Aruzzz Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Hehe wybacz no faktycznie nie pomyslalem moglem jakas druga banke na to ;D hehe na następny raz będe pamietal hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 poprostu wyszło wtedy 4 lata abstynencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 jasne chyba 4 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 cicho bo przez wspominany dzień mam traume ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 tez bym miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Kurde koledzy mam problem, chce zamontowac sobie emulator do mojego symphony 1. Mam juz emulator kupilem nawet wyjmaki i jest problem nie da rady wyciagnac radia. Probuje wyciagnac wyjmakami i 3 jakos takos trzymaja natomiast jedno wejscie jest zupelnie jakby puste nic tam nie lapie jakby tam nic nie bylo. 2 mechanikow nie dalo rady wyjac i nawet serwis ASO zrezygnowal i nie wie jak wyciagnac. Macie jakis pomysl na to i znacie jakiegos speca ktory by dal rade okiełznać to radio hehe. Prawdopodobnie trzeba wyjąć jakos boki albo nie wiem schowek, ehhhh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Myślę że Dawidoff32 by ci to ogarnoł, łebski gościu ewentualnie mój elektrykos magikos ale go nie ma teraz w kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Dziś byłem w http://karson.pl/ i radio wyjeli zamontowali od razu emulator. Powiem tak polecam naprawde, radio wyciagnac bylo meeeeeega ciezko, trzeba bylo wykac schowek listwe nad radiem. Tam gdzie 3 mechanikow i ASO sie poddało oni dali rade zatem polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDI99 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Karson? :> Też polecam, mają kumatego montażystę Wstawiałem u Nich alarm i przy okazji zrobili mi domykanie szybek z pilota. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 TDI99 ile zapłaciłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDI99 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 :mysli:będzie chyba 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Ale dno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Karson? :> Też polecam, mają kumatego montażystę Wstawiałem u Nich alarm i przy okazji zrobili mi domykanie szybek z pilota. Polecam ja też ich polecam i montażystę pawła, robił mi audio w octavii, nie było łatwo a mimo to dał radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 taka tutaj cisze ze chyba juz czas rozpoczac temat sniatowa bo tydzien wczesniej to nikt sie nie dogada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 dobry pomysł!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 to kiedy wogóle to śniatowo jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Zawsze było 1 maja! jak bedzie teraz?myślęże nic się nie zmieni :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 ta chyba ze bedzie atak bombowy i lotnisko przestanie istniec to wtedy bedzi problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Ja już powiedziałem jadę i juz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 to tym razem i ja sie pisze tylko dajcie znać jaki jest dokładny termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi