Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

witam chłopaki jak tam święta?? zapili trochę??

moje oponki tak jak się spodziewałem długo nie posłużyły.. :( jechałem wczoraj do rodziny na święta i niestety przed samymi raczkami mi poszła ta co miała guzy no ale trudno się mówi, lepiej że poszła teraz niż jak miałbym w drodze do gdańska z jakieś 1,40 na budziku i by strzeliła.. ale i tak nie ma to jak wrażenia z wymiany koła w słoneczną pogodę w 1 dzień świąt, człowiek ubrany w koszulę a audi na poboczu.. a ludzie z golfów i opli się nabijali :wallbash: a mi do śmiechu nie było.. jeszcze jak wyciągałem zapasówkę to się okazało że chyba mi woda leci gdzieś w bagażniku bo trochę tego było i będę musiał dojść gdzie to jest :wallbash: potencjalne miejsce już jest namierzone..

Jak ktoś jest teraz chętny to wpadajcie teraz na spota bo siedzę w parku na necie z laptopem hehe bo w domu nie mam :P

Johny wyślij mi na priv numer kom do siebie bo wczoraj tak myślałem nad tym AmonRa i nie wiedziałem co tam się dzieje.. i bym dryndnął do Ciebie.. a tak to się zastanawiałem aż do 23 i jak już z kumplami zajechaliśmy to ochrona nie wpuszczała :wallbash:

I jak tam było w tym AmonRa?? widziałem z zewnątrz że klubik stylowy i elegancki.. tym razem nie było jaj że ktoś się tłukł?? :polew: nie obili ochrony??

WESOŁYCH ŚWIĄT CHŁOPY :kox:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No joker widzisz mówiłem że ta oponka nie jest pewna :gwizdanie: Po stanie gumy na balonach było od razu widać spękania, ale dobrze że nic się nikomu nie stało, oponki wymienisz i spoko :good: jadąc wczoraj z Sejn widzialem paska b4 w kombiaku bez tylniego koła, musiało mu się odkręcić w czasie jazdy po furka bez lewarka na poboczu stała i ślady jakieś dziwne :kox:

Święta Świeta i po Świętach, jutro 7 do pracy :kwasny:

Opublikowano

witam chłopaki jak tam święta?? zapili trochę??

moje oponki tak jak się spodziewałem długo nie posłużyły.. :( jechałem wczoraj do rodziny na święta i niestety przed samymi raczkami mi poszła ta co miała guzy no ale trudno się mówi, lepiej że poszła teraz niż jak miałbym w drodze do gdańska z jakieś 1,40 na budziku i by strzeliła.. ale i tak nie ma to jak wrażenia z wymiany koła w słoneczną pogodę w 1 dzień świąt, człowiek ubrany w koszulę a audi na poboczu.. a ludzie z golfów i opli się nabijali :wallbash: a mi do śmiechu nie było.. jeszcze jak wyciągałem zapasówkę to się okazało że chyba mi woda leci gdzieś w bagażniku bo trochę tego było i będę musiał dojść gdzie to jest :wallbash: potencjalne miejsce już jest namierzone..

Jak ktoś jest teraz chętny to wpadajcie teraz na spota bo siedzę w parku na necie z laptopem hehe bo w domu nie mam :P

Johny wyślij mi na priv numer kom do siebie bo wczoraj tak myślałem nad tym AmonRa i nie wiedziałem co tam się dzieje.. i bym dryndnął do Ciebie.. a tak to się zastanawiałem aż do 23 i jak już z kumplami zajechaliśmy to ochrona nie wpuszczała :wallbash:

I jak tam było w tym AmonRa?? widziałem z zewnątrz że klubik stylowy i elegancki.. tym razem nie było jaj że ktoś się tłukł?? :polew: nie obili ochrony??

WESOŁYCH ŚWIĄT CHŁOPY :kox:

posłałem ci już pw :decayed:

Opublikowano

Jak tam mordeczki po swietach ,nie zapili za duzo?Wybiera się ktos z was na spota "VAG" http://www.a4-klub.pl/smf/otwarcie_sezonu_vag-t125365.0.html ja jestem zaaaaaaaaaaaa :hi:

Ja niestety mam dzionek w robocie. :confused4: Inaczej na pewno bym poleciał. Ale myślę, że reprezentację trzeba wysłać. :good:

Marcin - rozumiem, że Ty już in the house?

Opublikowano

Tak jest juz jestem :kox: myslcie panowie moze polecimy.... :evil:

Opublikowano
  • Autor

Gdybym był w Suwałkach to na bank bym się tez wybrał.. ale teraz zamiana i ja wybyłem..

Dziś kupiłem nowe oponki stare oddałem.. zwrot kasy i są następne :) zamiast 17" 225/45 siedzą 215/45 i jest jeszcze twardziej.. ale samochód leci jak na szynach na tych kapciach.. aż kusi żeby przycisnąć na zakrętach :good: niestety twardo jak cholera ale latałem wcześniej golfem też na niskoprofilówkach więc jestem przyzwyczajony.. :evil: fele dają effect :)

później dorzucę foto oponek :)

Johny wyślij jeszcze raz mi ten numer bo nie wiem czemu ale go nie wyświetla nie wiem czemu.. hmm może Twój numer jest aż taki hott że go nie wyświetla :polew:

Opublikowano

to joker szybko nawiałeś z suwaliszek :gwizdanie: hmm a ja dziś tak siedziałem i nie wiedziałem co zrobić i w końcu wyrezalem diody w lampce podsufitki :naughty: wygląda koksik a nocą to już wogle :kox: aż wysiadać się nie che :cool1: :>[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 22:13_________________________________________________jeszcze podświetlenie klameczek i będzie gitara :kox:

Opublikowano
  • Autor

a jaki kolor diód wrzucałeś?? nie było problemów z napięciem?? bo słyszałem że sporo ludzi ma dużo zabawy z tymi diodami bo podobno często się spalają :wallbash: i trzeba coś przerabiać.. ja dziś może będę rozkręcał lampę tylną bo gdzieś mi chyba woda napier** przez uszczelkę albo gdzieś.. i muszę posprawdzać bezpieczniki z resztą zaraz wrzucę foto bo nie wiem jak tam powinno być.. bo u mnie pełno miejsc na bezpieczniki a bezpieczników nie ma :wallbash: i nie wiem czy to ma tak był czy ktoś u mnie żałował kasy na bezpieczniki.. :wallbash:

ddf8d68f5ef57513m.jpg

no i tutaj obiecana fota nowych oponek, marka dunlop, modelu nie pamiętam :mysli:

400252d6819aeb5am.jpg

Opublikowano

2 diody dałem czerwone ( te co świecą na gałkę zmiany biegów i tunel środkowy, spiłowałem czubki żeby dawały rozproszone światełko) teraz wieczorem ładna, delikatna czerwona poświata w samochodzie a napięcie brałem z przełącznika tylnych przeciwmgielnych a dokładniej to z podświetlenia tego przycisku ( diody się włączają po włączeniu świateł). nie martw się nie musisz mieć wszystkich bezpieczników, są puste miejsca, zależy od wyposażenia. No w końcu masz oponki ( mam nadzieję ze bez balonów już :wink4: )

Opublikowano
  • Autor

no z tymi bezpiecznikami to już się zorientowałem i zaraz będę drukował schematy i pójdę do samochodu rezać :mysli: tylko najpierw śniadanie jeszcze zjem :tongue4:

zrób jakieś foty i wrzuć jak to wygląda :) (te Twoje diodki)[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 13:37_________________________________________________opony sprawdzone tym razem bez guzów :) no ale i cena była większa :kwasny:

Opublikowano

widzisz co tanie to do d... :decayed: zrobię fotkę ale nie odda ona efektu takiego jak w realu jest. na foto widać tylko czerwone punkty[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 13:40_________________________________________________i foto:

839zi.jpg

83h2J.jpg

Mi się podoba :tongue4::decayed:

Opublikowano

chłopaki rezaja rezają :wink4::good:

to kiedy panowie następny spot ? :evil:

Opublikowano
  • Autor

no no diodki wyglądają fajnie :good: zrób jeszcze foto jak to świeci wieczorem :) tylko bez flesza oczywiście żeby oddało cały efekt :) i jak Ty pociągnąłeś kable od tego przycisku aż tak daleko?? puszczałeś pod podsufitką??

ja wczoraj u siebie pogrzebałem trochę przy bagażniku i już znalazłem miejsce gdzie mi leci woda - uszczelka lewej tylnej lampy :wallbash: no i od razu do ASO zamówiłem.. koszt - 28 zł :wallbash: za takie gówienko i w dodatku trzeba czekać cały tydzień bo muszą to ściągnąć ze szwabów :thumbdown: Dziś jak będzie pogoda to chyba sylikonem trochę podkleję żeby nie leciało Przy okazji znalazłem jeszcze jedne światełko w bagażniku no i oczywiście te też nie świeci.. sprawdzałem bezpiecznik jest ok.. więc musi być coś z instalacją porobione bo żarówki też są ok.. co tam za idiota musiał grzebać :sick3:

przy okazji nie wiecie czy da się w prosty sposób wyciągnąć te przyciski od halogenów podgrzewania szyby itp?? Bo mi jeden się nie świeci chyba od tylnych halogenów czy od czego tam i pewnie tam żarówkę trzeba wymienić..[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 07:26_________________________________________________co do spota to wpadajcie do mnie do Sopotu to zrobimy spota na plaży ;)

Opublikowano

tak :> cieniutki kabelek dosłownie żyłka podusufitką, potem słupkiem i pod kierownicą do przycisku ( można też było pod bezpiecznik ale tak mi bylo wygodniej). Żeby wyciągnąć ten przyscisk co ci nie świeci najlepiej wyciągnij radio i w tej wnęce będziesz widział te kostki od przycisków, po prostu wypchnij do siebie ten przycisk który potrzebujesz..., później malutkim śrubokrętem podważ przycisk on zejdzie i w kostce zoaczysz diodę, tam nie ma żaróweczki tylko dioda czerwona 3mm, trzeba ją wylutować i dać nową (pryszcz robta :wink4:) :notworthy: powodzenie :tongue4: :>

Opublikowano
  • Autor

tak :> cieniutki kabelek dosłownie żyłka podusufitką, potem słupkiem i pod kierownicą do przycisku ( można też było pod bezpiecznik ale tak mi bylo wygodniej). Żeby wyciągnąć ten przyscisk co ci nie świeci najlepiej wyciągnij radio i w tej wnęce będziesz widział te kostki od przycisków, po prostu wypchnij do siebie ten przycisk który potrzebujesz..., później malutkim śrubokrętem podważ przycisk on zejdzie i w kostce zoaczysz diodę, tam nie ma żaróweczki tylko dioda czerwona 3mm, trzeba ją wylutować i dać nową (pryszcz robta :wink4:) :notworthy: powodzenie :tongue4: :>

gdybym miał lutownicę to byłaby pryszcz robota :decayed: niestety tu w Sopocie nie mam.. ale jak znajdę dziś czas to wykorzystam Twoją metodę i zobaczę jak to wygląda żeby na przyszłość poszło to szybciej i sprawniej :)

zrób dziś to zdjęcia..

kiedy planujecie kolejnego spota?? jak w ogóle pogoda w suwałkach? bo tutaj jest słabo :kwasny:

Opublikowano

i u nas z tą pogodą to nie najlepiej :kwasny: zdjęcia nocą nie wyjdą bo to jest tylko lekka poświata a nie laser :kox: kiedyś na żywo zobaczysz :decayed: albo zobacz jak to wygląda u kogoś kto ma polifta, albo w a6 to było już w standardzie montowane :cool1: tak czy siak warto było, mała rzecz a cieszy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

i u nas z tą pogodą to nie najlepiej :kwasny: zdjęcia nocą nie wyjdą bo to jest tylko lekka poświata a nie laser :kox: kiedyś na żywo zobaczysz :decayed: albo zobacz jak to wygląda u kogoś kto ma polifta, albo w a6 to było już w standardzie montowane :cool1: tak czy siak warto było, mała rzecz a cieszy :naughty:

to czyli zobaczę dopiero u Ciebie hehe bo znajomych z poliftem brak i z A6 też :tongue4:

ja czekam teraz na lepszą pogodę zajadę na myjnię i później poszukam w trójmieście jakieś fajnej miejscówki na sesję :)

Opublikowano

nie jestem pewnien na 100 % , ale chyba polece , niewiessz Marcinos z suwałk ktos leci jeszcze można by było wspólnie polecieć :good:

Opublikowano

nie jestem pewnien na 100 % , ale chyba polece , niewiessz Marcinos z suwałk ktos leci jeszcze można by było wspólnie polecieć :good:

Ja niestety mam dzionek w robocie więc nie pojadę.

Jak ktoś jest chętny to zapraszam na spota Team Audi Suwałki - w piątek 16 kwietnia, godz. 19:00 na parkingu na przeciwko Lucas'a. Może z TAS też ktoś będzie chętny na wypad do Białego (w tamtym roku pojechało od nas kilka autek, w Augustowie dołączyli do parafii augustowskiej i całym kordonem na Whitestok). :)