Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdybym to ja popsuł tę zwrotnicę u siebie na podwórku czy coś to oczywiste, że za nową muszę zapłacić sam, ale jeżeli zrobił to kto inny to płaci ten co popsuł, dla mnie to oczywiste :cool1:

chciałem temu jednemu kolesiowi powiedzieć tam na koniec, że jeleni to się szuka w lesie... ale się powstrzymałem :chytry:

tak to już w tych Polskich ASO chyba jest,że wszystko fajnie ale do czasu :wallbash:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 237,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"filipek" tak musiało sie skończyć.Widzicie sami nie obrażając nikomu i nie ubliżając po zawodowcach pracują w tych serwisach.W fiacie w suwalkach to juz porażka na maxa jest.Do zobaczyska ziomki na spocie.;Pozdro

Opublikowano
  • Autor

:hi:

i PIERWSZ TURA Z TABULAMI ZAKOŃCZONA ZAPRASZAM DO OGLĘDZIN JAK TO WYPADŁO

NIEBAWEM II TURA...

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=145771.msg1784076#msg1784076

fajne te tabliczki :) wziąłbym se "BS JOKER" ale nie można ;(
Opublikowano

kto się wybiera na spota w niedzielę ?

Opublikowano
  • Autor

ja będę.. a jak będzie padało to spotkamy się tam gdzie zawsze i polecimy na parking pod plazę ;)

Opublikowano

ja zawitam , bo stęskniłem sie za wami :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja zawitam , bo stęskniłem sie za wami :decayed:

w końcu książę Johnosław raczył się odezwać :hi:
Opublikowano

bo ja jestem straśnie nieśmialy... :polew:

Opublikowano

będe :kox: do zobaczyska. :cool1:

Opublikowano

czyli wiadomo, że Joker, Johny, Marcinos i ja będziemy, jak dobrze policzyłem to aż 4 auta będą :kox:

a Sylwiasty z ekipą ?? :naughty:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 13:43_________________________________________________a może by tak troszkę wcześniej?? np 16-17?? czy komuś bardzo nie pasuje ? :gwizdanie:

Opublikowano

Siemka! Ja mam jutro na 19:00 do roboty więc w drodze do pracy wpadnę na chwilkę na spontona. :)

Opublikowano
  • Autor

czyli wiadomo, że Joker, Johny, Marcinos i ja będziemy, jak dobrze policzyłem to aż 4 auta będą :kox:

a Sylwiasty z ekipą ?? :naughty:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 13:43_________________________________________________a może by tak troszkę wcześniej?? np 16-17?? czy komuś bardzo nie pasuje ? :gwizdanie:

ja myślę że godziny nie ma już co zmieniać bo później połowa się nie zjawi :bicz:

na następny raz wrzucę info że na 16 lub 17 :tongue4:

Opublikowano

okay :good:

Opublikowano

pewnie już po spotach jak pisze tego posta.wróciłem dopiero z koszalina i na nic nie mam chęć,raz że zmęczony dwa że przeziębiony trzy że wjebałem sie z własnej głupoty na 2 fotoradary. 1.przy ok 140km/h w zabudowanym :wallbash: 2. 3km dalej od pierwszego miałem ok.75 też w zabudowanym :wallbash: także sypnie punktami i potrzesie funduszami ;(

pozdrawiam was ciepło :decayed:

Opublikowano

o 18:57 jeszcze byliśmy w trakcie..... pocenia się :decayed: także trzeba było wpaść :gwizdanie:

dzięki Panowie za spota i do następnego razu :good: :good: :cool1::hi:

Opublikowano

Witam! To może od razu ustalimy termin następnego spota, np. za 2 tygodnie co? :)

Dzisiaj byłem tylko na chwilkę bo przed robotą ale następny odbębnię w całości. :decayed:

Frekwencja spoko - 7 autek, tyle chyba w Suw na spocie A4klub jeszcze nie było. :gwizdanie:

Pozdro i do następnego.

Opublikowano
  • Autor

wspólne spoconko bardzo udane :) no to może być za dwa tygodnie.. a jak Pany z godziną?? żebym wiedział co wpisać w wątku?? Filip wspominal żeby organizować wcześniej to może na 16?? Sylwek jak u Ciebie o tej godzinie będzie z pracą?? czy wolna niedziela??

Opublikowano

U mnie 12.09 i 19.09 mam wolne niedziele wiec jak najbardziej może być wcześniej np. 16:00-17:00.