Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no to dobrze że dojechałeś bez problemu.. :) współczuję wydatku na miskę z serwisu.. z ich cenami to zarąbać się można :thumbdown:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

--edit-2--

Szkoda że ta dwupasmówka jest na razie tylko od Katarynki do Wikinga... - fajnie się nią jedzie.

Mam nadzieję że następnym razem będzie więcej osób na spocie - może ktoś do Białegostoku przyjedzie ? :)

heheheh szkoda że na spota nie jechałes do augustowa jak był. Wtedy bys zobaczył jak tą dwupasmówką się fajnie jedzie :naughty::kox: :kox:

W drodze powrotnej fotograf przy 210km/h zaczą wyprzedać A5 i gość był lekko zdziwiony że go łyka kombi 2.0 TDI :polew:

Opublikowano
  • Autor

a no właśnie może znowu jakiś spocik w BAU byśmy zorganizowali??

Opublikowano

a no właśnie może znowu jakiś spocik w BAU byśmy zorganizowali??

ehhhh za daleko jechać :tongue4:

Opublikowano

Do Szanownych z Suwalk i Augustowa- musimy jakiegos spota w strone Bialego zorganizaowac i tyle. Ja jeszcze w Bialymstoku nigdy na spocie nie bylem. :embarrassed: Musi byc sprawiedliwie, a nie tylko zawsze Bialystok przyjezdza do nas. :decayed:

Opublikowano

Do Szanownych z Suwalk i Augustowa- musimy jakiegos spota w strone Bialego zorganizaowac i tyle. Ja jeszcze w Bialymstoku nigdy na spocie nie bylem. :embarrassed: Musi byc sprawiedliwie, a nie tylko zawsze Bialystok przyjezdza do nas. :decayed:

Jak dobrze mądrego posłuchać :naughty: :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

Hehehe, potwierdzam i zapraszam :) A co do zdziwień, to po drodze tez się kilku zdziwiło ;) po za tymi w nowych paskach i a4 1.8T (:P) - szczególnie chyba ci w hondach jak ich tak szybko po 1 brałem z dojściem/wyprzedzeniem/dohamowaniem itd. ;] hehe, ale cóż nie każdy może mieć audi "leśnika" :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Hehehe, potwierdzam i zapraszam :) A co do zdziwień, to po drodze tez się kilku zdziwiło ;) po za tymi w nowych paskach i a4 1.8T (:P) - szczególnie chyba ci w hondach jak ich tak szybko po 1 brałem z dojściem/wyprzedzeniem/dohamowaniem itd. ;] hehe, ale cóż nie każdy może mieć audi "leśnika" :polew: :polew: :polew:

ciekawi mnie jak się zbiera te twoje autko :wink4:

311Nm nie za mało , czy chcialeś troche oszczędzić sprzęgło?

Opublikowano

Może z deczka - choć i delikatnie turbinkę można by poprawić - głównie chodziło mi o zwiększenie dynamiki autka podczas jazdy - na trasce jest fajniusio ;], a na mieście w sumie za dużo się nie ścigam - na razie zbieram kaskę na coś "pojemniejszego" - choć i moja b5 sporo może zmieścić w bagażniku.

btw. ma ktoś wolne 100k ? oddam w wolnej chwili po końcu świata ;] hehe

Opublikowano

No wiadomo że diesel ze świateł słabo się zbiera, no ale od trójki to juz dorze se radzi :tongue4: :tongue4:

No i jeszcze zależy jaki diesel. :naughty:

A nawiązując do twego bagażnikia to jest malućki, bo nawet ty tam się nie zmiescisz :polew:

Opublikowano
  • Autor

Perry jako rosły chłop dobrze by pasował do jakiegoś A8 :naughty: 4.2 LPG :polew: nawet nic modzić nie trzeba.. dobrą dawkę turbo gazu i nie jedną BMW 316 by się pocisnęło :naughty:

Opublikowano

Perry jako rosły chłop dobrze by pasował do jakiegoś A8 :naughty: 4.2 LPG :polew: nawet nic modzić nie trzeba.. dobrą dawkę turbo gazu i nie jedną BMW 316 by się pocisnęło :naughty:

:polew:

Opublikowano
  • Autor

Johny wybierasz się na jakieś party w sobotę?? :cool1:

Opublikowano

heh ja juz jutro na domek lece wieczorkiem , znowu 3 dni wyjęte z życiorysu :decayed:

wy co tam robicie chopy?

wczasowicze powracali?

Opublikowano
  • Autor

wczasowicze chyba jeszcze nie powracali.. coś ich tu nie słychać.. się zasuszyli nad morzem :naughty:

ja dziś lub jutro też jadę na działkę a w sobotę tak myślę nad bibką w plazie :decayed:

Opublikowano

No wiadomo że diesel ze świateł słabo się zbiera, no ale od trójki to juz dorze se radzi :tongue4: :tongue4:

No i jeszcze zależy jaki diesel. :naughty:

A nawiązując do twego bagażnikia to jest malućki, bo nawet ty tam się nie zmiescisz :polew:

Ale znam kilka osob ktore sie zmieszcza :naughty: A co do diesla... to poczekaj - moze w koncu nazbieram tej kaski to bedzie biturbo albo cos :)

Co do a8 to w sumie chyba by byla najodpowiedniejsza dla mnie (by pasowal znaczek 2x a4 :polew:)- w koncu przestronne auto - tylko koszt zakupu, a pozniej eksploatacji/utrzymania to raczej nie na moja kieszen.

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: dobry tekst z tym 2xA4 :polew: to myslę że A6 jeśli się nie mylę wersję C5 z jakiegoś świerzego rocznika załatwiłaby sprawę :)

Perry nasze Suwałki takie rozwinięte że nigdzie diód nie znalazłem :thumbdown: bez neta jak widzę się nie obejdzie :confused4:

mierzyłem długość tej rurki co oświetla tablicę i powiem Ci że nie wiem jakie ona ma rozmiar.. ma prawie 4cm więc pod jaki rozmiar podejdzie??

Opublikowano

mierzyles od czubka do czubka ? ogolnie to te rurkowe to sa 42mm, 36mm i 31 lub 32 mm - wiec jak masz 4cm to powinno ci podejsc 42mm (te oprawki w ktorych siedza delikatnie sie rozszerzaja wiec spokojnie powinny pasowac) - najlepiej wyciagnac z tego miejsca gdzie chcesz pakowac io przylozyc do tego w sklepie - ja w Suwalkach to tylko w sklepie na Kosciuszki 61 widzialem (sa 2 sklepy - w bramie i ten obok bramy - bylem w tym drugim : wchodzi sie dalej - tam gdzie maja kabelki itp.).

A tak serio to wlasnie o a6 ale c6 bardziej mysle.

Opublikowano

Perry ty chyba działy pomyliłeś ?? :naughty:

No chyba że zmieniłeś miejsce zameldowania :polew: :polew:

Ciebie to bym widział w Q7

Opublikowano

Szczepan... - pyta sie to odpowiadam :) - drazymy temat spotu na ktorym zaprezentowalem jak to u mnie wyglada :) A ze znam troche Suwalki i te informacje moga stac sie przydatne to je podalem ;] Troche fotek z oswietlenia mojego auta zaprezentowalem juz w odpowiednium dziale - a na spocie u nasz... tez ci mogie pokazac ;)

Co do Q7 - to juz jestes ktoras osoba ktora mi to mowi - jednak same mowienie o tym a stanie sie posiadaczem tego auta to niestety nie to samo :( Juz nie musi byc nawet na wlasnosc - ale zebym mial mozliwosc jezdzic "na co dzien lub od swieta" to by juz bylo cos :kox: