tomi889 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Witam wszystkich mam pytanie czy to mozliwe ze jak podpiolem kumplowi b4 pod vaga to mogło mi interfejs spalic ale po kolej Zapodalem go przez przejsciuwke i zaswiecila sie kontrolka od kompa na desce i tyle co zadzialal mi interfejs co sie moglo stac? Wyskakuje błąd brak komunikacj port ok zaznacze ze podpinalem go juz pare razy i nic sie nie stało dzialal poprawnie PS Wiecie że bez interfejsu życ sie nie da prosze napiszcie czy mieliście podobne przypadki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=902596927 taki mam interfejs
przemik Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Interface poszedl spac... mialem taki przypadek - podlaczylem sie do jakiegos AAT przez przejsciówki i spalilem HEX-CAN a...
szogun0 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Bo trzeba sprawdzać napięcia, czy nie pozamieniane przewody. Tam jest bardzo łatwo te nakrętki odkręcić.
PAWEL69 Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Interface poszedl spac... mialem taki przypadek - podlaczylem sie do jakiegos AAT przez przejsciówki i spalilem HEX-CAN a... można go uzdrowić dzieki zamawiam nastepny niepotrzebnie wymiana dwóch tranzystorków wyleczy twojego fejsa Bo trzeba sprawdzać napięcia, czy nie pozamieniane przewody. Tam jest bardzo łatwo te nakrętki odkręcić. tego nauczą się jak uwalą pare sztuk
tomi889 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Opublikowano 12 Lutego 2010 JAK można go uzdrowic? JAKIE TRANZYSTORKI NALEZY WYMIENIC?[br]Dopisany: 12 Luty 2010, 16:37_________________________________________________Pawle dzis go rozebralem ponownie i mysle ze uwalilo jakis uklad scalony ale nie moge odczytac liczb wygląda na jakies lk39 ale pewny nie jestem pozdrawiam tomi889
Rekomendowane odpowiedzi