niuniek222 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Spalila mi sie zarówka ktora podswietla rejestracje i mam takie pytanie jaka tam idzie zarowka i czy w serwisie dostane cale to szkielko ze srodkiem i zaroweczka jesli tak to jaka cena tego bedzie? Jak wymienic ta zarowke?
arturro_A6 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Spalila mi sie zarówka ktora podswietla rejestracje i mam takie pytanie jaka tam idzie zarowka i czy w serwisie dostane cale to szkielko ze srodkiem i zaroweczka jesli tak to jaka cena tego bedzie? Jak wymienic ta zarowke? dostaniesz, cena ok 40zl
antonio Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 wymieniałem kiedyś i koszt o ile dobrze pamiętam 48 PLN (salon Skoda)
niuniek222 Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 Ale dostane sama zaroweczke czy trzeba wymienic szkielko z calym srodkiem? Czy jest do kupienia szkielko ze srodkiem czy to wszystko sie osobno kupuje czyli Zaorwka, szkielko i srodek i kazda czesc jest osobno? Jaki symbol jest calego szkielka ze srodkiem i zaroweczka?
yaboo Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Ale dostane sama zaroweczke czy trzeba wymienic szkielko z calym srodkiem? Czy jest do kupienia szkielko ze srodkiem czy to wszystko sie osobno kupuje czyli Zaorwka, szkielko i srodek i kazda czesc jest osobno? Jaki symbol jest calego szkielka ze srodkiem i zaroweczka? było w dziale części :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/b7_blb_lampa_podswietlania_tablicy_rejestracyjnej-t113483.0.html
niuniek222 Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 Dzieki Kolego ale czy te lampki od B7 pasuja do B6? Czy to jest kompletna lampka czy trzeba kazda czesc(zarowka, szkielko i srodek) kupowc osobno?
Łukasz 23 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 w B6 jednolite jest szkiełko z mocowaniem żarówki a czy jest takie samo w B7 to nie wiem, a żarówka to jest tzw paluszek
Kolkov Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 kurfa Panowie kolega pyta o żarówkę :doh1: jasne że da się wymienić samą żarówkę i kosztuje ona grosze, a jest to żarówka C5W tylko nie pamiętam jaką ma długość Najlepiej będzie jak wykręcisz tam taką śrubkę (może będziesz musiał zdjąć ramkę z tablicą rej) i wyjmiesz całą lampkę, wyjmij tą żarówkę i kup taką samą. Roboty masz na 10min
yaboo Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 kurfa Panowie kolega pyta o żarówkę :doh1: jasne że da się wymienić samą żarówkę i kosztuje ona grosze, a jest to żarówka C5W tylko nie pamiętam jaką ma długość Najlepiej będzie jak wykręcisz tam taką śrubkę (może będziesz musiał zdjąć ramkę z tablicą rej) i wyjmiesz całą lampkę, wyjmij tą żarówkę i kup taką samą. Roboty masz na 10min właśnie prosta sprawa, a kolega mógłby w 10 minut załatwić gdyby chciał, a nie zakładać temat :gwizdanie: sprawę w linku który podałem jest pokazane z jakich elementów składa się lampka oświetlania i jaka jest żarówka potrzebna wystarczyło dobrze poczytać
Rekomendowane odpowiedzi