mcfc Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam Mam pytanko,gdzie znajduje sie sterownik ukladu wtrysku w audi a4 1.8 1996rok.Pytam dlatego bo nie mam 1 sekundowego impulsu na przekazniku pompy paliwa po zalaczeniu zaplonu.Wyczytalem ze powinno byc,a jak nie ma to znalesc przerwe w kablach do sterownika ukladu wtrysku,lub go wymienic
Dev Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 przy podszybiu po prawej stronie, pod pokrywą jest troche klopotu z odkręceniem jednej śruby ale dasz rade
szogun0 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jeśli samochód odpala i wtedy pompa paliwa działa to jest tak jak powinno. Mogłeś wyczytać za dużo, bo są silniki, gdzie pompa działa dopiero wtedy, kiedy rozrusznik kręci.
hubert1982 Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Witam mam problem z wryskiwaczami pompa sie załacza przy zaplonie a wtryskiwacze nie pylą ?????? prosze o odpowiedz
krzysiekml Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 pokręć silnikiem napewno pomoże:wink:
Rekomendowane odpowiedzi