Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja niestety nie dotarłem, bo jestem obecnie w Olsztynie. :kwasny:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Aloooooooo,żyją????Co słychować panowie....

Opublikowano

siemaa ;p

Kasjan czemu foto ze spocika nie jest wstawione ? :whip2::cool1:

Opublikowano

Allo.

Czy zna ktoś właściciela srebrnej A6 takiej jak Filipa, na BAU, 3.0TDI z naklejką A4Klub?

Opublikowano

Ja w BAU C6 w AVANCIE 3,0 TDI z naklejką jeszcze nie widziałem..... a co tam ? :naughty:

Opublikowano

Brat tak mi ją opisał. Jechał w piątek rano do Białego i jechała przed nim. Wystarczyło, że musnął pedał gazu, to tak dymiła, że nie było zza dymu jej widać, a w passacie nie było czym oddychać :) Zwrócił uwagę na naklejkę i na 99% była to A4klub, a nie A6, więc z ciekawości się mnie pytał czy znam to auto.

Opublikowano

Alooooooooo jest tu ktośśśśśśśś

---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ----------

Panowie poszukuje foto a4 b6 avant najlepiej BLACK na felgach 18-19 cali wzór felgi DOTZ FREERIDE PEAK 15 x 6,5'' rozstaw 5x112 ET 38 (2829405962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jak coś wpadło wam w oko dajcie linka.Pzdr

Opublikowano

Ciężko będzie znaleźć takie foto... lepiej VT zrobić :wink:

Opublikowano

Felgi ładne, pamiętasz Filip tego gościa co za Raczkami oglądaliśmy tą s4? To w swojej prywatnej s6 miał takie same :)

Opublikowano
Alooooooooo jest tu ktośśśśśśśś

---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ----------

Panowie poszukuje foto a4 b6 avant najlepiej BLACK na felgach 18-19 cali wzór felgi DOTZ FREERIDE PEAK 15 x 6,5'' rozstaw 5x112 ET 38 (2829405962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jak coś wpadło wam w oko dajcie linka.Pzdr

co prawda to nie na b6 ani na czarnym ale tu rzuć okiem jak to wygląda,pierwsze 6 zdjeć:wink:

http://a4-klub.pl/b8-troooop-171/galeria-b8-zdjecia-filmy-234141/

na białym to malina normalnie :slina:

Opublikowano

Ma ktos pozyczyc akumulator 60Ah, 540A ? Moj po 1.5 roku doszedl do wniosku ze " pier... nie robie " 3 dni bez jezdzenia i nie ma sily odpalic, schodzi do 11.4 V . Bylem u znajomego i sprawdzil pod obciazeniem i wychodzi 9 V :kwasny: Oddal bym go na gwarancje ale pewnie i tak zaraz cos wymysla ze to i tak moja wina no ale.. 300 zl na drodze nie lezy, szczegolnie teraz przed swietami. Aku to Centra Plus.

Opublikowano

To samo miał kumpel z Centrą - padła po 1,5 roku. Możesz spróbować go zreanimować na kilka miesięcy tak jak kumpel to zrobił. Kupił elektrolit, odessał strzykawką po 100 ml z każdej celi i uzupełnił świeżym. Następnie przeładował go prostownikiem przez 12 godzin małym prądem i jeszcze kilka miesięcy wytrzymał. Ale i tak wymiana aku za jakiś czas Cię czeka. Z własnych doświadczeń to odradzam aku Centry, polecam Vartę lub Bosch'a. Odradzam też zakup akumulatora w marketach.

Możesz oddać na reklamację ale to też ryzykowna sprawa bo z reguły stwierdzają, że uszkodzony z winy użytkownika i trzeba zapłacić za ekspertyzę 30 PLN + koszta wysyłki.:kwasny:

Opublikowano

No to nie pocieszyles mnie.. Kiedys w Astrze mialem Centre i 4 lata wytrzymala i z tego co wiem to jeszcze na niej jezdzi.

Jak teraz takie kwiatki plata mi aku to co bedzie w zime ? Przewalone jak sie idzie do garazu aby pojechac do pracy a tu nie kreci nic.. Wskaznik ladowania w liczniku wskazuje ~12V ale jak odpalam to spada od razu do 0 V . Lampki nawet nie przygasaja,..

Teraz wydac cos kolo 300 zl .. kurde sam nie wiem czy bujac sie z ta gwarancja bo pal go licho jak wydam 50 zl i uznaja to spoko, ale jak powiedza ze to moja wina i wtedy chyba musze zabulic nie dosc ze za wysylke do nich, ekspertyze to jeszcze koszt przesylki do mnie.

We wtorek jade na szkolenie do Warszawy i ma trwac 4 dni i pewnie nie odpali w drodze powrotnej.. biore kable moze ktos podratuje pradem.. ehtt..

Opublikowano

No to troche mnie panowie nastraszyliście... Bo ja niedawno właśnie kupiłem sobie Centrę i zapłaciłem cos koło 350zl. Sporo kasy ale myśle że te pare latek powinien wytrzymać.

Opublikowano

to się kupuje vartę blue bardzo bobre aku :)

Opublikowano

ja mam centre futura i jestem zadowolony. dwie zimy za nią teraz trzecia i jak dotąd zero problemu. a jak kupowałem aku to dostałem asinstans na rozłądowany aku na dwa lata.

ojcu kupiłem tez taki aku 1,5 roku temu. i tez do tej pory zero problemów.

Opublikowano

Futura jest chyba lepsza niż Plus. Teraz wszystkie aku to lipa, jak wytrzyma 4-5 lat to max, kiedyś kupowało się aku i wytrzymywał 8-9 lat.

Opublikowano

Wszystkie centry mają taką kropeczkę informującą o jego stanie naładowania? czy to jest wiarygodne czy tylko pic?

Opublikowano

Mam również CENTRE FUTURE nawet chyba PLUS i wszystko ok 2-gi roczek.

Opublikowano
Mam również CENTRE FUTURE nawet chyba PLUS i wszystko ok 2-gi roczek.

Albo masz Futurę albo Plus. Nie widziałem Futury Plus.:decayed: