Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Myślę przednie szybki przyciemnić folią o przepustowości światła ok. 33%, a tylne ok. 50% - będzie w/g Was OK ??

Pozdrawiam

tak jak piszesz będzie ok.. aby tylko miśki się nie czepiały za przednie szyby.. z tego co się orientuję to powinieneś mieć seryjnie przyciemnione delikatnie.. i jak nałożysz jeszcze na to folię to będzie pewnie już tylko z około 50% przepustowości jak nie mniej :tongue4: jak będą chcieli się do czegoś przyczepić to będzie już powód.. mój kumpel już dość długo jeździ z tak przyciemnionymi szybami jak piszesz albo nawet z trochę ciemniejszymi i nic.. więc leć na mareckiego i niech robią.. tam wszyscy znajomi robią i chwalą :)

Goorczak czemu na spoty nie wpadasz??

Karolasterka może Ty coś podpowiesz z tym jakimś przełącznikiem światła od bagażnika?? nie spotkałeś się z tym??

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 237,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie psotkałem się z czymś takim jak włącznik światła w bagażniku, u mnie nie świeciła ta lampka co jest u góry a boczne świeciło. Wyciągnąłem tą lampkę i przeczyściłem te blaszki i hula aż miło. Ja bym Ci radził przeglądnąć instalację idącą do tej lampki, wyjmiesz tylnią półkę i będziesz ją widział. Gdzieś przy zamku musi być jakaś krańcówka czy coś odpowiedziana za to oświetlenie, tyle mogę powiedzieć na ten temat :hi:

Opublikowano
  • Autor

mnie już tak męczy te oświetlenie bagażnika że chu** mnie strzela normalnie.. chyba w końcu przejadę się do elektryka jak kasy trochę będzie.. myślę że u mnie z instalacją jest wszystko ok.. to będzie coś pewnie z tą krańcówką w zamku ale nie wiem dokładnie o co chodzi :confused4: no ale trudno jeszcze z tym pojeżdżę a jak będzie kasy to do elektryka bo na razie jest ważniejszy wydatek :) a mianowicie w ciągu najbliższych dwóch tygodni mam zamiar kupić mocniejsze wtryski :naughty:

Opublikowano

moze jakis mini spocik dzis tak na szybkiego :evil: mam troszkę czasu dziś .Dla mnie pasi 20 , 21 i lub pużniej :decayed: mój kom jakby co 516-700-794

Opublikowano
  • Autor

Johny Twoje numeru tu nie widać :tongue4:

zorganizujecie jakiegoś spota i wrzućcie foty..

Karol jak tam podświetlenie klamek?? wyrezane już??

Opublikowano

dopiero jedna klamka ( już poprawiona) jest za druga nie miałem za bardzo czasu się brać trochę ciężki tydzień, ale pewnie jutro to zrobię :decayed: ale w pytę wygląda nawet ta jedna :naughty: kolega w b4 wszystkie 4 klameczki wyrezał i efekt :good:

Opublikowano
  • Autor

dopiero jedna klamka ( już poprawiona) jest za druga nie miałem za bardzo czasu się brać trochę ciężki tydzień, ale pewnie jutro to zrobię :decayed: ale w pytę wygląda nawet ta jedna :naughty: kolega w b4 wszystkie 4 klameczki wyrezał i efekt :good:

domyślam się.. ja jak będę już się za to zabierać to będę robić tylko przód bo z tylem pewnie dużo pier**l*** będzie :wallbash: żeby z tyłu szyby w elektryce były to inna sprawa a ciągnąć instalacji to mi tam nie będzie się chciało..

a diodę udało się dobrze schować?? już jej nie widać??

czekam w sobotę na zdjęcia :cool1:

Opublikowano

żadnej diody nie widać, ani w klamce, ani w podsufitce :kox: jutro będzie szpachel dolnej krawędzi błotnika co po tym wahaczu mi przygięło :wink4:

Opublikowano
  • Autor

to jak wszystko porobisz z tymi diodami to powrzucaj foty zobaczymy jak porobiłeś to.. i zrób foty z miejscami w których pochowałeś diody :)

spota żadnego nie organizujecie??

Opublikowano

jak porobię to cyknę jakieś foto, a spota :mysli: z czasem trochę cieżko :kwasny:

Opublikowano

Panowie moze jutro mini spocik popoludniu?Co wy na to ,kto chetny :kox:y?

Opublikowano

Panowie moze jutro mini spocik popoludniu?Co wy na to ,kto chetny :kox:y?

dla mnie bomba :kox: , gadałem z jednym kolesiem to też może wstąpi do naszych szeregów :naughty:

Opublikowano

To oks ,na która ustawka? :decayed:

Opublikowano

może być i 13 albo i później :)

Opublikowano
  • Autor

kurde też bym chętnie wstąpił do Was na spota :confused4:

Opublikowano

dawaj może zdążysz hahaha :decayed:

Opublikowano

Moze 17-ta pod urzędem miasta :kox: biedzie wszystkim pasowala...co panowie ?Po obiadkach itd.Macie znajomych to niech przylecą z wami.pozdro czekam na info

Opublikowano

moze byc i 17 :naughty: tylko mało chętnych , sylwiasty żyjesz?

Opublikowano

Sylwiasty w robocie z tego co wiem...ktos sie pisze jeszcze..pany zyjecie?

Opublikowano

Marcin to ja wpadne o 17 to sie ugadamy z wyjazdem na rozpoczęcie vaga w białym :wink4: