spiidy Opublikowano 19 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 moze koszt przeczyszczenia to około 200-300 zł bo tak kiedys slyszalem a regeneracji 700..? bo o regeneracji slyszalem około 1tys.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Panowie wiecie czy ktos w Szczecinie lub niedaleko wcmacnia sprzegla? wiem ze w Wawie robi to Radzikowski http://www.sprzegla.com/ no ale jechac do wawy mi sie nie chce jeszcze po polskich drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madoń Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 moze koszt przeczyszczenia to około 200-300 zł bo tak kiedys slyszalem a regeneracji 700..? bo o regeneracji slyszalem około 1tys.. też tak pomyślałem i od razu ponowiłem pytanie, czy aby na pewno rozmawiamy tylko o przeczyszczeniu na co Pan, z którym rozmawiałem powiedział, że 700zł u nich trzeba zapłacić za demontaż, montaż i przeczyszczenie turbiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Panowie wiecie czy ktos w Szczecinie lub niedaleko wcmacnia sprzegla? wiem ze w Wawie robi to Radzikowski http://www.sprzegla.com/ no ale jechac do wawy mi sie nie chce jeszcze po polskich drogach wątpię zebys w szczecinie kogos takiego znalazl.. moze koszt przeczyszczenia to około 200-300 zł bo tak kiedys slyszalem a regeneracji 700..? bo o regeneracji slyszalem około 1tys.. też tak pomyślałem i od razu ponowiłem pytanie, czy aby na pewno rozmawiamy tylko o przeczyszczeniu na co Pan, z którym rozmawiałem powiedział, że 700zł u nich trzeba zapłacić za demontaż, montaż i przeczyszczenie turbiny to ciekawe ile w takim razie regeneracja ale wydaje mi sie to dość drogo;p kiedys z forum a6 człowiek z naszych okolic chwalił jakąś firme nawet filmiki na youtubie powsadzal ale na szybko teraz tego nie znalazlem a dzisiaj nie bardzo mam czas zeby to szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madoń Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 to ciekawe ile w takim razie regeneracja ale wydaje mi sie to dość drogo;p kiedys z forum a6 człowiek z naszych okolic chwalił jakąś firme nawet filmiki na youtubie powsadzal ale na szybko teraz tego nie znalazlem a dzisiaj nie bardzo mam czas zeby to szukac Gdybyś dowiedział się czegoś więcej daj znać bo z chęcią przeczyszczę tę turbinę ale nie wiem gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateoos Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Panowie, najprawdopodobniej będę pozbywał się swoich alusów 16" z oponami letnimi. Opony wystarczą jeszcze na jeden sezon (chociaż pewnie u niektórych polatałyby jeszcze dwa lata), felgi w stanie średnim. Zdjęcia zrobię wieczorem. Będzie ktoś chętny? Jednocześnie, jak sprzedam 16", będę zainteresowany zakupem ładnych 15" (same felgi, opony na zimę/lato już mam) i dojazdówki 15". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Korzystając z okazji też się zareklamuje -> http://allegro.pl/felgi-18-rs6-czarny-mat-opony-audi-volkswagen-i1290127891.html Sprzedam felgi RS 6 18 czarny mat więcej wiadomości na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 sie tak reklamujecie to i ja sie zareklamuje też swoje 16 mam na sprzedaż .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madoń Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 to i ja :> mam fele stalowe 15' oryginalne audi, stan średni, cena niska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=165472.new#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Panowie jest temat specjalnie do tego http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=165430.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Heheh OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Noooooo Witam:) dawno mnie tutaj nie było, niestety co tam u Was chłopaki?? kroiliście jakieś spoty??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Jakoś po staremu leci Cześć Marcin :> Jakiś Spot może w niedziele??? hmmm ja wieczorową porą mogę dopiero... Bo mam misje cmentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 jak cosik o piszcie żebym był na fali i wiediał co się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 witam was czy ktos z was ostatnio był w Olsztynie bo widziana była b5 srebrna rej ZLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateoos Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Panowie, gdzie w Szczecinie można kupić depresator Skydd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Nie wiem mateoos ale wiem na którym lotnisku można usmażyć kiełbaskę na spocie Audi, to jak kiedy KULIG??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbojus Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 własnie kiedy puki snieg jest hehe :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Kulig na lotnisku ?? Hmm Marcin a rok temu gdzie robiliście kulig ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi