Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi również się podobało, było z kim i o czym porozmawiać :good: Do zobaczyska :)

Marcinos80 i Sylwiasty pozdro dla dzieciaków :hi:

dzieki stary trzymaj sie do nastepnego :hi:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 237,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:hi: podziękował za SPOTa :) miło było.. oby częściej :)[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 19:06_________________________________________________dzięki Filip nasz cudowny moderatorze :hi:

:oklaski:

Opublikowano

Nie ma za co :thankyou2::wink4:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 22:32_________________________________________________Pany, za 2 dni pojawi sie info nt. zlotu ogólnopolskiego letniego w Jarosławcu, może by się ktoś w końcu prócz mnie wybrał ?? Zapewniam, ze impreza będzie przednia. :decayed: Koszt jak zawsze około 240 PLN :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ja chetnie bym się wybrał.. ale 240 to dla mnie za dużo przy teraźniejszych wydatkach :([br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 22:59_________________________________________________a tak w ogóle gdzie jest jarosławiec??

Opublikowano

nad morzem :wink4:

Opublikowano
  • Autor

to jak nad morzem to najwyżej w czasie zlotu mogę wpaść w odwiedziny pomoc ojeb**ać jakąś flaszkę ;)

Opublikowano

Witam! W dniach 19-25 lipca wybieram się nad morze więc jak zlot będzie w podobnym terminie to i ja wpadnę przynajmniej na kilka godzin.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Zlot będzie na początku września :gwizdanie:

Opublikowano

"nad morze" ja tez sie wybieram na początku sierpnia "Władysławowo CITY" :kox: ale narazie lipa wszystkie palże zamknięte.Syf kola i mogiła wiec sam nie wiem.Może spota 27 mego na szybkości.Co wy na to?

Opublikowano
  • Autor

no w sumie 27 to może i ja będę w Suwałkach ;)

Opublikowano

dziś krążyłem trochę po Suwaliszkach, Marcinos czasem nie jechałeś gdzieś przy mc'donaldzie kolo 16:30? heh wszyscy nad morze jadą, ja mam w planach jakos tak na początku lipca ale czekam na dobrą pogodę :naughty:

Opublikowano

Ja polecam wyjazd nad morze ale na Litwę, do Pałangi, Kłajpedy, fajne tereny, ceny atrakcyjne i droga aż do celu rewelacyjna :gwizdanie: , a nie tak jak nad polskie może się jedzie cały dzień :wink4: i do tego pozapychane plaże i chore ceny :no:

Opublikowano

Ja polecam wyjazd nad morze ale na Litwę, do Pałangi, Kłajpedy, fajne tereny, ceny atrakcyjne i droga aż do celu rewelacyjna :gwizdanie: , a nie tak jak nad polskie może się jedzie cały dzień :wink4: i do tego pozapychane plaże i chore ceny :no:

Słuszna uwaga. Na chwilę obecną skłaniam się właśnie ku temu, by na urlop pojechać właśnie na Litwę. Ceny za noclegi podobne jak u nas. U nas nie wiadomo jak to będzie z kąpieliskami - czy z powodu powodzi i skażenia nie zostaną zamknięte. No i jeszcze ta podróż - w tygodniowym urlopie 2 dni trzeba zarezerwować na drogę (dojazd i powrót). A tam znajomi pojechali na długi weekend, w jedną stronę jechali 3 godziny. :)

Co do spota to 27 czerwca jak najbardziej mi pasuje. :)

Opublikowano

Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html :hi:

Opublikowano
  • Autor

ja na szczęście nie mam co się martwić wyjazdami nad morze :cool1: w piątek mam wolne od roboty i innych spraw i idę cały dzień od rana na plażę.. ;).. no a o tym litewskim morzu też słyszałem wiele dobrego.. podobno fajny aquapark tam mają ;).. znajomi polecali :).. i podobno fajne foczki chodzą nad tym morzem.. więc przy wypoczynku jest i na czym oko zawiesić.. a na polskim morzu to same wieloryby z Niemiec :polew: chociaż nie powiem zdarzają się i dobre sztuki :)

ja jeszcze nie wiem czy nie będę dopiero w nocy z 27 na 28 czerwca więc może jakby coś to wieczorem 28?? może wsyzscy byliby po pracy?? ;)

Opublikowano

dziś krążyłem trochę po Suwaliszkach, Marcinos czasem nie jechałeś gdzieś przy mc'donaldzie kolo 16:30? heh wszyscy nad morze jadą, ja mam w planach jakos tak na początku lipca ale czekam na dobrą pogodę :naughty:

pewnie tak do pracy nr.2 na "siłke" leciałem :kox:
Opublikowano
  • Autor

a na której siłce pracujesz?? :cool1:

Opublikowano

APPLAUSE, CENTRUM FITNES, SAUNA, SOLARIUM

Adres: Suwałki

ul. Jasna 9

16-400 Suwałki

gm. Suwałki miasto

pow. Suwałki miasto

woj. podlaskie

Telefon: 87 563 06 86

zapraszam[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 15:06_________________________________________________Ktoś sie pisze? 1/4 MILI EŁK 20-tego

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=684585f6e639fa00

może sie wybierzemy panowie.

Opublikowano

APPLAUSE, CENTRUM FITNES, SAUNA, SOLARIUM

Adres: Suwałki

ul. Jasna 9

16-400 Suwałki

gm. Suwałki miasto

pow. Suwałki miasto

woj. podlaskie

Telefon: 87 563 06 86

zapraszam[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 15:06_________________________________________________Ktoś sie pisze? 1/4 MILI EŁK 20-tego

chętnie ale 20 są wybory a ja jestem członkiem komisji więc niestety odpadam :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Ktoś sie pisze? 1/4 MILI EŁK 20-tego

ja niestety jeszcze będę w 3mieście.. a bym wyskoczył.. mój brat ma być bo jego kumple mają tam latac na ścigaczach :) któryś ma kawasaki 1200 :kox: takim czymś polatać to sama przyjemność :):good:[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 10:13_________________________________________________

chętnie ale 20 są wybory a ja jestem członkiem komisji więc niestety odpadam :kwasny:

Karol w niedzielę jesteś członkiem komisji a następnym razem możesz już być przewodniczącym jakieś partii :naughty: