Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i jak Panowie spocik się udał? mi właśnie przednia szyba poszła :wallbash: przy mijaniu się, dla kolesia musiało wybić spod koła kamyczek i pająk gotowy :wallbash::kwasny: orientujecie się chociaż ile w Suwałkach szyba przednia kosztuje ( z zielonym paskiem)?

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 237,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Było nas nawet dwóch :kox: ale spoks.Pewnie w granicach 250-300zl do mnie 450 zeta.Jak masz ubezpieczenie w Compensie bądź Pzu moga ci za free wymienic.Podlec za kauflandosemmm i pogadaj.

Opublikowano

No i takie sa ceny, z montrażem i uszczelką jeżeli bedzie potrzeba ją wymienić, jeżeli nie to od ceny - 30zł (ifo dla dla potomnych) :wink4::

Suwałki:

- Mareckiego 350

- A. Krajowej 360

Ełk:

- Kilińskiego 380

- Krzemowa 350-380

- Kościuszki 322

heh to będzie mój kolejny mod- wymiana szyby hehehe, zwasze coś a miałem lampki na tył kupowac :disgust:

Opublikowano
  • Autor

No i takie sa ceny, z montrażem i uszczelką jeżeli bedzie potrzeba ją wymienić, jeżeli nie to od ceny - 30zł (ifo dla dla potomnych) :wink4::

Suwałki:

- Mareckiego 350

- A. Krajowej 360

Ełk:

- Kilińskiego 380

- Krzemowa 350-380

- Kościuszki 322

heh to będzie mój kolejny mod- wymiana szyby hehehe, zwasze coś a miałem lampki na tył kupowac :disgust:

żeby to chu** normalnie zapalił.. tak to już jest.. zamiast lamp szybka.. no cóż.. ale najważniejsze bezpieczeństwo i żeby misiaki się nie czepiali hehe[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 17:52_________________________________________________Johny widziałeś to: http://www.moto.allegro.pl/item1004428136_zawieszenie_sportowe_audi_a4_r96.html? wyglądają dobrze tylko nic o firmie i zero jakichkolwiek szczegółów..
Opublikowano

Ktoś z krainy białych niedźwiedzi leci do Białego na zlot "VAG" ? :evil:

Opublikowano

żeby to chu** normalnie zapalił.. tak to już jest.. zamiast lamp szybka.. no cóż.. ale najważniejsze bezpieczeństwo i żeby misiaki się nie czepiali hehe[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 17:52_________________________________________________Johny widziałeś to: http://www.moto.allegro.pl/item1004428136_zawieszenie_sportowe_audi_a4_r96.html? wyglądają dobrze tylko nic o firmie i zero jakichkolwiek szczegółów..

mogą być betonowe :no: , ostatnio wachałem sie nad newką zawiecha Fk ale szkoda mi kasy pchać w tego strucla :confused4:

Opublikowano

Ktoś z krainy białych niedźwiedzi leci do Białego na zlot "VAG" ? :evil:

na pewno leca chlopaki z http://vaglife.com/

Opublikowano

marcinos furka wylizana :decayed:

Opublikowano

Siemka.Nawet nie umyta w bialym umyje starego grata.Po 9 bede pod urzedem jak sie umawialismy.Narka

Opublikowano

dokładnie :good:

Opublikowano
  • Autor

dajcie znak chłopaki jak tam po VAG spocie??

jakieś ciekawe furki??

wczoraj widziałem u mnie w Sopocie Rodzera koleś od nas z Suwałk z audi klubu chyba no i jego audi a8 autko ładnie się prezentowało i oczywiście suwalska muza w jego carze - laskowski :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie spicie?Alo jest tak ktos.Jak macie foty ci co byli na zlocie to dawac w odpowiednim watku.Pozdr.... :hi:

Opublikowano

i jaaa coś tam mam , ale moze jutro je wrzuce :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ja żyje.. wrzucać chłopy foty z VAG spota chętnie pooglądam co tam się działo :)

Opublikowano

batman kiedy wpadasz do suwaliszek? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

będę za jakieś 2-3 tygodnie więc myślę że obowiązkowo kminimy jakieś SPOTowo?? można by było jakiegoś grila i ognicho rozkręcić :)

Opublikowano

Siemka ,mozna cos pomyslec ale sami widzicie jak pogoda lipna jest.Sylwiasty co tam u ciebie....?

Opublikowano
  • Autor

lipna pogoda?? u mnie w trójmieście od kilku dni po 25 stopni :) wczoraj w krótkich ciuchach normalnie chodziłem :naughty:

mam nadzieje że jak przyjadę to dam radę zostać na cały weekend i zorganizujemy jakiegoś grila z turbo colą :)

Opublikowano

Moze jutro spocik na szybkosci:-)dajcie znac czy reflektujecie pomysla :cool1:

Opublikowano

dla mnie bomba , tylko muszę jeszcze wytrzezwieć :polew: