tigy Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 a jakie kable macie i soft do niego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xsystoff Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Mam ten najtanszy (podobno dziala dobrze), a softy ze trzy rozne + ten co byl na plycie z kablem i na zadnym nie chce sie kabel zainstalowac, przy instalacji albo nie znajduje sterownikow po wskazaniu lokalizaji, albo znajduje i robi bluescreena. Vista bez SP1 (na moim modelu hp nie chce sie SP zainstalowac i nikt nie wie czemu ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 tez mialem ten najtanszy ale przez viste ogolnie ciezko bylo z programem i kablem i nic nie dzialalo a na drugim kompie na xp bylo ok ale komp nie mój a kabel bez sensu bylo trzymac ;d to co panowie wpada ktoś bo nie wiem o ktorej jak by co sie umawiac itp :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xsystoff Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ja chetne wpadne ale tak po obiedzie najlepiej czyli gdzies 14-15 i mozna dlubac do wieczora :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja troche wczesniej napweno zaczne , chyba ze bedzie padało to wtedy przełozymy dłubanie na piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xsystoff Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jutro ma byc ładna pogoda, ICM nigdy nie klamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroso Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dzień dobry :> co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 cisza jak widac;p taka pogoda i nic sie nie dzieje eh.. co z spotem jutro robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ja panowie na razie odpadam niestety muszę walczyć z napisaniem i obroną magisterki ale po wszystkim myślę że będzie można ostro ruszyć do działania ze spotami jakimiś wypadami nad morze albo jeziorko. Może wypali plan z wypadem na quady i paintball fajnie by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 tylko zeby nie wyszlo tak ze bedziesz ostro ruszał z spotami a nikt nie przyjedzie kurde obudzcie sie z zimowego snu i zróbmy spota jak ten spontan ostatni;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigy Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 tylko wpiszcie wczęsniej aby można było się ustawić ps. są jeszcze te naklejki klubowe do kupienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Panowie kto jedzie na zlot ogólnopolski do Jarosławca?? Ja teraz jadę bankowo bo nie jest tak daleko jak do bukowiny Tu macie wszystkie info http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html Dawać chłopaki Jedziemy razem żeby godnie zachodniopomorskie reprezentować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 spoty nam słabo wychodza bo malo aut wpada a ty chcesz tam sie prezetowac;p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ja już wysłałem PW że jadę jak nikt inny nie jedzie będę musiał jechać sam ale mam nadzieje że ktoś jeszcze się od nas wybierze. Jak ktoś chętny niech się szybko wpisuje bo miejsc coraz mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 ja mysz z kobieta sie skonsultowac moze cos z tego bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 No to się migusiem konsultuj jak coś to Ci pomogę w negocjacjach i jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 spoko jak bede wiedzial co ia jak to napewno dam cynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 no i się stało panowie i panie moja audica już odpadnie na większości spotach teraz będę przyjeżdżał na swojej czarnej strzale tak więc teraz i jednoślady będą na spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert851 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 no i się stało panowie i panie moja audica już odpadnie na większości spotach teraz będę przyjeżdżał na swojej czarnej strzale tak więc teraz i jednoślady będą na spotach aha to takie buty na sezon letni jednośladem a zimą audi niech dupe grzeje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateoos Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Szukam sprawdzonego i niedrogiego warsztatu, znającego się na Audi Mam do zrobienia hamulce (ciągle jest coś nie tak) oraz przednie prawe zawieszenie (stuki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi