Kasjan Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Niegłupie. Ale chyba jednak poszukam czegoś innego niż avusy. Miałem ochotę na takie flaty jak ma teraz karolsterka ale też nie mogłem znaleźć. Jak gość zejdzie do 1400 z tymi pomarańczami to biorę. A z kolorem to jeszcze się ustali jaki będzie. No a kiedy może się spotkamy jakoś w BSU? Można by ustalić taki termin żeby więcej chętnych było ( o ile wgl są ). No i byśmy wtedy relację zdali z Bukowiny Ps: a propo rezania, zamówiłem zaciski i jarzma od a6 312mm
sylwiasty Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Kamil jak chcesz to mam namiary na jeszcze jeden komplet AVUS'ów 17" w spoko cenie. Z oponami na jeden sezon ale pewnie raczej nadają się do utylizacji.
marcinos80 Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Kamil jak chcesz to mam namiary na jeszcze jeden komplet AVUS'ów 17" w spoko cenie. Z oponami na jeden sezon ale pewnie raczej nadają się do utylizacji. Sylwek i jak łyknołeś te avuski?
sylwiasty Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Kamil jak chcesz to mam namiary na jeszcze jeden komplet AVUS'ów 17" w spoko cenie. Z oponami na jeden sezon ale pewnie raczej nadają się do utylizacji. Sylwek i jak łyknołeś te avuski? Niestety na te z forum się spóźniłem ale namierzyłem dwa komplety po 700 PLN'ów/klp. Jeden mam już ugadany, dzisiaj koleś ma jeszcze zadzwonić w celu dogadania szczegółów i wysyła. Trafiłem na AVUS'a o rzadko występujących parametrach - 17" na 8" szerokości i ET35. Będzie kooks. Trochę zmęczone ale proste - się odmaluje na następny sezon. Jest jeszcze jeden komplet ale ten już standard 17"/7,5" z ET45. Jak ktoś chce to mogę dać namiary.
marcinos80 Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Kamil jak chcesz to mam namiary na jeszcze jeden komplet AVUS'ów 17" w spoko cenie. Z oponami na jeden sezon ale pewnie raczej nadają się do utylizacji. Sylwek i jak łyknołeś te avuski? Niestety na te z forum się spóźniłem ale namierzyłem dwa komplety po 700 PLN'ów/klp. Jeden mam już ugadany, dzisiaj koleś ma jeszcze zadzwonić w celu dogadania szczegółów i wysyła. Trafiłem na AVUS'a o rzadko występujących parametrach - 17" na 8" szerokości i ET35. Będzie kooks. Trochę zmęczone ale proste - się odmaluje na następny sezon. Jest jeszcze jeden komplet ale ten już standard 17"/7,5" z ET45. Jak ktoś chce to mogę dać namiary. Jak by ci wpały AVUSKI w oko 18-ski daj cyne.... nawet do regeneracji....
filip1001 Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Marcin, napisz do siemiana, on takowe ma albo miał... chyba były na sprzedaż
joker-lukasz Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Opublikowano 30 Marca 2012 na te pomarańcze sam sie czaiłem fajne są Johny a Ty masz 1BE lub 1BV?
filip1001 Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Joker, a Ciebie ni widu ni słychu Jak tam idzie zbieranie kapuchy na B8 się lepiej pochwal
joker-lukasz Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 no Filip co tu dużo mówić B8 na razie chyba sobie odpuszczę tak myślę może na przyszły rok, w sumie mógłbym kupić już na wakacje ale musiałbym coś tam dobrać kredytu a nie chce mi się dawać zarobić polskim bankom na lichwiarskim procencie golasa z nie wiadomo jakim przebiegiem i niepewna przeszłością nie chce brać a na jakiś fajny wypas to nie ma co się łudzić ale trzeba wyłożyć z 80 tysi a ja mam tu uczelnię :/ 2 dni temu przyszedł mi rachunek na prawie 7 tyś zł :/ póki co pracuje tylko 4 dni w tyg bo 2 dni jeżdzę na uczelnię wiec sporo kasy mi odpada której mógłbym zarobić w te dni, ale od czerwca będę walił po 6 dni w tyg pewnie więc będzie ładnie dopiero w sierpniu przyjadę do polski bo trzeba sałate zarabiać, póki co to troche odświerze swojego parcha bo jak se liczyłem ostatnio spalanie to mi wychodziło 5,3l i 4,8l na 100km więc troche szkoda go oddawać bratu jak pali znikome ilości, w grę jeszcze wchodzi B7 2.0TFSI , na to w sumie byłoby mnie pewnie stac już w wakacje ale szkoda mi tej mojej B5, z resztą ja chyba za młody jeszcze na B7 albo powiedzmy C6 wiadomo jest szpan itd ale wolę na razie chyba zapodać pakiet s4 do swojej B5 coś tam jeszcze porobić i nia latać, nad nową fura będę myslał albo w wakacje albo dopiero na przyszły rok, może jakbym był w sierpniu w PL i by coś fajnego się trafiło w niegłupiej cenie to bym pomyslał póki co uczę się norweskiego i zarabiam najważniejsze że jest w końcu robota i zarabiam tyle co prezesi w PL wiem jedno.. na pewno do polski juz nie wróce pracować za 2 czy 3 tyś zł w pt przed swiętami i w 2 dzień świąt idę sobie na 150% plus, czyli wyjdzie mi jakieś chyba ok 200zł na godz, może więcej może mniej.. pracuje po 7,5h więc rachunek jest prosty Joker, a Ciebie ni widu ni słychu Jak tam idzie zbieranie kapuchy na B8 się lepiej pochwal ---------- Post added at 07:05 ---------- Previous post was at 06:59 ---------- mogę jeszcze się pochwalić że pracuję z dwoma polakami na moim stanowisku kolega Damian ma AFN+ czyli jakieś 150 PS z pakietem S4 ale niestety żadnej gleby.. na 16" chyba jeszcze gorsza koza niz moja na 17 kolegę Kubę wiozę chyba w czwartek na lotnisko bo jedzie odebrać swoją B5 z PL bo przyjechała z dojczlandów, niestety tylko 1.6B mówiłem że słabizna.. ale serwisowana i tylko 100 tyś przebiegu.. ksiązka jest itd więc mówi że warto.. ja osobiscie nie brałbym tego silnika.. no ale na pewno nic mu nie jebnie bo w tym silniku chyba nie ma co
sylwiasty Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 no Filip co tu dużo mówić mogę jeszcze się pochwalić że pracuję z dwoma polakami na moim stanowisku kolega Damian ma AFN+ czyli jakieś 150 PS z pakietem S4 ale niestety żadnej gleby.. na 16" chyba jeszcze gorsza koza niz moja na 17 kolegę Kubę wiozę chyba w czwartek na lotnisko bo jedzie odebrać swoją B5 z PL bo przyjechała z dojczlandów, niestety tylko 1.6B mówiłem że słabizna.. ale serwisowana i tylko 100 tyś przebiegu.. ksiązka jest itd więc mówi że warto.. ja osobiscie nie brałbym tego silnika.. no ale na pewno nic mu nie jebnie bo w tym silniku chyba nie ma co Łukasz to Ty tam otwierasz patrzę filię podlaskiego oddziału A4klub.pl
filip1001 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Joker, ty tu już mi na psychę nie wjeżdżaj, że B7 albo C6 nie jest autem dla młodego bo ja między wierszami czytać umiem No to fajnie, auto to sprawa poboczna. Uważam, że dobrze podchodzisz do tematu i nie ciśnie Cię mimo wszystko na zakup aby był jak najszybciej Popracujesz jak mówisz jeszcze trochę, kupisz B8 2,0TFSI i będziesz zadowolony Jak czytam ile nowe silniczki w tych autach palą nawet benzynowe to mnie szok ogarnia Gadaj z Turdzi'm, żeby Ci swoje B8 odsprzedał w S-LINE :naughty: on ma tam niezły wypasik nie musiał byś fury na NO blachy przerejestrowywać ---------- Post added at 11:32 ---------- Previous post was at 10:13 ---------- coś o AVUSach gadaliście: http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?230577-Avus-18-z-s4-B6&p=2771189#post2771189
johnybravo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 na te pomarańcze sam sie czaiłem fajne są Johny a Ty masz 1BE lub 1BV? tak 1be
filip1001 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Pany, może spota zrobimy w najbliższy czwartek ?
sylwiasty Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Pany, może spota zrobimy w najbliższy czwartek ? Możemy się spocić.
sylwiasty Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Myślę, że Kasjan też nie przepuści okazji na spota. Jak tam chłopaki z Olecka - wpadną czy nie bo "nie lubią takich akcji"?
filip1001 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 No Kasjan musi być. Nie ma innej opcji Olecko również bez wykrętów proszę. Marcinos80 podobnie.
Rekomendowane odpowiedzi