Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Regeneracja rączek drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JA placilem 30 pard zlotych :mysli: :mysli:

Opublikowano

rączki drzwi przednich strona kierowcy 8E1867171 u Gajosa 71 zeta strona pasażera 8E1867162B 47 zeta :cool1:

z tego co ogladalem w ETCE to nie potrzeba RĄCZEK, tylko ich wypelnienie. spojrz na zdjecia w pierwszym poscie . rączka to zapewne ten element ktory jest z miekkiego tworzywa. a tu chodzi o odnowienie tego elementu ktory ma przyciski w sobie.

tak chodzi o tą samą częśc czyli jak to nazwałeś wypełnienie uchwytu :wink4: numery które podałem dotyczą odnowionych elementów które są tematem wątku cena zostaje bez zmain 71 i 47 zł za przód

:mysli: hmm.. nie mam przed soba ETKI teraz , ale jak to sie ma do tych numerow ktore ja podalem?

i tam cena byla taka jak Bieniek mowi..

sprawdze wieczorem..

AHA, a po VIN nie sprawdze niestety. ale na bank ktos Ci to sprawdzi...

Opublikowano

OLO ten numer który podałeś 8E0868393A jest numerem uchwytu do tylnego boczka ale cena bez zmian u Gajosa pokazuje mi 47 zeta :naughty:

Opublikowano

a do tylnego . to juz jasne..

ale tez srpawdzlem w Gajosie wczoraj i bylo 40 hehe... inflacja :polew:

i tak uwazam ze najlepiej sprawdzic numer poprzez zdemontowanie swoich uchwytow... roznie to bywa.

Opublikowano

netto 38.80 brutto 47.30 do tego minus rabat nie wychodzi tak źle :naughty:

Opublikowano

Ja do swojej B6 wymieniłem komplet nakładek na rączki drzwi przednich - kupiłem w ASO Lublin, cena niecałe 100zł za kpl. Co do jakości: nie ma na nich żadnej gumy, tworzywo wysokiej jakości. Nawet specjalnie od spodu zarysowałem /ciężko... twarde/ i widać, że całość wykonana z jednokolorowej masy. Wcześniej wymieniłem włącznik świateł na nowy - j.w. Nowe elementy z ASO są robione w nowej technologii nawet do starszych roczników - producent uwzględnia widocznie uwagi klientów z eksploatacji. No, chyba, że ktoś ma pecha i wcisną mu w ASO coś z bardzo, bardzo starych zapasów :>

Opublikowano

Wcześniej wymieniłem włącznik świateł na nowy - j.w.

dużo dałes? yyy cos tu naklikałem nie tak :kox:

Opublikowano

To było w ubiegłym roku... Trochę ponad 4 stówy.

Opublikowano

A ja z pół roku temu załatwiłem sobie rączkę drzwi kierowcy z Inglostadt za 10 eur :decayed: nówka sztefka nieśmigana

Opublikowano

a za ten przełącznik świateł w ASO ile teraz trzeba dac ? bo u mnie tezprzydaloby sie wymienic ;]

Opublikowano

Kup na allegro. Mozna trafic ładne za normalne pieniądze

Opublikowano

a za ten przełącznik świateł w ASO ile teraz trzeba dac ? bo u mnie tezprzydaloby sie wymienic ;]

350

Opublikowano
  • Autor

zgłoś sie do czaki22 on ma te przełączniki w przystępnej cenie :)

Opublikowano

ok dzieki ;):D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie poco kupować nowe lub malować wystarczy zedrzeć tą powłoke gumową i już bedzie ok i to nie żadnym papierem sie meczyc rysować wystarczy wrzucić do miski z gorącą wodą i po paru minutach samo schodzi można zmyć to zwykła gąbką jak tak u siebie robiłem a a4 b6 passacie b5 b5 fl golfie IV vw t4 schodzi bezproblemu.

Opublikowano

Wuju, jak z trwaloscia ? Nie zeszlo do tej pory ?

Opublikowano
  • Autor

Wuju, jak z trwaloscia ? Nie zeszlo do tej pory ?

wszystko lala jak po malowaniu :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja pomalowalem i jest niezly efekt

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja kupiłem nowe, wiec jak ktoś chce moge stare odsprzedać w dobrej cenie razem ze sterowaniem 4 szyb :)

Nowe mam już około rok i na razie nie widać,zeby schodziło, może poprawili trochę jakość tych elementów...