Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Diagnostyka interfejsem vag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam pytanie czy to mozliwe ze jak podpiolem kumplowi b4 pod vaga to mogło mi interfejs spalic ale po kolej Zapodalem go przez przejsciuwke i zaswiecila sie kontrolka od kompa na desce i tyle co zadzialal mi interfejs co sie moglo stac? Wyskakuje błąd brak komunikacj port ok zaznacze ze podpinalem go juz pare razy i nic sie nie stało dzialal poprawnie

PS Wiecie że bez interfejsu życ sie nie da prosze napiszcie czy mieliście podobne przypadki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=902596927 taki mam interfejs

Opublikowano

Interface poszedl spac... mialem taki przypadek - podlaczylem sie do jakiegos AAT przez przejsciówki i spalilem HEX-CAN a...

Opublikowano

Bo trzeba sprawdzać napięcia, czy nie pozamieniane przewody. Tam jest bardzo łatwo te nakrętki odkręcić.

Opublikowano

Interface poszedl spac... mialem taki przypadek - podlaczylem sie do jakiegos AAT przez przejsciówki i spalilem HEX-CAN a...

można go uzdrowić

dzieki zamawiam nastepny :a4fan:

niepotrzebnie wymiana dwóch tranzystorków wyleczy twojego fejsa :decayed:

Bo trzeba sprawdzać napięcia, czy nie pozamieniane przewody. Tam jest bardzo łatwo te nakrętki odkręcić.

tego nauczą się jak uwalą pare sztuk :wink4:

Opublikowano

JAK można go uzdrowic? JAKIE TRANZYSTORKI NALEZY WYMIENIC?[br]Dopisany: 12 Luty 2010, 16:37_________________________________________________Pawle dzis go rozebralem ponownie i mysle ze uwalilo jakis uklad scalony ale nie moge odczytac liczb wygląda na jakies lk39 ale pewny nie jestem pozdrawiam tomi889