musti Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Cześć,zapraszam do zapisów na ręczniki klubowe http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 hej chłopy. mam pytanko gdzie jest w szczecinie jakiś zakład który zajmuje sie spawaniem chłodnic bo mam dziurę w intercoolerze a zanim kupię nowy może bardziej opłacać się będzie po prostu zaspawanie owej dziury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SotoM Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 koło kerfura za hurtem na bohaterów warszawy - tam kiedys była Pala Dystrybucja wieżdżało sie w podwórko i tam była firma - spomasz czy wspomasz...coś takiego... Lub - http://www.al-inox.neostrada.pl/kontakt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 ok dzięki podjadę do tego al-inoxa zobaczę bo codziennie tamtędy jeżdżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Panowie czy ktoś jeszcze reflektuje na wyjazd na spot ogólnopolski we wrześniu bo jest kilka wolnych miejsc a fajnie by było jak bym z zachodniopomorskiego nie jechał samemu. Cysiu rozumiem że Ty jednak nie dasz rady polecieć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 jeszcze nie jest to przesądzone ale raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witojcie ! Pozdrowienia dla kolegi którego mijałem w Międzyzdrojach w sobotę na głównym deptaku na przeciwko molo . Granatowa A4 b5 blachy ZKA na tyle lampy led/clear i gustowny alu-dekiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Mam pytanko - do kogo się zwrócić o sprawdzenie AFR i ciśnienia doładowania w Szczecinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigy Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Możecie polecic dobry warsztat lakierniczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 tigy , poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigy Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 podziękował - odpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
źrebak Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 hej - mam do oddania fajny komplet alufelg z nowymi oponami (SZCZECIN) http://allegro.pl/item1153806509_alufelgi_audi_a4_16_z_nowymi_oponami_komplet.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Panowie to jak lecimy na to kluczewo czy nie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 ja jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 to super!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal163 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam Kiedy i o której spotykacie Się na Kluczewie? jestem nowy i z wielka chęcią bym dołączył.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 rafal163 super spotkamy sie w Stargardzie pod biedronka i razem sobie polecimy???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 dla szczecinian jest wyjazd spod reala na słonecznym o 9:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 to o ktorej bedziecie w Stargardzie ??? czekać na Was??? My czekamy do tej 10tej pod biedronka na Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal163 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Hej Niestety musiałem wyjechać.... i nie mogłem do Was przyjechać.... Przepraszam ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi