Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że z tym grillem to nie ma co bo jednak wszyscy będziemy autami a grill na 1-2 piwach raczej się nie kończy :wink4: . Tego dnia będzie sporo patroli misiaków na drodze i lipa by była gdyby ktoś w drodze powrotnej jeszcze miał jakieś problemy. Najlepiej będzie w Augustowie 3.06 16:00 np pod Kauflandem i stamtąd pojedziemy nad jezioro Necko. Tam parkingów jest do bólu. I będzie git. :good: Trzeba tylko jakąś tv np TVN zorganizować. :kox:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zgadzam się z Filipem. Ten gril to raczej odpada, przynajmniej z mojej strony.

Opublikowano
  • Autor

no dobra chłopaki no i o to chodziło żeby się dogadać.. jak dla mnie może być i Augustów.. ja i tak może se wezmę dziewczynę za kierowcę to se jakieś piwo w BAU wypiję ;) jak ktoś też se załatwi kierowcę i da radę wypić piwko to dajcie cynk ;)

Opublikowano

Ja pewnie też będę z kierowcą, bo nie sadzę żeby żona mnie samego pósciła :naughty:

Opublikowano

Ja pewnie też będę z kierowcą, bo nie sadzę żeby żona mnie samego pósciła :naughty:

Powiedz ze masz komplet na pokladzie :polew:

To kto na 100% jedzie z bialego?

Ja sie pisze i postaram sie namowic jeszcze dwa samochody!

Opublikowano

Bardzo dobrze, żeście takich chęci nabrali wszyscy. Tam z Białego zbierajcie się jak najliczniej. Spotkamy się na parkingu Kauflandu i pomyślimy co dalej. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ale co tu długo myśleć Filip :kox: zrobimy najpierw A4 Spota i odstawimy Augustowskie fury na chałupy.. i później Ci co będę mieli kierowców to jakieś piwko zorganizujemy :)

na pewno macie jakąś Augustowską starówkę albo wyskok nad te jeziorko bo widziałem że ktoś coś proponował ;)

Opublikowano

ale co tu długo myśleć Filip :kox: zrobimy najpierw A4 Spota i odstawimy Augustowskie fury na chałupy.. i później Ci co będę mieli kierowców to jakieś piwko zorganizujemy :)

na pewno macie jakąś Augustowską starówkę albo wyskok nad te jeziorko bo widziałem że ktoś coś proponował ;)

:good:

Opublikowano

a czemu nie w Białymstoku??

Taką razem podjęliśmy decyzję, możliwe, że następnym razem będzie w Białymstoku. :wink4:

PS. Nie wybrzydzaj, tylko zagadaj do chłopaków z Białego i wpadaj razem z nimi do Augustowa :good::decayed:

Opublikowano
  • Autor

bo wcześniej już tak było ustalone że lecimy na Augustów.. :naughty:

teraz Augustów a innym razem można Białystok.. tylko czy u Was są takie klimatyczne miejsca jak w Augustowie?? :cool1:

poza tym BAU to najlepsze miejsce na trasie z BS do BI ;)

Opublikowano

siema :bry: kufaa 2 tyg.mnie nie ma a tu tyle spamu :decayed:

widze ze temacik cos ruszyl :good:

ja w polowie lipce jakos bede wsuwaliszkach ,wiec dozobaczyska :naughty:

Opublikowano

Panowie to jeszcze ktoś jest chetny?? :naughty:

Ja :decayed:

Opublikowano

panowie ja sie tez pisze na ten spocik :> i mam nadzieje ze do zobaczyska ze wszystkimi pod kulfonem :polew: :polew:

Opublikowano

panowie ja sie tez pisze na ten spocik :> i mam nadzieje ze do zobaczyska ze wszystkimi pod kulfonem :polew: :polew:

Bardzo dobrze, że wpadniesz na spota. :notworthy: Im nas więcej tym lepiej. :good:

Opublikowano
  • Autor

Filip to ilu już mamy chętnych?? może zrobimy jakąś listę w pierwszym wątku na pierwszej stronie??

Opublikowano

Joker mnie wpisz musowo :decayed: