Michu20 Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Witam jestem nowy i też chciałbym pochwalic sie swoim nowym nabytkiem To A4 z 99 roku ,ale wersja już po 2 lifcie , silniczek 1.8 ,nietety bez turbo ,ale jak na mój pierwszy własny samochód to i ten silniczek jest spoko :> Autko ma 4 poduchy , Abs , klimatronik elektryczne szyby z przodu , alu 15 nie zbyt ładne niestety , jak bedzie kasa to od razu wymieniam na jakies 17 , autko ma tez chlogeny przeciw mgłowe nie jest to może zbyt bogate wyposażenie ,ale nie jest też najgorzej Mam w planach lakierowanie zderzaków poniewaz autko ma już 11 lat i widzac na zderzakach slady użytkowania , nie są moze jakos porysowane ale przemalowaać nie zaszkodzi , może jakaś kiera z s4 ładne alu i ksenonki i to by było na tyle planów , będzie kasa będe brał sie za te elementy POZDRO
Olaf Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 fajne autko dobra baza na mody i cos wyrezac flegi i moze jakas gleba ?
maja-m Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Ładna jak każda, ja bym jeszcze założył ramki na zegary dodaje uroku w środku i chromowane obwódki szyb. No i jak masz zamiar wsadzać 17 to przydało by się troszku glebki A kolorek jak mój chyba.
Michu20 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 Chyba pomyslę nad ta glebka Dzięki za wskazówki
Sek Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 dokladnie, poczekamy zobaczymy a jesli chodzi o tanie mody to proponuje obwodki na tarcze zegarow, a jesli chodzi o xenon to nie wiecej niz 6000K !! bo wyglada to conajmniej smiesznie
majkel_majki Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Ja proponowałbym olać chińskie ksenony bo oślepiają jadących z naprzeciwka i o barwie powyżej 6000K dodatkowo wyglądają tandetnie
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 witam kolege .ładne autko.zapraszamy na spoty kujawsko-pomorskie
PABLO Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Kup hidy to zapewne chłopaki zmodzą Ci na spocie
wojciu0308 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 no no ladny polifcik powodzenia w modach PS koniecznie gleba i inna fela
Michu20 Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Opublikowano 25 Lutego 2010 Dzięki za zaproszenie w wolnym czasie na pewno sie pokaże na spocie
Rekomendowane odpowiedzi