy dolałem ok 800ml i było ok , dziś patrzę i znowu jest poniżej minimum :gwizdanie: coś za bardzo go chyba jednak ubywa Oczywiście VAG żadnych błędów w temacie nie pokazuje w poniedziałek pojadę na kanał i może coś od dołu uda się zauważyć bo nawet nie myślę, że chłodnicę itd. będzie trzeba rozbierać
Rekomendowane odpowiedzi