filip1001 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wstaw tu zdjęcie z tą łotyszką, bo akurat tapetę w lapku muszę zmienić
johnybravo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Filip było chlanie w piątek ?P
Kasjan Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 A Ty z Jokerem sie lapneles? Ja nie moglem... a zaluje. Ale mam nadzieje ze zdazymy mozna nadrobic. Sorki za bledy ale jestem na tel i nie chce mi sie sprawdzac ;p
filip1001 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Filip było chlanie w piątek ?P Niestety nie Kasjan, a Ty kiedy wracasz z urlopu ?
Kasjan Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jutro o 4 z rana wyruszamy, dzis juz musze odstawic %%% zeby jako twk sie czuc w trasie. A co chcesz mnie na randke zaprosic ? ;p
ŁukaszA4 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 W sumie i można by było na jakiegoś grila się umówić, z kierowcą myślę że nie było by problemu jeszcze wakacje się nie skończyły heheh też czekam na "tą" fotkę
Lo-buz Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Łobaćta jakie chetne na zagraniczna dziewczyne . Widac ją po powiekszeniu wiec na tapete nie da rady bo pixele beda.. Ja narazie zawalony robota i innymi obowiązkami wiec odpadam. Mam nadzieje ze jeszcze przed zima ( zmiana na stal ) uda nam sie spotkac
ŁukaszA4 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 A ja pany na kujawy wróciłem, szkoda myślałem że załapię się jeszcze na jakiegoś spota przed odjazdem ale musiałem nieco przyspieszyć mój wyjazd... Wtajemniczeni wiedzą o co kaman
filip1001 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 A ja pany na kujawy wróciłem, szkoda myślałem że załapię się jeszcze na jakiegoś spota przed odjazdem ale musiałem nieco przyspieszyć mój wyjazd... Wtajemniczeni wiedzą o co kaman Wysłałem Tobie coś na @ BTW: Będzie jeszcze okazja się zgadać na pewno i powodzenia w pewnych sprawach
ŁukaszA4 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dziękuje i wzajemnie powodzenia życzę Filip
Gość zdzisiek Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 witam kolegow i mam pytanie /prosbe szukam kogos z naszego forum z rejonu augustowa ktory obejrzalby w moim imieniu yamahe virago 535 z 1994r no oczywiscie kogos kto conieco ale zna sie na motocyklach prosze o odpowiedz na priwa z gory dziekuje i pozdrawiam augustow i przylegle
filip1001 Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 A co wszyscy dostali szlaban na komputer ? Panowie, gdzie polecacie kupić zimówki ? Ma ktoś zniżki w Walmar- Drażba w Suwałkach ?
sylwiasty Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 A co wszyscy dostali szlaban na komputer ? Panowie, gdzie polecacie kupić zimówki ? Ma ktoś zniżki w Walmar- Drażba w Suwałkach ? Ja kiedyś kupowałem w sklepie internetowym NETCAR. Wychodziło najtaniej. U Drażby możesz się potargować - może coś urwiesz z ceny. Spróbuj też u Grześka na Bakałarzewskiej - jak będziesz miał dobre gadane to może coś urwiesz z ceny.
Gwerty Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 pisz do mrogala. ma opony w naprawdę dobrych cenach. w weekend będę w suwałkach jakiegoś spota? kasjan musimy sie jakoś ustawić to ogarnę klimę jak jeszcze auta nie sprzedałeś.
filip1001 Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 pisz do mrogala. ma opony w naprawdę dobrych cenach. w weekend będę w suwałkach jakiegoś spota? kasjan musimy sie jakoś ustawić to ogarnę klimę jak jeszcze auta nie sprzedałeś. ok, piszę na PW do mrogala ---------- Post dopisany at 08:07 ---------- Poprzedni post napisany at 08:06 ---------- A co wszyscy dostali szlaban na komputer ? Panowie, gdzie polecacie kupić zimówki ? Ma ktoś zniżki w Walmar- Drażba w Suwałkach ? jak będziesz miał dobre gadane to może coś urwiesz z ceny. podobno gadkę mam co najmniej niezłą
sylwiasty Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 w weekend będę w suwałkach jakiegoś spota? Koniecznie. Piątek czy sobota?
filip1001 Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Może piątek ? Niestety z mrogalem się nie dogadam ws. opon, bo nie wystawi FV
Kasjan Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 Oba Janusz internet dostal ;p ja przyjerzdzam z Filipem to kto bedzie mogl to jakies piweczko mozna bedzie lyknac godzina 18? Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi