Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

drży mi tak jadąc na 4 między 1800-2000 obrotów ale to chyba norma w tym silniku..

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 237,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

drży mi tak jadąc na 4 między 1800-2000 obrotów ale to chyba norma w tym silniku..

Własnie nie norma :wink4: a jak ruszasz to jest ok? czasami nie szarpie? mówię Ci jeżeli olej jest ok to szykuj się na new sprzęgło :no:

a patrz ktoś założył temat też w AHU obserwuj wątek:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=155900.0;topicseen

Opublikowano
  • Autor

wycieków ze skrzyni raczej nie widzę więc olej pewnie będzie ok.. mi w tym zakresie obrotów i tak drgało w golfie i w mojej A4 od samego początku i nigdy tym się nie przejmowałem :tongue4: dużo ludzi na forum pisało że też tak ma jak przeglądałem wątki :mysli: jak ruszam to czasami mam takie coś że taki przeskok na przednich kołach czuć ale to rzadko jest.. najlepiej to w moim przypadku byłoby rozebrać skrzynię i sprzęgło i zobaczyć jak to się ma bo tak to mnie tylko dołujecie że mam wszystko wymieniać :polew:

Opublikowano
  • Autor

http://poszukiwani.policja.pl/poszukiwany/wojtukiewicz-dariusz-7315.html

może ktoś zna tego dżentelmena z Suwałk?? ciekawy ma pseudonim :polew:

dobrze że nie ma nazwiska: Psikuta.. czy jakoś tak to było :polew:
Opublikowano
  • Autor

Hey Guys :decayed: macie jakieś namiary na jakieś sklepy z używanymi częściami żebym znalazł tą część do skrzyni biegów do swojej :a4fan:??

Opublikowano

www.transdzwig.pl , z Augustowa , tam masz tel. , zadzwoń , zapytaj :wink4:

oni powinni coś mieć :cool1:

Opublikowano

Witam! Zajedź do gościa z ul.Grunwaldzkiej - może on coś będzie miał. Z tego co wiem, to koleś robi wielką wyprz bo interes zwija (ochrona środowiska się przyjebała - nieuczciwa konkurencja pewnie zrobiła swoje). :confused4:

A jakiej części szukasz?

Opublikowano

Siemka,zadzwon to gosc ktory z litwy przywozi czesci na zamowienie 602825560

Opublikowano
  • Autor

Witam! Zajedź do gościa z ul.Grunwaldzkiej - może on coś będzie miał. Z tego co wiem, to koleś robi wielką wyprz bo interes zwija (ochrona środowiska się przyjebała - nieuczciwa konkurencja pewnie zrobiła swoje). :confused4:

A jakiej części szukasz?

część to konkretnie: drążęk przełączania.. jak wychodzi taki bolec ze skrzyni to doi niego idzie taki pręt ze złączka jakąś i u mnie na tej złączce na gumach są luzy i to może byc powód dlaczego mi biegi nie wchodzą.. a nówka w serwisie 400zł w gdańsku z upustem dla A4 350zł ale to i tak dużo jak na mój biedny studencki portfel hehe[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 15:47_________________________________________________PS dzięki chłopaki za podpowiedzi jak w przyszłym tygodniu ogarnę temat z kursami na Gdańsk to się wezmę za robienie mojej niuni :)
Opublikowano
  • Autor

co tu tak cicho?? :mysli:

Karolasterka prałem te fotele ale jakieś zacieki się porobiły chyba przyda się poprawka :disgust:

Opublikowano

bo jak się pierze to całe wtedy wychodzi :good: i za mokro tez nie może byc :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

bo jak się pierze to całe wtedy wychodzi :good: i za mokro tez nie może byc :gwizdanie:

to u mnie widocznie musiało być za mokro bo nie żałowałem tego hehe.. czyli do poprawki pójdzie :)
Opublikowano

Co tam Pany? :decayed: rezacie coś? może ktoś wie jaki filtr paliwa do mnie idzie? wkręcany czy taki z wężykami bo są dwa rodzaje a ja się nie za bardzo na tym znam :gwizdanie:

Opublikowano
luknijcie kalorasterka podaj vina na etce zobacze wieczorem jaki u ciebie idzie :hi:
Opublikowano

słynny Ken Block :kox: ,to masakra jakas co on potrafi :evil: .

Opublikowano

Treningi, treningi i jeszcze raz treningi. :)