yahoo Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Koledzy mam pytanko, znacie kogoś gdzie mogę zrobić przegląd i się nie czepią do ksenonów bez spryskiwaczy ? Pojutrze zakładam nowe xenonki ale nie chce mi się zakładać samopoziomowania i przerabiać pod spryskiwacze. Lampy i tak soczewkowe więc nie jest tak źle. I teraz pytanko czy polecacie kogoś kto przymknie oko na przeglądzie ?
tigy Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 czasami widzę i mijam klubowiczów ot tak, wymienic poglądy
martinez Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Propozycje w sensie terminu spotkania i miejscowki. Juz dawno powinienes dobic do nas. Pisze wlasnie ze szpitalnego lozka zaraz na mnie kolej. Trzymajcie kciuki,jestem ostro zesrany
Cysiu Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 to powodzenia a co konkretnie beda Ci robic?
martinez Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 jeszcze nie wiem,potem lekarz przyjdzie i powie czy wycinal lekotke czy ja szyl[br]Dopisany: 19 Maj 2011, 13:22_________________________________________________a za jakis czas powrot i bede mial rekonstruowane wiezadlo krzyzowe
tigy Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 będzie dobrze - sporo ludzi po tym zabiegu - tylko rehabilitacja wazna !
Cysiu Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 ja więzadła miałem robione w obu kolanach tak że wiem co i jak i przykładaj się do rehabilitacji żebyś wrócił przed Kubicą
martinez Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 trzeba na zlotach byc wiec musze byc ready
piatek Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Będzie wszystko dobrze, będziemy trzymali kciuki z Kamilą za Ciebie i całe
kazikboy Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 hehe juz to widze rechabilitacje tylko niestety masz automaty ;P a tak to byc od swiatel do swiatel jezdzil i ciskal gaz ze sprzeglem na zmiane ;P byle szybko do zdrowia i nastepnego spota razem Martinez
martinez Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Dzieki Panowie. Kazikboy na bank sie spotkamy a dzieki temu ze mam automaty a uszkodzona lewa noge to spokojnie dojade:)
Aruzzz Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 No Marcin widze ze poskladali Cie : :> nio i fajno szafa gra ; :> teraz widizmy sie na spocie
Rekomendowane odpowiedzi