Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Spalona żarówka oświetlenia rejestracji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spalila mi sie zarówka ktora podswietla rejestracje i mam takie pytanie jaka tam idzie zarowka i czy w serwisie dostane cale to szkielko ze srodkiem i zaroweczka jesli tak to jaka cena tego bedzie? Jak wymienic ta zarowke?

Opublikowano

Spalila mi sie zarówka ktora podswietla rejestracje i mam takie pytanie jaka tam idzie zarowka i czy w serwisie dostane cale to szkielko ze srodkiem i zaroweczka jesli tak to jaka cena tego bedzie? Jak wymienic ta zarowke?

dostaniesz, cena ok 40zl

Opublikowano

wymieniałem kiedyś i koszt o ile dobrze pamiętam 48 PLN (salon Skoda)

Opublikowano

Ale dostane sama zaroweczke czy trzeba wymienic szkielko z calym srodkiem? Czy jest do kupienia szkielko ze srodkiem czy to wszystko sie osobno kupuje czyli Zaorwka, szkielko i srodek i kazda czesc jest osobno? Jaki symbol jest calego szkielka ze srodkiem i zaroweczka?

Opublikowano

Ale dostane sama zaroweczke czy trzeba wymienic szkielko z calym srodkiem? Czy jest do kupienia szkielko ze srodkiem czy to wszystko sie osobno kupuje czyli Zaorwka, szkielko i srodek i kazda czesc jest osobno? Jaki symbol jest calego szkielka ze srodkiem i zaroweczka?

było w dziale części :gwizdanie:

http://www.a4-klub.pl/smf/b7_blb_lampa_podswietlania_tablicy_rejestracyjnej-t113483.0.html

Opublikowano

Dzieki Kolego ale czy te lampki od B7 pasuja do B6? Czy to jest kompletna lampka czy trzeba kazda czesc(zarowka, szkielko i srodek) kupowc osobno?

Opublikowano

w B6 jednolite jest szkiełko z mocowaniem żarówki a czy jest takie samo w B7 to nie wiem, a żarówka to jest tzw paluszek

Opublikowano

kurfa Panowie kolega pyta o żarówkę :doh1:

jasne że da się wymienić samą żarówkę i kosztuje ona grosze, a jest to żarówka C5W tylko nie pamiętam jaką ma długość :kwasny:

Najlepiej będzie jak wykręcisz tam taką śrubkę (może będziesz musiał zdjąć ramkę z tablicą rej) i wyjmiesz całą lampkę, wyjmij tą żarówkę i kup taką samą. Roboty masz na 10min

Opublikowano

kurfa Panowie kolega pyta o żarówkę :doh1:

jasne że da się wymienić samą żarówkę i kosztuje ona grosze, a jest to żarówka C5W tylko nie pamiętam jaką ma długość :kwasny:

Najlepiej będzie jak wykręcisz tam taką śrubkę (może będziesz musiał zdjąć ramkę z tablicą rej) i wyjmiesz całą lampkę, wyjmij tą żarówkę i kup taką samą. Roboty masz na 10min

właśnie prosta sprawa, a kolega mógłby w 10 minut załatwić gdyby chciał, a nie zakładać temat :gwizdanie: sprawę w linku który podałem jest pokazane z jakich elementów składa się lampka oświetlania i jaka jest żarówka potrzebna wystarczyło dobrze poczytać :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...