yahoo Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam narazie pisze na szybko i zdjecia tez na szybko cykniete. Jak wroce z żonką to wrzuce coś więcej. A więc tak nasze marzenie się spełniło i staliśmy się posiadaczamy tego oto autka Oto nowe fotki: Wyposażenie całkiem bogate, niedługo wrzuce zdjęcie środka: - 1.9 TDI AFN - rocznik 1999 r. -radio symphony wraz z systemem BOSE -klimatronic -podgrzewane przednie fotele z ERGOMATIC -podgrzewane i elektrycznie lusterka -elektryczne przednie szyby -4 poduchy -ksenonki -Alusie oryginalne 16 cali -automatycznie przyciemnianie lusterko wewnętrzne -kierownica s-line
Kolkov Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 ładniutka i fpytkę wyposażenie, ale ksenonki bez sprysków
_Solar_ Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 fajny szkoda ze avant :gwizdanie: jakieś modyfikacje masz w planach Kolkov hid rządzi zakladaj spryski i bedzie malina
PABLO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Wygląda na zadbaną Porób więcej fotek i będzie można więcej coś napisać
yahoo Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 nop fotki na spokojnie porobie i wrzuce. W planach hmmm, jakis chromik mysle w okolo szybek. Musze sprawdzic ile to ma koni i jesli byl jakis czip to jak zostal zrobiony. I napewno mysle zmiana alusków. Bede chciał ładnie delikatnie go zmodyfikowac bez przesady. Zadbany jest i pewny bo kupiony, że tak powiem od rodziny i wiem dokladnie co i jak bylo robione.
konradzed Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Tylko nie chromik Nie psuj go... Kolega ma rację. Czekamy na więcej fotosów.
rafalekx Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Tak jak mówią, nie psuj jej chromem na metry I doprowadź do porządku zderzak przedni No i te spryski by się przydały do xenia Reszta git Bardzo ładny polift
mech15 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 to o to auto chodziło elegancki masz kolorek, nie słuchaj kolegów i nic nie zmieniaj!!!! jest idealna!!!! zrób zdjęcie z profilu żebym zobaczył co to za felgi masz zwdziane
grzes1150 Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Coś jak fura Iversona Kolor jeden z lepszych pomijając czarny Albo mi się zdaje albo brakuje z przodu dokładki
Olaf Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 bardzo ładna fajny kolorek i widac ze zadbane autko
yahoo Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 Coś jak fura Iversona Kolor jeden z lepszych pomijając czarny Albo mi się zdaje albo brakuje z przodu dokładki Pod spodem zerwana oslona od silnika i plastiki przez cudowny snieg na podworkach, ale niedlugo zakladamy wiec bedzie ok.
yahoo Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 o prosze kolega dobrze wie zgadza sie ze Szczecinka jeszcze ale w niedziele wracamy do Szczecina i juz porobie nowe fotki.[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 22:46_________________________________________________na szybko jeszcze nie w domu cyknąłem zdjęcie środka.
aju Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 gratuluje autka, super kolorek... szkoda że chrom relingi
yahoo Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 W pierwszym poście wrzuciłem troche nowych zdjęć auta
szysz4 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 fajny kolorek,ładnie się prezentuje, relingi
Rekomendowane odpowiedzi