Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Odp: [B6 BBK] Czarny S4 Avant 4.2 v8 tip /nowe fotki przed sprzedażą/ str.7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wkladaj rns-e :decayed:

Wyslij kase :decayed:

Pogadali :polew::kox:

Opublikowano
  • Autor

Kolega keżor zrobił mały VT:

b5b2663551d6d136.jpg

Jak wam się podoba ?

Opublikowano

superki do B6 imo wogole nie pasuja - to nie evo/sti :P, a jak chcesz odelzyc... to zacznij od klimy :decayed:

recaro, carbon :gwizdanie: daj wszystkie szyby na lekko czarno, bo taka smoła to tez przesada

ciekawe jak to w rzeczywistosci jedzie na 1/4 i do 100

Opublikowano
  • Autor

superki do B6 imo wogole nie pasuja - to nie evo :P, a jak chcesz odelzyc... to zacznij od klimy :decayed:

recaro, carbon :gwizdanie: daj wszystkie szyby na lekko czarno, bo taka smoła to tez przesada

To jest S4 DTM felga :/ Szyby są jasniejsze bo to oryginal, zdjęcie tylko przyciemniane. W poniedziałek robię przód tak samo.

1/4 zmierze na letnich oponach.

Opublikowano

superki do B6 imo wogole nie pasuja - to nie evo :P, a jak chcesz odelzyc... to zacznij od klimy :decayed:

To jest S4 DTM felga :/ Szyby są jasniejsze bo to oryginal, zdjęcie tylko przyciemniane. W poniedziałek robię przód tak samo.

a no to sry, btw one sa blizniacze z OZ superturismo :)

bardziej by mi sie wydzialo

http://www.allegro.pl/item925549683_nowe_felgi_19_5x112_audi_a3_a4_a6_a8_q5.html

albo

http://www.allegro.pl/item910688387_alufelgi_kola_letnie_s_line_audi_a4_a6_4f0_a8_18.html

Opublikowano

a no to sry, btw one sa blizniacze z OZ superturismo :)

bardziej by mi sie wydzialo

http://www.allegro.pl/item925549683_nowe_felgi_19_5x112_audi_a3_a4_a6_a8_q5.html

albo

http://www.allegro.pl/item910688387_alufelgi_kola_letnie_s_line_audi_a4_a6_4f0_a8_18.html

Te co pokazałeś to oklepane za wszystkie czasy

Opublikowano

gratuluje wyboru autka :tongue4:

Opublikowano

Ja bym jej relingi zdjął :kox: :kox: Ogólnie kox maszyna tylko szkoda że nie sedan :decayed:

Opublikowano

Fajniusia :good: nie myslales o przyciemnieniu przednich szybek dla rownowagi?

Opublikowano
  • Autor

Fajniusia :good: nie myslales o przyciemnieniu przednich szybek dla rownowagi?

Jutro bedą :)

Opublikowano

pomyśl jeszcze nad takim zastawieniem :naughty:

91533028a.jpg

Opublikowano

całe czarne jest piękne..

Opublikowano

na wypasie... a ten silniczek i fotele :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Ciemne szybki z przodu zrobione. Wyglada duzo lepiej. Jutro jakąś fotkę pstrykne.

Opublikowano

Obejrzałem na spocie, godny sprzęt, zazdroszcze foteli :embarrassed: gdyby tylko nie ten automat, to byłaby idealna, no ale kto co lubi :) Ważne, że właściciel zadowolony :good:

Opublikowano
  • Autor

Automat jest dla takich starych ramoli jak jak :decayed:

Opublikowano

akurat automat to raczej zaleta niz wada wiekszoc by juz szukała sprzegła po tygodniu jazdy[br]Dopisany: 22 Luty 2010, 19:33_________________________________________________i update softu skrzynie koniecznie zrob bo napewno nierobiony a warto! osiagi sie poprawiaja

Opublikowano
  • Autor

akurat automat to raczej zaleta niz wada wiekszoc by juz szukała sprzegła po tygodniu jazdy[br]Dopisany: 22 Luty 2010, 19:33_________________________________________________i update softu skrzynie koniecznie zrob bo napewno nierobiony a warto! osiagi sie poprawiaja

Co potrzebuje do aktualizacji ? Tylko on-line ?

Opublikowano

Bardzo się cieszę, że kolejna eska zawitała do WLKP :wink4: Gratuluje zakupu :good:

Nie czepiajcie się Kuby o ten automat, ja mam manualną i mocno żałuję bo mieszam i mieszam, a po mieście jobla można dostać.

Co do felg S4 DTM to piękne, ale mam nadzieję, że to nie z mojej z garażu :polew:

Co do dźwięku V8 hmmmm....pięknie się tego słucha, pomyśl ewentualnie nad układem wydechowym Milteka, wówczas dźwięk powala na kolana :notworthy:

Opublikowano

Arek i Kuba - na następnym spocie koniecznie musicie stanąć obok siebie - zrobimy mały test "dźwiękowy" :decayed: