Tzieland Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 super auto, najwazniejsze ze avant ale rowniez: symphony trojramienna kiera relingi lampy zespolone + xenon
aju Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 teraz wywal symphony i wstaw navigation, lepiej gra i wygląda auto dużo młodziej
joker-lukasz Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 bardzo ładne autko tylko te chromowane relingi nie współgrają z resztą
miniekzgr Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Fajna sztuka..Widze,ze kolega mieszka niedaleko mojej miejscowości:))Kiedy jakiś spot??
yahoo Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 Fajna sztuka..Widze,ze kolega mieszka niedaleko mojej miejscowości:))Kiedy jakiś spot?? Jak niedługo będzie troche czasu to się wybiore w końcu na spocik Co do relingów to mi akurat pasuja, przynajmniej na parkingu mam punkt odniesienia w szukaniu auta
harley22 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Super Moja poprzednia była niemalże identyczna Załóż ładne fele najlepiej od eSi Powodzenia w planach :>
Rekomendowane odpowiedzi