Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

dobra chłopy.. to robimy zbiórkę o 15.15 pod ratuszem (czyli tam gdzie zawsze) i o 15.25 ruszamy i nie czekamy na resztę.. spóźnialscy dojadą sami ja jeszcze nie wiem czy jadę z Suwałk czy z Kalinowa bo mam tam jechać do rodziny tylko nie wiem czy przed spotem czy po spocie..

ale w każdym bądź razie to na spocie będę ;)

oby pogoda dopisała.. w razie coś to jest mój numer: 511 112 830.. gdyby coś się zmieniło z miejscem spota to dajcie znać bo ja nie mam neta w domu tylko jeżdżę z lapkiem do parku łapać miejscowy net :polew:

w razie coś do zobaczenia jutro :)

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 237,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pewnie sie zjawie :kox: dziś 5 punktów i 200PLN-ków (podwojna ciągła) goniłem paska iii HALTTTTT(traska na Budzisko).A koleś zarobił 1000PLN i 20pkt. ale mi sie udało ufffffffff.Do zobaczyska panowie :hi:

Opublikowano

Marcin - to wpadaj pod ratusz ok. 15:15, chwilkę pobajerzymy i polecimy kolumną. :) (albo mini kolumną bo na razie jest nas tylko trzech).

Opublikowano

a ja bede pod kulfonem :polew: tak o 16 panowie pozdro :notworthy:

Opublikowano

No Pany pogoda jest jak trzeba :>

Opublikowano

No Pany pogoda jest jak trzeba :>

Ciiicho bo zapeszysz. :wink4:

Chłopy iść na msze i na tace dać za słoneczną pogodę na dzisiejszego spota. :tongue4:

Opublikowano

No pogoda jak na razie dopisuje. Oby nie lało to już może być. :gwizdanie:

Opublikowano

tylko nie zmieniajcie miejscówki w ostatniej chwili :wink4: tak zeby do 14 bylowiadomo gdzie napewno jechac :kox:

Opublikowano

tylko nie zmieniajcie miejscówki w ostatniej chwili :wink4: tak zeby do 14 bylowiadomo gdzie napewno jechac :kox:

Spoko :good:

Opublikowano

panowie w BAU troszke zaczyna grzmiac ;( oby tylko nielało na spota

Opublikowano

W Suw na razie cisza i spokój. :)

Opublikowano

Parę kropel spadło już. ;( miejmy nadzieję, że to przejściowe, a co jak będzie padać dalej? spotykamy się mimo wszystko pod kulfonem? :gwizdanie: mi tam deszcz nie przeszkadza :decayed:

Opublikowano

no od 16 ma niepadac bo pogoda zamowinona na spota w BAU :>

Opublikowano

coś BI się nie odzywa w temacie :gwizdanie: , może już jadą :naughty: jeżeli będzie padać o 16 to co robimy? myślę, że przynajmniej BAU musi się spotkać pod Kauflandem i poczekać na tych którzy ewentualnie przyjadą z "daleka" . Może całą grupą byśmy do BS pojechali do plazy? Bo pomimo deszczu szkoda okazji. Jest w sumie sporo chętnych, kitórzy mają czas przyjecachać itd. Bo jak dzi.ś się nie spotkamy to znając życię kolejny raz będzie nie prędko. :wallbash:

Opublikowano

no ja nic nie wiedziałem bo nie czytałem ale przypadkiem się napatoczyłem może nie na długo ale ale karta podbita :>

no i autem nie tym co trzeba ale żebym audi pojechał tam gdzie byłem to po wszystkich ze spota bym musiał dzwonić by mnie wynieśli z bajorka :wink4:

pozdrawiam tych z którymi nie zdążyłem się przywitać :notworthy:

Opublikowano

No ja miałem właśnie tam do Ciebie zagadać, ale odjechałeś :wink4:

Dzięki wszystkim za obecność, padł rekord na spocie w Augustowie : 17 aut :notworthy:

fotograf87- wrzuć foty :tongue4:

czekam teraz na spota w BI, na którego chętnie pojadę, żeby nie było że trudno poza BAU się wybrać :decayed:

jeszcze raz dzięks za fajny spot i do następnego

aaaaa i bym zapomniał- udzielajcie się nieco więcej bo ten wątek spoty podlasie to nierzadko przymiera :gwizdanie: :thumbdown::hi:

Opublikowano

Dzięki panowie za "SPOTA" aby tak dalej ,musimy rozruszać się ludziska.Pozdro...

Opublikowano

Spocik uznajemy za udany, mam nadzieję, że w Suwałkach też tak licznie się spotkamy.

Pozdro i do następnego! :)

Opublikowano

Fajnie było, tylko szkoda że deszczowo.

No ale zawsze mogło by być gorzej. 6 aut z BI...jednak nie dała ciała. :gwizdanie:

Opublikowano

Mi również się podobało, było z kim i o czym porozmawiać :good: Do zobaczyska :)

Marcinos80 i Sylwiasty pozdro dla dzieciaków :hi: