malydd Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jak tam Panowie przygotowania do Sylwestra 2011...? Wyjazdowo czy domowo...? Pozdrawiam
spiidy Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 kryzys jest.. nie ma co w domu siedzieć
Cor72z Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ja w domu siedzę :gwizdanie: Trzeba spota zorganizować Nowo Rocznego .... wpisujcie się na liste
endriuu Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 panowie potrzebuje jakis warsztat co mi reflektory zrgenerują tzn ze starego Nissana 300ZX w szczecinie.
yamahayzfr13 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 A ja mam takie pytanie.. Robił ktoś renowacje swoich alu gdzie s w nas w poblizu? Nie musi być Szczecin. Kupiłem ładne alu ale lakier mnie sie nie podoba i musze przemalować. jak znacie kogos to dajcie znac. Mysle o piaskowaniu i lakierowaniu proszkowym ale jak macie inne propozycje to dawac.
Xsystoff Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Tomasz Głodowski - Lipnik (pod Stargardem miejscowosc, jakies 20km z centrum Szn). Polecam, swietna robota.
spiidy Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 mozesz też poszukać jakiejś formy która wypiaskuje a potem firmy która polakieruje, ja tak zrobilem pare lat temu z felgami od skutera wiem ze piaskowałem gdzieś na wyjezdzie ze szczecina na struga jadąć z miasta na końcu zabudowań po lewej stronie.. jak ogarniesz temat to napisz jak cenowo wyszło, tez sie zastanawiam nad renowacją
Xsystoff Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Nie pamietam, ale w granicach rozsadku. W google znajdziesz namiary, z tym ze kiedys strasznie ciezko bylo sie dodzwonic
kazikboy Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 jak co to mozesz zadzwonic tutaj i sie zapytac http://panoramafirm.pl/czepino/mw_piaskowanie_marcin_wozniakowski-afylpm_zbm.html bo sam sie nie orientuje ile biora aczkolwiek proszkowo raczej nie maluja PS zna ktos dobrego rezacza w aluminium ?? na forum badz w okolicah ??
Cor72z Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dobry MacGyver od felg jeśli o to chodzi jest na ul.Mostnika koło Gdańskiej.....
Cysiu Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 renowacja felg jest tez w mierzynie firma htl ale ile kroją to nie wiem kolega robił i był zadowolony
spiidy Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 w mierzynie jest tez inny gosciu który mi naprawial felge i zrobil bardzo ładnie a nie kroi tak jak htl ;D ich ze względu na cene mało kto poleca niestety, kiedyś już wrzucałem zaznaczone na mapie gdzie on jest ale jak ktos chce mogę to jeszcze raz zrobić
kazikboy Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 a ktoś wie gdzie mozna zakupić rurki na modernizacje wydechu ;P ?? nie musi byc koniecznie nierdzewa albo kwac zwykla wydechowa też moze byc
bediks Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 jaki polecacie sklep motoryzacyjny w szczecinie z przystepnymi cenami??
Cor72z Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 ja zaopatruje się u kolegi z klubu (dzika) ->http://www.motul.szczecin.pl/
Xsystoff Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Czesci eksplatacyjne - Car Dom na Twardowskiego. Srednio ceny 30% mniejsze niz w IC.
Rekomendowane odpowiedzi